سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان
سرخط خبرها

معاون اول رئیس جمهور خواستار بسیج امکانات برای یک سفر ایمن در ایام نوروز شد

  • کد خبر: ۱۵۰۱۷۰
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۱
معاون اول رئیس جمهور خواستار بسیج امکانات برای یک سفر ایمن در ایام نوروز شد
معاون اول رئیس‌جمهور بر برنامه‌ریزی برای اصلاح و حذف ۸۸۷ نقطه حادثه خیز جاده‌ای و بسیج همه ظرفیت‌ها برای سفر ایمن و کاهش تلفات در ایام نوروز تاکید شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشست شورای عالی حمل و نقل و ایمنی کشور صبح امروز (دوشنبه) به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار و بر برنامه ریزی برای اصلاح و حذف ۸۸۷ نقطه حادثه خیز جاده ای و بسیج همه ظرفیت ها برای سفر ایمن و کاهش تلفات در ایام نوروز تاکید شد.

محمد مخبر با تاکید بر ضرورت تسهیل سفرهای عموم مردم در ایام نوروز تصریح کرد: باید همه امکانات و ظرفیت های دستگاه های مربوطه برای یک سفر ایمن و مناسب بسیج شوند.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه حتی یک نفر کشته یا مجروح ناشی از تصادفات قابل تحمل نیست، گفت: تمام دستگاه‌‌های مربوطه باید حداکثر ظرفیت خود را برای اصلاح و حذف نقاط حادثه خیز در راستای کاهش تلفات جاده‌ای به کار گیرند و دولت آمادگی دارد تمام توان و ظرفیت خود را برای یک سفر ایمن برای مردم در اختیار دستگاه‌های ذیربط قرار دهد.

مخبر همچنین از وزارت راه و شهرسازی و پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا خواست تا اقدامات لازم برای اصلاح و حذف نقاط حادثه‌خیز شناسایی شده در شریان‌های اصلی کشور هرچه سریع‌تر انجام شود.

وی با اشاره به اهمیت اقدامات توصیه‌ای و فرهنگ سازی و آموزش در راستای رانندگی ایمن و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در سفرهای درون شهری و برون شهری افزود: علاوه بر صداوسیما و نهادهای آموزشی همانند آموزش و پرورش که نقشی مهم در راستای ارتقای فرهنگ رانندگی در کشور دارند، باید از سایر رسانه‌ها، فضای مجازی و پلتفورم های موجود نیز برای این مهم استفاده شود.

مخبر ادامه داد: باید با هماهنگی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین اپراتورهای ارائه دهنده خدمات تلفن همراه، نقاط پرتردد و فاقد آنتن‌دهی هرچه سریع‌تر شناسایی و زیرساخت‌های لازم برای فراگیری پوشش شبکه تلفن همراه و ارسال هشدارهای لازم ایجاد شود. ایجاد توقفگاه‌ها برای استراحت رانندگان در ۳۰ کیلومتری ابتدایی و انتهایی جاده‌های منتهی به شهرها در کاهش آمار و تلفات مرگ و میر ناشی از تصادفات تاثیر زیادی دارد که باید وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اقدامات لازم را برای طراحی و ساخت استراحت گاه ها با جذابیت بالا انجام دهد.

وی پشتیبانی و تقویت ناوگان امداد هوایی هلال احمر و اورژانس را ضروری دانست و بر ایجاد هماهنگی برای بهره گیری از ظرفیت ناوگان هوایی تمامی دستگاه‌ها در طول ایام نوروز تاکید کرد.

در این جلسه که وزرای کشور، راه و شهرسازی، آموزش و پرورش، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و روسا و نمایندگان دستگاه‌های مربوطه در حوزه حمل و نقل و ایمنی جاده‌ای کشور حضور داشتند، گزارش کمیسیون ایمنی راه‌های کشور از وضعیت ایمنی جاده‌ای، آخرین وضعیت نقاط حادثه خیز،‌ برنامه تهیه شده کوتاه مدت و بلند مدت برای تجهیز و ارتقای ایمنی جاده‌های کشور ارائه شد.

طبقه این گزارش، ۸۸۷ نقطه حادثه خیز با همکاری پلیس راهور و وزارت راه و شهرسازی در ۱۰۲ محور پرتصادف به طول هشت هزار کیلومتر براساس آمار تصادفات سه سال قبل شناسایی شده و مقرر شد تا طبق یک برنامه کوتاه مدت در ایام تعطیلات نوروز و همچنین پایان سال آینده مهمترین نقاط حادثه‌خیز با تامین منابع مالی اصلاح و حذف شود.

همچنین کمیسیون ایمنی راه‌های کشور گزارشی از نمودار روند کشته شدگان تصادفات ترافیکی در یک دهه گذشته و همچنین ۹ ماهه اول سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ارائه کرد.

در ادامه این جلسه گزارشی از سامانه جامع حوادث و سوانح و حمل و نقل کشور، انواع سامانه‌های ثبت تخلفات عبور و مرور و آخرین آمار تخلفات سرعت و محدودیت‌های تردد ارسال شده به پلیس راهنمایی و رانندگی ارائه شد.

مخبر پس از شنیدن گزارش سامانه جامع حوادث و سوانح حمل و نقل کشور دستور داد تا تمامی سازمان‌ها و ارگان‌های مربوطه در راستای پیش‌بینی وضعیت تلفات در جاده‌ها اطلاعات لازم را در اختیار این سامانه قرار دهند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین به سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد تا طبق قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی وجوه حاصل از جریمه‌های تخلفات رانندگی ظرف روزهای آینده به سازمان‌های مربوطه به صورت کامل تخصیص یابد.

رئیس پلیس راهور کشور نیز در این جلسه با تشریح برنامه‌های عملیاتی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت ایمنی راه‌ها و شهرهای کشور گفت: راهنمایی و رانندگی فراجا با تدوین ۷ راهبرد عملیاتی درصدد کاهش حوادث، سوانح ترافیکی و جانباختگان است.

همچنین در این جلسه پلیس راهور فراجا به تشریح برنامه عملیاتی کوتاه‌مدت طرح کاهش حوادث و سوانح ترافیکی و جانباختگان در ایام تعطیلات نوروز و سال آینده در ۵ راهبرد تقویت و ارتقای نهاد عالی راهبر، کاربر ایمن، محیط ایمن و حرکت ایمن‌تر، وسیله نقلیه ایمن‌تر و واکنش سریع به حوادث ترافیکی حین و بعد حادثه پرداخت.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->