به‌زودی مشکل هزینه سرویس مدارس استثنایی در مشهد حل می‌شود رشد و توسعه جامعه با مشارکت فراگیر معلولان قول ویژه رئیس جمهور به معلولان + فیلم سهم ناعادلانه معلولان از امکانات همگام با مناسب‌سازی محیط شهری برای معلولان همه ما ساکنان یک خیابانیم روایت اهالی آسایشگاه فیاض بخش که معلولیت مانع رسیدن به اهدافشان نیست | زندگی به توان امید لزوم مناسب‌سازی ۲۰۰۰ مکان در سند تحول مناسب‌سازی مشهد نامه‌ افراد دارای معلولیت به رئیس سازمان برنامه و بودجه ۱۳ هزار نفر متقاضی حق پرستاری در خراسان رضوی علت و معلول استخدام نصفه ونیمه معلولان وعده پیگیری اعتراض توان یابان که در آزمون استخدامی اخیر رد شده اند | صدای معلولان شنیده می‌شود؟ ۲۱‌هزار نابینا و کم‌بینا زیر پوشش بهزیستی خراسان رضوی درباره برخی بالا‌وپایین‌های زندگی نابینایان مشهد به بهانه روز عصای سفید | چشم نیمه‌باز شهر به مشکلات روشن‌دلان مناسب‌سازی‌نشدن مدارس خراسان رضوی، مانعی پیش پای معلولان مراکز پیشخوان دولت در خراسان رضوی برای تردد معلولان مناسب‌سازی می‌شود بررسی مشکلات تحصیلی دانش آموزان استثنایی در مشهد؛ از هزینه‌های حمل‌ونقل تا کمبود نیروی انسانی راهیابی دانش‌آموزان آسیب‌دیده بینایی خراسان رضوی به مسابقات جهانی ۲۰۲۴ محاسبات سریع ذهنی راه‌اندازی سامانه اعزام مترجم، حلال مشکلات ناشنوایان | تسهیلات مناسب‌سازی منازل ناشنوایان خراسان رضوی به ۴۰ میلیون تومان رسید
سرخط خبرها

۵ هزار معلول عضو بهزیستی در کارگاه‌های تولیدی فعالیت می‌کنند

  • کد خبر: ۱۵۲۱۲۴
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۹
۵ هزار معلول عضو بهزیستی در کارگاه‌های تولیدی فعالیت می‌کنند
مدیرکل دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور‌ گفت: ۱۳۱ کارگاه تولیدی و حمایتی تحت نظر بهزیستی در کشور فعالیت می‌کنند که ۵ هزار و ۵۰۰ نفر در این کارگاه‌ها مشغول به کار هستند.

رامین رضایی با اعلام این خبر به شهرآرانیوز گفت: معلولان در این کارگاه‌ها شاغل نیستند، بلکه کارگاه‌هایی هستند که معلولان تحت قوانین بهزیستی در آنجا به کارهای تولیدی می‌پردازند. افراد دارای معلولیت آنجا به‌دلیل اینکه قابلیت‌ها و توانایی‌هایی کافی برای تولید شغل ندارند، در کنار برخی افراد توانمند فعالیت می‌کنند و فعالیت‌های مهارتی را یاد می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: در این کارگاه‌ها در ابتدا ۲۰درصد پول توجیبی یارانه به افراد دارای معلولیت داده می‌شود و در مراحل بعد که آن‌ها توانمندتر می‌شوند، درصد این پول توجیبی افزایش پیدا می‌کند. بخشی از تولیدات که از محل فروش محصولات کارگاه است نیز به صاحبان امتیاز کارگاه تولیدی اختصاص می‌یابد.

مدیرکل دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور‌ گفت: ۱۶ مرکز حمایت شغلی نیز داریم. افرادی که مهارت‌هایی را کسب کردند، از طریق این مهارت‌ها در این مراکز مشغول به کار خواهند شد. در واقع این مراکز، مرکز کاریابی معلولان هستند. افرادی که توانایی دارند، از طریق این مراکز به کار گمارده می‌شوند و حمایت‌های شغلی به صورت بازدیدهای دوره‌ای اتفاق می‌افتد.

رضایی درباره فعالیت مراکز روزانه توانبخشی و توانپزشکی گفت: ۸۹۲ مرکز روزانه داریم که در زمینه معلولان جسمی‌حرکتی، ذهنی، اتیسم، روانی مزمن، شنوایی، گفتار و بینایی فعالیت روزانه انجام می‌دهند که در این بخش تاکنون ۳۶ هزار و ۳۵۸ نفر از این مراکز خدمات دریافت می‌کنند.

رضایی‌ یادآور شد: در کنار مراکز توانبخشی روزانه، مراکز حرفه‌آموزی داریم که ۳۹۶ مرکز در این زمینه فعالیت می‌کنند که به امور حرفه‌ای معلولان بالای ۱۴ سال می‌پردازند. ۱۵ هزار و ۴۷۰ نفر مددجو در این بخش خدمات می‌گیرند، اما این امر به این مفهوم نیست که تعداد آن‌ها دائم‌ همین رقم است؛ چراکه ورودی دارند و بعد از دریافت آموزش از مرکز، خارج می‌شوند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->