گندوز، ایران بیا نیست ژسوس سرمربی النصر شد بازی‌های لیگ برتر هر سه، چهار روز یک بار! پخش زنده بازی والیبال ایران و هلند در لیگ ملت‌ها (۸ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین کمیته استیناف: استقلال، درخواستی برای بخشیدن ساپینتو نداده است! تاریخ نقل‌ و انتقالات لیگ برتر تغییر نمی‌کند رضاوند یک سال دیگر با استقلال تمدید کرد پایان بازسازی و مرمت بزرگ‌ترین زمین چمن‌مصنوعی شرق مشهد | سروسامان نصرت بسکتبال احتمالا، والیبال شاید! رضا غندی‌پور در راه استقلال؟ وحید شمسایی: شهیدان جانشان را برای راحتی ما به خطر انداختند ادعای حسن روشن درمورد باشگاه استقلال: دلال‌ها همه‌کاره باشگاه هستند تاریخ و ساعت بازی پاری‌سن‌ژرمن و اینترمیامی | انتقام، انگیزه بزرگ مسی برابر پاریسی‌ها همه در انتظار ورود ساپینتو گل محمدی در آستانه بازگشت به پرسپولیس | کارتال جدا شد چراغپور: بازیکنان استقلال به حرف‌های جویباری درباره پاداش خودرو خندیدند لیگ برتر فوتبال چه زمانی آغاز می‌شود؟ نتیجه و فیلم خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آلمان(۷ تیر ۱۴۰۴)| شکست غم‌انگیز پشت پرده بازگشت ساپینتو به استقلال
سرخط خبرها

خداداد عزیزی: اگر قرار است میزبان نباشیم بهتر است کنار بکشیم

  • کد خبر: ۱۵۱۰۵
  • ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۹
خداداد عزیزی: اگر قرار است میزبان نباشیم بهتر است کنار بکشیم
بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران گفت: مسئولان وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال به هیچ عنوان نباید به این خواسته تن بدهند، اگر قرار است بازی‌ها در آزادی برگزار نشود همان بهتر که در این مسابقات شرکت نکنند.
به گزارش شهرآرانیوز، در خصوص درخواست AFC برای برگزاری بازی‌های نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا در کشور بیطرف اظهار داشت: مسئولان وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال به هیچ عنوان نباید به این خواسته تن بدهند. همه عشق طرفداران استقلال و پرسپولیس این است که بازی‌های تیم محبوب‌شان را در ورزشگاه آزادی ببینند و از آن‌ها حمایت کنند، اما اگر قرار است بازی‌های آن‌ها در آزادی برگزار نشود همان بهتر که در این مسابقات شرکت نکنند.

وی افزود: استقلال و پرسپولیس دو تیم پرطرفدار در فوتبال آسیا محسوب می‌شوند و تماشاگران هم روی بازی‌های این دو تیم تاثیر دارند، اما حالا رقبا از فرصت سوء استفاده کرده و می‌خواهند این پوئن را از فوتبال ایران بگیرند. به نظرم مسئولین این باشگاه و فدراسیون فوتبال اصلا نباید زیر بار چنین حرفی رفته و نباید در این مسابقات شرکت کنند.

بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران در خصوص دلایل ناکامی تیم فوتبال امید گفت: نمی‌شود دلیل ناکامی تیم امید را که نزدیک به ۵۰ سال است به المپیک صعود نکرده در یک خط یا دو خط اشاره کنیم. اصلا نمی‌شود تقصیر را به گردن یکی دو نفر انداخت. من خودم در تیم ملی امید بازی کرد‌ه‌ام و می‌دانم آنجا چه مشکلاتی وجود دارد. موفقیت تیم امید نیازمند یک کار سیستماتیک است و برنامه‌ریزی لازم دارد که متاسفانه ما این برنامه‌ریزی را نداریم؛ بنابراین تقصیر‌ها به گردن مربی و بازیکن نیست و باید در این زمینه کارشناسی صورت بگیرد.
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->