«باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاهش ۲درصدی جرایم اولویت دار در ۹ ماهه امسال نسبت به سال قبل در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۵۱۲۲۰
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۵
کاهش ۲درصدی جرایم اولویت دار در ۹ ماهه امسال نسبت به سال قبل در خراسان رضوی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی با بیان اینکه جرایم اولویت دار در ۹ ماهه امسال در استان نسبت به سال قبل کاهش داشته است، اظهار کرد: نباید اجازه دهیم تا واحد تولیدی غیر فعال شود‌.

به گزارش شهرآرانیوز، سید امیر مرتضوی با اشاره به کمیسیون‌های شبه قضایی افزود: در ابن زمبنه صرف تشکیل شعبه نباید مهم باشد. باید قضاتی در این زمینه ورود پیدا کنند که صنعت و تولید آشنایی دارند. باید تمام تلاش ما باید بر این باشد که حتی یک کارگر بیکار نشود.

وی خاطرنشان کرد: سازمان‌ها و دستگاه.ها مکلفند از واحدهای تولیدی پشتیبانی کنند.

مرتضوی بیان داشت: متاسفانه دید دستگاه‌های ما این است که به سراغ برندها می‌روند. یک برند باید با تمام وجود حفظ شود‌. آسیب از بین رفتن برندها زیاد است. وقتی پرونده ای برای واحدها تشکیل شود باید کارگروهی وجود داشته که ابعاد را بررسی و سپس پرونده تشکیل شود. 

قائم مقام ستاد اقتصاد مقاومتی استان ادامه داد: خراسان رضوی در جرایم اولویت دار در ۹ ماهه امسال ۲ درصد نسبت به سال قبل کاهش داشته است که یکی از دلایل عمده این کاهش نگاه همکاران قضایی به بخش تولید و کار آفرینی است. هر قدر در حوزه تولید و کار آفرینی تلاش شده و مشکلات حل شود جرایم کمتر می‌شود. طی ۶ ماه ابتدای سال جاری مشکل ۵۶۳ واحد تولیدی در خراسان رضوی رفع شده که ماحصل تلاش و پشتکار همکاران قضایی است. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->