دربی استقلال و پرسپولیس لغو شد نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد
سرخط خبرها

سرگیجه تاج برای انتخاب سرمربی تیم ملی

  • کد خبر: ۱۵۰۱۵۸
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۲
سرگیجه تاج برای انتخاب سرمربی تیم ملی
رئیس فدراسیون فوتبال برای انتخاب سرمربی جدید تیم ملی دچار سرگیجه شدید شده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، انتظار هواداران فوتبال برای انتخاب سرمربی تیم ملی همچنان ادامه دارد و پس از قطعی شدن جدایی کی‌روش و نشستن او روی نیمکت قطر، همه در انتظار رونمایی از یک نام جدید برای هدایت تیم بزرگسالان هستند و به‌نظر می‌رسد این انتظار‌ها حداقل تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

یکی از چالش‌های فدراسیون فوتبال برای انتخاب سرمربی جدید، ایرانی یا خارجی بودن است. مسئله‌ای که سبب شده مسئولان فدراسیون در یک ماه گذشته اظهارات ضد و نقیضی در این رابطه داشته باشند. با توجه به موفقیت مربی داخلی در برخی رشته‌ها مانند والیبال، برخی معتقدند که در فوتبال هم نوبت به اعتماد به مربی ایرانی رسیده تا پس از نزدیک به ۱۰ سال بار دیگر یک مربی داخلی روی نیمکت تیم ملی بنشیند. به خصوص که دستاور‌های فوتبال ایران با مربیان خارجی مانند کی‌روش، آن قدر هم برجسته نبود. منتقدان جام‌جهانی قطر را را مثال می‌زنند و عنوان می‌کنند که تیم ملی با یک مربی ایرانی هم می‌توانست چنین نتایجی بگیرد.

عقب‌نشینی فدراسیون فوتبال از انتخاب مربی ایرانی و روی میز قرار گرفتن دوباره کارنامه مربیان خارجی  را باید در نداشتن گزینه مناسب برای تیم ملی فوتبال در بین گزینه‌های داخلی جستجو کرد.

نگاهی به کارنامه مربیان داخلی که به گفته تاج گزینه سرمربیگری تیم ملی هستند به خوبی آشکار می‌کند که این گزینه‌ها با توجه به عملکرد نه چندان قابل قبول و پر فراز و نشیب‌شان در سال‌های اخیر به عقیده مسئولان فدراسیون گزینه‌های مناسبی برای تیم ملی نیستند و انتخاب یک مربی داخلی یک عقب‌گرد خواهد بود. این شرایط سبب شده مسئولان فدراسیون فوتبال در انتخاب جانشین کی‌روش دچار یک سرگیجه شوند و صحبت‌های امروزشان صحبت‌های دیروزشان را نقض می‌کند تا انتخاب سرمربی جدید تیم ملی فوتبال تبدیل به یک چالش برای فدراسیون فوتبال شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->