سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ساخت دستگاه مراقبت نوزاد از راه دور در مشهد

  • کد خبر: ۱۵۲۶۰۰
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۷
ساخت دستگاه مراقبت نوزاد از راه دور در مشهد
رئیس مرکز تحقیقات نوزادان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: دستگاه مراقبت از نوزاد از راه دور به منظور بررسی شرایط نوزادان بیماری که می توان در منزل از آنها نگهداری کرد طراحی شده است تا علایم حیاتی توسط پزشک تحت بررسی قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز،  احمدشاه فرهت اظهار کرد: دستگاه مراقبت از نوزاد از راه دور به منظور بررسی شرایط نوزادان بیماری که می توان در منزل از آنها نگهداری کرد طراحی شده است تا علایم حیاتی توسط پزشک تحت بررسی قرار گیرد.

رئیس مرکز تحقیقات نوزادان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه دستگاه مراقبت از نوزاد از راه دور با همکاری مشترک مرکز تحقیقات نوزادان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) در قالب کار تحقیقاتی ساخته شد، افزود: نتایج این کار تحقیقاتی در قالب مقالات در دسترس سایر پژوهشگران قرار گرفته است.

وی ادامه داد: دستگاه مراقبت از نوزاد در مراحل پیشرفته سازی و تجاری سازی قرار دارد تا بتوان از آن برای پیگیری شرایط بیماران نوزاد بهره برد.

فرهت با بیان اینکه نرم افزار این دستگاه، بر روی تلفن همراه نصب می شود و پزشک از راه دور توسط مچ بندی که برای کودک تعبیه شده ضربان قلب و اکسیژن نوزاد را مورد بررسی قرار می دهد، گفت: از این دستگاه می توان برای مراقبت از بالغین نیز بهره برد به نحوی که بدون نیاز به مراجعه بیمار، شرایط وی بررسی شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه برای بهبود حال بیماران پروانه ای نیز به دلیل وجود تحریم ، اقدامات اولیه برای تولید پانسمان براساس سلولهای بنیادی فرد صورت گرفته است که امیدواریم به نتایج مطلوبی در این حوزه برسیم، گفت: انجام رجیستری بیماریها به خصوص در نوزادان نیز با همکاری دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) و دانشکده مهندسی تربت حیدریه از دیگر اقدامات مرکز تحقیقات است.

رئیس مرکز تحقیقات نوزادان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ثبت بیماریهای جراحی گوارش کودکان و زردی نوزادان و ایجاد سامانه تشخیص و راهنمایی مسمومیت در کودکان از جمله اقدامات جدید مرکز تحقیقات است که امید می رود به نتایج مطلوبی برسد، گفت: علاوه براین سال گذشته یک کتاب در خصوص بیماریهای تنفسی کودکان توسط اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد به چاپ رسید که گام مهمی در مسیر درمان بیماران تنفسی کودکان محسوب می شود.

وی بیان کرد: همچنین در قالب یک کتاب پیامد های بیماری کرونا از دید اقتصادی، اجتماعی، مسائل آموزشی بین دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه فردوسی مشهد و معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خراسان رضوی نگاشته شد که از طریق دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسید.

منبع: فارس 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->