آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیسی اعضای جدید هیئت امنای پارک فناوری پردیس را منصوب کرد+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۱۵۵۰
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۱
رئیسی اعضای جدید هیئت امنای پارک فناوری پردیس را منصوب کرد+ جزئیات
رئیس جمهور در حکمی به پیشنهاد معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان، اعضای جدید هیئت امنای پارک فناوری پردیس را منصوب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در اجرای بند (۱۰) ماده (۵) اساسنامه پارک فناوری پردیس و تبصره (۱) ماده یاد شده موضوع مصوبه ۳۰ بهمن ۱۳۶۹ شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، با عنایت به تجارب ارزشمند و به پیشنهاد معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور آقایان دکتر مهدی صفری، دکتر سید محمد صاحبکار خراسانی، دکتر مجید قاسمی و دکتر علیرضا پیمان‌پاک را به عنوان «عضو هیئت امنای پارک فناوری پردیس» منصوب کرد.

رئیس جمهور در این حکم خطاب به اعضای جدید هیئت امنای پارک فناوری پردیس تصریح کرده است: انتظار دارد با همکاری سایر اعضای محترم، ضمن بهره‌گیری از کلیه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های فناوری موجود و با حمایت و پشتیبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در دستیابی به فرآیند‌های نوین، ارتقای اقتصاد دانش‌محور و پیشبرد مشارکت‌های تخصصی شرکت‌های بومی در سطوح بین‌المللی مجدانه کوشا باشید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->