مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۱۶ آبان ۱۴۰۴) اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد برگزار شد + فیلم کنسرت رایگان پنج خواننده پاپ و ارکستر سمفونیک تهران در میدان انقلاب انتشار فراخوان چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر + زمان ثبت‌نام جایزه توکیو برای فیلمی که صدای فلسطین را جهانی کرد اگر قلم در دست ما نباشد، دیگران روایت ما را خواهند ساخت راز جذابیت عاشقانه‌ها در «بامداد خمار» فیلم جدید احسان اکلیلی با تمرکز بر خانواده و بحران‌های اجتماعی «برداشت‌های رنگی از طبیعت» در نگارخانه اشراق مشهد | تصویری از فضای آرام و الهام بخش طبیعت پاییزی گفت وگو با امیرمهدی وثوق، هنرمند مجسمه ساز و نقاش مشهدی | مشهد می تواند پایتخت هنر شهری ایران باشد رمان «بوسه آذر» با محوریت تسخیر لانه جاسوسی منتشر شد مروری بر چند اثر از آلبر کامو به مناسبت سالروز تولدش | نویسنده انسان و عصیان پژمان جمشیدی به ایران برمی‌گردد؟ چهره معروف مجازی پاریس متهم به سرقت‌ از موزه لوور شد اعلام اسامی منتخبان جشنواره تئاتر خراسان رضوی | هنرمندان مشهدی صدرنشین آثار برگزیده سینمایش «مجنون» از امروز (۱۵ آبان ۱۴۰۴) آغاز می‌شود فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۱۵ و ۱۶ آبان ۱۴۰۴) + زمان و شبکه پخش سینمای کمدی بدون قصه، فقط برای پول ساخته می‌شود تولید فیلم کوتاه «قاتل میان ماست» با محوریت قتل داریوش مهرجویی
سرخط خبرها

نظر مخاطبان پردیس سینمایی هویزه درباره فیلم «غریب» + فیلم

  • کد خبر: ۱۵۰۲۱۱
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۸
نظر مخاطبان پردیس سینمایی هویزه درباره فیلم «غریب» + فیلم
آخرین روز از برگزاری جشنواره فیلم فجر در مشهد، با اکران فیلم «غریب» در پردیس سینمایی هویزه آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در هشتمین و آخرین روز برگزاری بیستمین جشنواره فیلم فجر در مشهد، 9 فیلم اکران شد که آغازگر آنها، اکران فیلم «غریب» در پردیس سینمایی هویزه بود. اتفاقا نامزد شدن این فیلم برای دریافت سیمرغ جشنواره فجر امسال در بخش های مختلف، توانسته بود تعداد زیادی از مخاطبان را به سالن سینما بکشاند و در آخر هم مخاطبان با رضایت کامل از فیلم، سالن سینما را ترک کردند.

به احترام سربازان و مدافعان وطن می ایستم

یکی از مخاطبان که به شدت تحت تاثیر فیلم قرار گرفته بود، با بغضی در گلو می گوید: چند بار در زمان اکران فیلم، به احترام سربازان و مدافعان وطن از جا برخاستم. این فیلم نمایشگر برخی از جانفشانی های افرادی بود که باید به آنها درود فرستاد.

متن خوب، ریتم مناسب و کارگردانی قابل تحسین

مخاطب دیگری می گوید:کارگردان سوژه بسیار خوبی را انتخاب کرده بود که تا کنون به درستی به آن پرداخته نشده بود و تلاش کرد به دور از اختلافاتی که در بسیاری از سوژه های فیلم های دفاع مقدس وجود دارد، یک فیلم خوب بسازد. ریتم فیلم بسیار خوب و مناسب بود و کارگردان هم به خوبی توانسته بود از عهده سوژه برآید. البته همیشه در اینگونه فیلم های شلوغ، مشکلاتی در کار وجود دارد. اما در مجموع کار کارگردان قابل تحسین بود.

بهترین فیلم جشنواره امسال بود

مخاطب دیگری با ابراز تعجب از اعلام نتایج داوری جشنواره فجر می گوید: نمی دانم چرا هیات داوری جشنواره، سیمرغ بهترین فیلم و بهترین کارگردانی را به این فیلم نداد. کار کارگدان در این فیلم تحسین برانگیز بود و اصلا با سایر فیلم های جشنواره امسال قابل مقایسه نبود.

یک فیلم موفق در ژانر دفاع مقدس

مخاطب دیگری اعتقاد دارد که اگر بتوان ژانر دفاع مقدس را به عنوان یک ژانر مستقل در سینمای ایران به حساب آورد، این فیلم جزو فیلم های موفق در این ژانر است. هر چند این فیلم بنا به اطلاعات اولیه پر هزینه ترین فیلم جشنواره امسال بود، اما توانست به خوبی کار را به پایان برساند و به نظر می رسد در اکران عمومی هم بتواند موفقیت خوبی در گیشه کسب کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->