مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد حمله مستقیم رژیم صهیونیستى به تیم هاى امدادى هلال احمر در حین عملیات | احتمال شهادت ٢ امدادگر اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟
سرخط خبرها

مسمومیت دانش آموزان در قم ادامه دارد | مراجعه ۱۱۷ دانش آموز قمی به مراکز درمانی (۲۵ بهمن ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۵۰۳۸۷
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۷
  • ۱
مسمومیت دانش آموزان در قم ادامه دارد | مراجعه ۱۱۷ دانش آموز قمی به مراکز درمانی (۲۵ بهمن ۱۴۰۱)
دانشگاه علوم پزشکی قم اعلام کرد: امروز هم ۱۱۷ دانش آموز در مراکز درمانی پذیرش شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید محبی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم بیان داشت: امروز نیز در برخی از مدارس قم شاهد بودیم که دانش آموزان ابراز مشکل کردند که ۱۱۷ نفر در مراکز درمانی پذیرش شدند.

وی بیان داشت: حال تمامی دانش آموزان اعزامی، خوب است و در ساعات اولیه ۷۹ دانش آموز ترخیص و در مجموع تا ساعت ۱۸ امروز ۸۲ نفر مرخص شدند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که بیش از ۵۰ درصد دانش آموزانی که به بیمارستان‌ها منتقل می‌شوند، در دو ساعت اول ترخیص می‌گردند.

محبی افزود: همچنین ۹۰ درصد دانش آموزان پذیرش شده نیز طی پنج تا شش ساعت بستری و مراقبت با حال کاملا خوب مرخص و ۱۰ درصد مابقی نیز طی روزهای آینده ترخیص می شوند.

وی با تاکید بر اینکه نباید به شایعات دامن زد گفت: انتظار ما این است که هوشیارانه با این موضوع برخورد کنیم و بدانیم که هیچ مورد خونریزی گوارشی، فلجی، کوری و.... نداشته ایم.

سریال مسمومیت دانش آموزان مدارس قم که بیش از دو ماه آغاز شده، همچنان ادامه دارد و علت این حوادث هنوز مشخص نشده‌است.

منبع: تابناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
پزشک اقبال
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۶ - ۱۴۰۱/۱۱/۳۰
0
0
شاید قرص برنج توی بخاری میندازن گازسمی ازاذ میشه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->