اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟
سرخط خبرها

کاهش شدید دما و بارش برف و باران در خراسان رضوی از هفته آینده (۴ اسفندماه ١۴٠١)

  • کد خبر: ۱۵۱۷۱۶
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۳
کاهش شدید دما و بارش برف و باران در خراسان رضوی از هفته آینده (۴ اسفندماه ١۴٠١)
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی ضمن اشاره به کاهش محسوس دما از روز شنبه، گفت: از بعدازظهر فردا به ویژه روز شنبه استان تحت تاثیر امواج ناپایدار جوی قرار می‌گیرد که سبب افزایش شدت وزش باد، افزایش ابرناکی و بارش‌های پراکنده به شکل باران و برف می‌شود.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

زهرا آهنگر زاده در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: در ٢۴ ساعت گذشته شهرستان قوچان دمای هوای ١ منفی درجه و سرخس با دمای هوای ٢٣ درجه به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهر‌های خراسان رضوی بوده‌اند. بیشترین سرعت وزش باد از شهرستان رشتخوار ۵٨ کیلومتر بر ساعت ثبت شده است.

وی با اشاره به اینکه طی این مدت دمای هوای مشهد بین ۴ درجه و ١٧ درجه در نوسان بوده است، گفت: امروز دمای هوای این کلانشهر در گرم‌ترین ساعات ٢٠ درجه و در سردترین ساعات به ٣ درجه می‌رسد. 

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: امروز جو نسبتا آرامی در سطح استان برقرار است و این شرایط تا فردا ظهر ادامه دارد و این امر سبب افزایش آلایندگی‌ها هوا به ویژه در شهر مشهد شده است و کیفیت هوا کلانشهر همچنان ناسالم است.

 وی ادامه داد:، اما از بعدازظهر فردا به ویژه روز شنبه استان تحت تاثیر امواج ناپایدار جوی قرار می‌گیرد که سبب افزایش شدت وزش باد، افزایش ابرناکی و بارش‌های پراکنده به شکل باران و برف می‌شود. شدت این سامانه در نواحی شمالی بیشتر است.

گفتنی است؛ از روز شنبه شاهد کاهش محسوس دما در سطح استان به ویژه در نواحی شمالی، مرکزی و شرقی استان خواهیم بود. این کاهش دما در روز بین ١٠ تا ١٢ درجه است و شب بین ٣ تا ۵ درجه است.
با توجه به گزارش مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی مشهد شاخص کیفیت هوای مشهد در ٢۴ ساعت گذشته با شاخص عدد ١١٠ گزارش شده است، اما کیفیت کنونی هوای مشهد با شاخص ١٣٨ در شرایط ناسالم قرار دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->