گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش تعزیرات به گران‌فروشی در حوزه خودرو| سخنگوی تعزیرات: مجلس مرجع قیمت‌گذاری خودرو را مشخص کند

  • کد خبر: ۱۵۰۸۱۳
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۲
واکنش تعزیرات به گران‌فروشی در حوزه خودرو| سخنگوی تعزیرات: مجلس مرجع قیمت‌گذاری خودرو را مشخص کند
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه توجیه قانونی و دفاعی برای عرضه خودرو در بورس وجود ندارد، گفت: براساس مشاهدات در برخی موارد قیمت خودروی فروش رفته در بورس با قیمت پایه ۱۰۰ درصد متفاوت است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی اسفنایی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره گرانفروشی در حوزه خودرو، گفت: ما به صورت موردی شکایت‌های مربوط به گرانفروشی خودرو را بررسی و حکم صادر می‌کنیم، اما در بحث قیمت‌گذاری خودرو آشفته بازاری وجود دارد و هر کدام تصمیمی می‌گیرند؛ مدتی شورای رقابت قیمت خودرو را پیشنهاد و کمیسیون مربوطه در وزارت صمت قیمت را تعیین می‌کرد، مدتی دیگر سازمان حمایت و اکنون نیز متاسفانه شاهد هستیم برخی از خودرو‌ها در بورس عرضه می‌شود که به عقیده بنده این روش به هیچ عنوان قابل دفاع نیست.

وی افزود: خودرو کالایی نیست که در بورس عرضه شود، زیرا در بورس کالایی عرضه می‌شود که کشف قیمت برای آن انجام شود در واقع کالایی در بورس عرضه می‌شود که قیمت اصلی و واقعی و هزینه تولید آن برای عرضه‌کننده مشخص نیست مانند مواد معدنی و... بنابراین در بورس عرضه می‌شود، از سوی دیگر مصرف‌کننده این کالا‌ها نیز محدود هستند این در حالی است که عامه مردم مصرف‌کننده خودرو هستند و قیمت آن نیز کاملا مشخص است، زیرا صفر تا ۱۰۰ مواد اولیه مورد نیاز تولید قابل محاسبه است بنابراین توجیه قانونی و دفاعی برای عرضه خودرو در بورس وجود ندارد.

اسفنانی با بیان اینکه براساس مشاهدات در برخی موارد قیمت خودروی فروش رفته در بورس با قیمت پایه ۱۰۰ درصد متفاوت است، ادامه داد: آشفته بازار حکایت از این دارد که نمی‌توان زیاد روی قیمت خودرو صحبت کرد ما باید قیمت مبنا داشته باشیم، اگر مراجع صلاحیتدار برای ما قیمت‌گذاری کنند در صورتی که بالاتر از آن فروخته شد، گرانفروشی است و ما وظیفه برخورد با آن را داریم، اما فکر می‌کنم که کار باید اساسی حل شود.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اضافه کرد: ۲ موضوع داریم که مجلس باید به آن ورود کند؛ نخست اینکه مرجع قیمت‌گذاری خودرو و مبنای آن را مشخص کند و دوم قیمت بلیت‌های هواپیما که متاسفانه این حوزه نیز آشفته بازاری دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->