بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش عراق به طرح ترامپ برای پایان جنگ غزه موافقت مشروط مجمع تشخیص مصلحت نظام با پیوستن ایران به CFT صالحی امیری: خراسان رضوی باید الگوی استان‌های دیگر باشد | جایگاه ممتاز استان در قطب زیارت، قطب صنایع دستی و قطب گردشگری سلامت انفجار شدید در نیویورک + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر دفاع: تقویت روابط با ترکیه به افزایش ثبات مرز‌ها کمک می‌کند (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به خط‌ونشان وزیر جنگ اسرائیل حماس خواهان حذف مفاد خلع سلاح مقاومت در طرح ترامپ شد
سرخط خبرها

هلاکت یک اسرائیلی در عملیات استشهادی در کرانه باختری + فیلم

  • کد خبر: ۱۵۲۴۹۷
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۱
هلاکت یک اسرائیلی در عملیات استشهادی در کرانه باختری + فیلم
در جریان یک عملیات استشهادی در نزدیکی «اریحا» واقع در کرانه باختری، یک شهرک‌نشین اسرائیلی، به ضرب گلوله به هلاکت رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع خبری از یک عملیات استشهادی در نزدیکی «اریحا» واقع در کرانه باختری خبر دادند که توسط یک جوان فلسطینی انجام شده است.

رادیو ارتش رژیم موقت صهیونیستی خبر داد که در جریان این تیراندازی، یک صهیونیست به شدت زخمی شد و مجری این عملیات، موفق به فرار شد. خبرگزاری شهاب اما گزارش داد که در جریان این تیراندازی، این شهرک‌نشین اسرائیلی به هلاکت رسیده است.

منابع عبری همچنین خبر دادند که مجری این عملیات، در هنگام فرار به سمت یک خودروی متعلق به صهیونیستها تیراندازی می‌کند که در جریان آن، چهار اسرائیلی به شدت زخمی شدند.

عبداللطیف القانوع سخنگوی جنبش حماس در واکنش به این عملیات، گفت: این عملیات در راستای پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان است که آخرین مورد آن، حمله وحشیانه به مردم ما در حواره واقع در نابلس است.

القانوع تأکید کرد، تنها پاسخ به جنایات صهیونیستها و شهرک‌نشینان اسرائیلی، افزایش عملیاتهای استشهادی و تیراندازی است و باعث خواهد شد که کرانه باختری و قدس اشغالی به آتش کشیده شود.

شامگاه گذشته نیز یک خودروی متعلق به صهیونیستها در مرکز شهرک «حواره» واقع در جنوب نابلس هدف گلوله قرار گرفت که در پی آن دو صهیونیست به هلاکت رسیدند. رئیس شورای شهرکهای صهیونیستی شمال کرانه باختری در واکنش به این عملیات گفت که این یک عملیات پیچیده و دشوار بوده است.

پس از این عملیات استشهادی، وضعیت در این منطقه متشنج شد و صهیونیستها با یورش دسته جمعی، چند منطقه را به آتش کشیدند. در واکنش به این جنایات، کتائب شهداء الأقصى، اعلام بسیج عمومی فوری و مقابله با دشمن صهیونیستی و شهرک‌نشینان اسرائیلی کرد.

داوود شهاب مسئول دفتر اطلاع‌رسانی جنبش جهاد اسلامی فلسطینگفت: صهیونیستها با تجاوزات شنیع خود، کرانه باختری و قدس اشغالی را هدف قرار می‌دهند.  رخدادهای حواره باعث خواهد شد جریان مقاومت، به مبارزه بیشتر ادامه دهد و هدف قرار دادن شهرک‌نشینان را در دستور کار خود داشته باشد.

وی با بیان اینکه افزایش مقاومت، تنها پاسخ به تروریسم و جنایات رژیم صهیونیستی است، تصریح کرد: هر کس که از کاهش تنش سخن می‌گوید، هدفش مبرا کردن اسرائیل از جنایاتش است.

القانوع هم در واکنش به یورش وحشیانه صهیونیستها و نشست نمایشی که در العقبه اردن برگزار شد، گفت: نشست العقبه به اسرائیل چراغ سبز نشان داد تا جنایات بیشتری مرتکب شود. نیروهای امنیتی نابلس باید به ملت ما بپیوندند و با صهیونیستها مقابله کنند. نوار غزه در خشم، جوشش و انقلابی قرار دارد که معلول رخدادهای حواره است.

وی هشدار داد که حماس به کابینه فاشیست صهیونیستی اجازه نخواهد داد ملت فلسطین را در یک بخش تحت فشار شدید قرار دهد. لذا مقاومت، تنها سلاح مردم فلسطین علیه صهیونیستها خواهد بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->