فیلم «اشک هور»، روایتی از رنج مادر شهید علی هاشمی با مصرف سیگار در سریال‌های نمایش‌خانگی برخورد بیشتری می‌شود اکران مستند «لاخ مزار» | ماجرای کشف تخته‌سنگی توسط رجبعلی خانیکی، باستان‌شناس اهل خراسان تبرئه مدیران مسئول ۴ رسانه در دادگاه مطبوعات موفقیت دو فیلمساز ایرانی در جشنواره زردآلوی طلایی ارمنستان سریال «طوبی» روی آنتن شبکه آی فیلم + زمان پخش مروری بر آمار فروش سینمای ایران در طی دو سال گذشته جشنواره فیلم بمبئی به تعویق افتاد بازگشت بیگانه با قلم فده آلوارز؛ فیلمنامه قسمت دوم آماده تولید شد رقابت فیلم «پاسوز» در دو جشنواره اروپایی نیمکت خالی زنان در شورای سیاست‌گذاری و فنی تئاتر شهر مشهد رقابت ۳ تفنگدار سینما در جشنواره فیلم ادینبورگ پاسداشتی برای قربانیان جنگ در موزه سینما مستند «از یاد رفته» نامزد دریافت جایزه از جشنواره کلکته حکایت بی‌نتیجه شمع‌های اول تا چهارم کتاب‌های حسی و لمسی در اختیار کودکان نابینای خراسان رضوی سایه شوم پهپاد روی فرش ترنج
سرخط خبرها

فیلم‌های اکران نوروزی مشخص شد؟ (۷ اسفندماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۵۲۲۱۹
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۹
فیلم‌های اکران نوروزی مشخص شد؟ (۷ اسفندماه ۱۴۰۱)
دبیر شورای صنفی نمایش با بیان اینکه سه فیلم از فیلم‌های روی پرده سینما به اکران نوروز راه پیدا می‌کنند، ۱۴ اسفندماه را آخرین مهلت متقاضیان اکران نوروزی اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، همایون اسعدیان درباره جزئیات جلسه یکشنبه هفتم اسفند ماه شورای صنفی نمایش با اشاره به اینکه این جلسه در دفتر معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی حبیب ایل بیگی برگزار شد بیان کرد: آنچه به طور قطعی مشخص شده این است که فیلم‌های «چپ راست»، «بخارست» و «ملاقات خصوصی» قطعاً در اکران نوروزی باقی می‌مانند و فیلم «خط استوا» هم که قرارداد سه هفته‌ای دارد در صورت حفظ کف فروش، می‌تواند به اکران خود ادامه دهد.

 وی افزود: برای اکران نوروزی ۴ تا ۵ فیلم دیگر اضافه خواهند شد و فعلاً چهار فیلم متقاضی شده‌اند. برای بقیه متقاضیان هم تا یکشنبه هفته آینده فرصت باقی است.

 به گفته او در حال حاضر هنوز هیچ فیلمی از جشنواره فجر امسال متقاضی اکران نوروز نشده، ولی ممکن است تا هفته آینده فیلمی اضافه شود.

اسعدیان ادامه داد: اکران نوروز از ۲۴ اسفند ماه شروع می‌شود و اگر هر کدام از فیلم‌های انتخاب شده، آماده باشند قبل از این تاریخ هم می‌توانند اکران خود را آغاز کنند.

دبیر شورای صنفی نمایش همچنین درباره قیمت بلیت‌ها برای سال آینده گفت: به طور قطع افزایش قیمت بلیت خواهیم داشت، چون بسیاری از سالن‌های سینمایی در مجتمع‌های تجاری هستند که با افزایش شارژ مواجه شده و در کنار افزایش حقوق کارمندان و هزینه‌های دیگر، اگر قیمت بلیت افزایش پیدا نکند با تعطیلی سالن‌های سینمایی روبرو خواهیم شد. با این حال در صدد هستیم شیوه‌ای طراحی شود - که احتمالاً در یک نشست مطبوعاتی جزئیات آن تشریح خواهد شد - تا برای همه اقشار امکان نمایش فیلم‌ها وجود داشته باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->