نامۀ فرمانده کل ارتش به رهبر معظم انقلاب: ضربات قاطعی به پیکر رژیم جعلی صهیونیستی وارد خواهیم کرد انهدام ۴۴ پهپاد و ریزپرنده رژیم منحوس صهیونیستی در مرزهای کشور طی ۴۸ ساعت گذشته (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی سخنگوی دولت با مردم، هر روز ساعت۱۳ از شبکه خبر دستگیری ۲ نفر از اعضای تیم تروریستی موساد توسط فراجا + فیلم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) جلسات علنی مجلس این هفته طبق روال برگزار خواهد شد یک کارشناس مصری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران، زمینه‌ساز نابودی اسرائیل است برگزاری اجلاس کمیته سیاسی APA به میزبانی مشهد به زمان دیگری موکول شد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: وعده صادق ۳، آغاز مسیر انتقام ملی است دبیر اول حزب کارگزاران سازندگی ایران-خراسان رضوی: مذاکره براساس شرایط فعلی عادلانه نخواهد بود | این جنگ منطقه را نیز آرام نمی‌گذارد ماجرای شنیده‌شدن صدای مهیب در تربت‌حیدریه چه بود؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های مبنی بر حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) یحیی سریع: با هماهنگی ارتش و سپاه پاسداران ایران، یافا در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادیم عراقچی: اسرائیل با حمله به تأسیسات هسته‌ای، خط قرمز جدیدی را نقض کرد | حملات ایران به اسرائیل ادامه خواهد داشت + فیلم ترامپ: آمریکا هیچ ارتباطی با حمله دیشب اسرائیل به ایران نداشت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش بقائی به اظهارات وقیحانه مقامات آلمانی | تاریخ را به خاطر داشته باشید تظاهرکنندگان آمریکایی با پلیس درگیر شدند (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) الجزیره: ایران حملات خود علیه اسرائیل را تشدید خواهد کرد موج سوم حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی + تلفات اسرائیل و جزئیات (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) اعلام بیش از ۱۰۰ زخمی در حمله جدید موشکی ایران به اسرائیل (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واشنگتن: اتباع آمریکایی هرچه سریع‌تر ایران را ترک کنند آکسیوس از درخواست کمک اسرائیل از آمریکا خبرداد | ان بی سی: پنتاگون در جلسه‌ای اضطراری درخواست اسرائیل را بررسی می‌کند گروسی: تاسیسات غنی‌سازی فردو و رآکتور آب سنگین خنداب آسیب ندیده‌اند تمسخر گنبد آهنین اسرائیل توسط یک شهروند کرانه باختری + فیلم جزئیات موج جدید حملات پهپادی ایران به اسرائیل در روز دوم وعده صادق ۳ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) موشک‌های روز دوم وعده صادق ۳ چه ویژگی‌هایی داشت؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ایجاد آشوب میان شهرک‌نشینان اسرائیل پس از حمله موشکی ایران (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) عکس‌هایی از تخریب موشک‌های ایرانی در شهر‌های اسرائیل (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ساز و کار اخذ مالیات از بلیت مسافران خارجی تعیین شد

  • کد خبر: ۱۵۲۶۲
  • ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۴
ساز و کار اخذ مالیات از بلیت مسافران خارجی تعیین شد
نمایندگان مالیات و عوارض پرداختی بابت خرید کالاها در داخل ایران که از کشور خارج می‌شود و نیز مالیات و عوارض پرداختی گردشگران خارجی بابت بلیط پرواز خارجی را مشخص کردند.
به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس و در جریان بررسی جزئیات لایحه مالیات بر ارزش افزوده (ماده ۱۱ و ۱۲) این لایحه را به تصویب رساندند.

به موجب ماده (ماده ۱۱)؛   مالیات و عوارض پرداختی بابت خرید کالا‌ها در داخل ایران که ظرف دو ماه از تاریخ خرید همراه مسافران اعم از ایرانی و خارجی از کشور خارج می‌شود و نیز مالیات و عوارض پرداختی گردشگران خارجی بابت بلیت پرواز خارجی خریداری شده از شرکت‌های هواپیمایی ایرانی هنگام خروج از کشور با ارائه صورتحساب الکترونیکی و یا اسناد و مدارک مثبته توسط سازمان از محل وصولی‌های خارجی مسترد می‌گردد آئین نامه اجرایی این ماده ظرف مدت ۶ ماه از تاریخ ابلاغ این قانون توسط سازمان تهیه می‌شود و به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌رسد.

در ادامه نمایندگان با ماده ۱۲ این لایحه نیز موافقت کردند.

در این ماده واحده آمده است؛  عرضه کنندگان کالا‌ها و خدمات که به موجب این قانون و سایر قوانین از مالیات و عوارض معاف می‌باشند و همچنین فعالان اقتصادی مستقر در مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی که حجم معاملات سالانه آن‌ها از مبلغی که به پیشنهاد سازمان به تائید وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌رسد بیشتر باشد مکلف به عضویت و ثبت معاملات در سامانه مودیان هستند این حکم شامل کلیه مناطق کشور از جمله مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی می‌شود متخلفان از حکم این ماده علاوه بر جریمه موضوع بند ب ماده ۲۲ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان مصوب ۲۱/ ۰۷/ ۱۳۹۸ مشمول جریمه‌ای معادل ۹ درصد ارزش معاملات ثبت نشده در سامانه مذکور می‌شوند آیین نامه اجرایی این ماده در خصوص مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی ظرف مدت سه ماه پس از ابلاغ این قانون به پیشنهاد سازمان و دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی تهیه می‌شود به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌رسد.
 
منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->