وزیر خارجه روسیه: اوضاع غرب آسیا «انفجاری» است! استاندار خراسان رضوی: توسعه اقتصادی بدون توسعه آزادی‌های اجتماعی امکان‌پذیر نیست عملیات جدید یمنی‌ها علیه رژیم صهیونیستی و کشتی‌های جنگی آمریکا (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ، تعرفه های بیشتری بر کالاهای چینی اعمال خواهد کرد پزشکیان: دولت بسته‌های تشویقی جذابی برای سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر ارائه کرده است تیم تروریستی وابسته به داعش در کردستان متلاشی شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) دستور وزیر کشور برای رسیدگی فوری به حادثه معدن دامغان (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) عارف در مشهد: دولت مسیر اصلاح را با شجاعت می‌پیماید| سرمایه‌گذاری را محور رشد اقتصادی قرار دادیم+ فیلم رژیم صهیونیستی مدعی ترور یک فرمانده حزب‌الله شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی به الجزایر سفر می‌کند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) حمله رژیم صهیونیستی به تکیه توزیع غذا در غزه| ۷ نفر شهید شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مردم و اعتقادم را بر دوستی ترجیح دادم مکرون بر حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران تاکید کرد برگزاری نشست ایران، چین و روسیه روز سه‌شنبه در مسکو فرش قرمز تعرفه‌های ترامپ برای بازگشت نتانیاهو به کاخ سفید رئیس جمهور: آمریکا ثابت کند به دنبال مذاکره واقعی است رئیس قوه قضائیه: اگر کارگزار نظام فساد کرد باید سریع و قاطع برخورد کنیم تسریع در تدوین آئین‌نامه‌های اجرایی قانون بودجه ۱۴۰۴ پژمان‌فر خبرداد: اعمال محدودیت در صدور چک برای چک اولی‌ها عراقچی: وزارت امور خارجه مسئول مذاکرات هسته‌ای می‌باشد سقوط بالگرد امداد رسان در ژاپن | سه نفر جان باختند حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان | یک لبنانی شهید شد یورش خونین صهیونیست‌ها به کرانه باختری | ۹۴۵ شهید و ۱۵ هزار بازداشتی در سایه نسل‌کشی اشغالگران هشدار قاطع ماکرون به پوتین : اگر روسیه صلح نکند اقدام قوی در راه است بازجویی از مدیر دفتر وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به اتهام دریافت غیرقانونی مجوز سلاح اولین نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه در سال ۱۴۰۴ | بقایی: آمریکا به پیشنهاد ایران برای مذاکره غیرمستقیم پاسخ نداده است ظریف شایعه حضور در تیم مذاکرات هسته ای با آمریکا را تکذیب کرد نتانیاهو فرار کرد | جنایتکار تحت تعقیب آسمان اروپا را از ترس بازداشت دور زد !
سرخط خبرها

رئیسی: سپاه فراتر از مرزهای کشور، امنیت‌آفرین و امنیت‌ساز است

  • کد خبر: ۱۵۱۸۷۶
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۰
رئیسی: سپاه فراتر از مرزهای کشور، امنیت‌آفرین و امنیت‌ساز است
رئیس جمهور با بیان اینکه‌ ‌پاسداران ‌برای ایران اسلامی امنیت‌آفرین و امنیت‌ساز بوده‌اند، گفت:‌ "سپاه و حاج قاسم" ‌قهرمان مبارزه با تروریسم هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله ‌سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز جمعه در جریان سفر به استان آذربایجان غربی، در دیدار با سبزپوشان ولایت علوی به مناسبت روز پاسدار، با تبریک سالروز ولادت امام حسین (ع) به همه مسلمانان و آزادگان جهان گفت: خداوند را شاکرم که در روز پاسدار در سرزمین ایستادگی در مقابل دشمنان و در حضور پاسداران عزیز مدافع امنیت و استقلال کشور هستم.

رئیس جمهور افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از ابتدای تشکیل به عنوان نیرویی پرتلاش و کارآمد در دفاع از دین، قرآن و ارزش‌های انقلاب اسلامی و صیانت از سرزمین ایران رشادت و شجاعت به خرج داده و کارنامه درخشان و افتخارآمیزی در دفاع از انقلاب اسلامی، کمک مومنانه به مردم در رخدادهای مختلف و احداث زیربناها و زیرساخت‌های کشور داشته است.

رئیسی با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین نیروهای کارآمدی در بخش‌های مختلف تربیت کرده است که در جای‌جای کشور ایفای نقش می‌کنند، اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حتی فراتر از مرزهای کشور در منطقه نیز همواره امنیت‌آفرین و امنیت‌ساز بوده‌اند.

رئیس جمهور اضافه کرد: برخلاف نیروهای نظامی دشمن که همواره دنبال کشورگشایی و شرارت‌آفرینی هستند، نیروهای ایران در هر کجا که حضور یافته‌اند، موجب ایجاد امنیت شده و با شرارت‌ها برخورد کرده‌اند. در حالی که حاصل فعالیت دشمنان در منطقه ایجاد داعش و گروهک‌های تروریستی بوده است، نیروهای ایران در کارنامه درخشان خود مبارزه با تروریسم را رقم زده‌اند و حاج قاسم سلیمانی قهرمان مبارزه با تروریسم در منطقه و برخورد با اشرار و ناامن کنندگان است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->