اعزام ۴۵۰ نیروی خدمات شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی از مشهد به نجف + ویدئو بهره‌برداری موقت از ایستگاه دائمی استقبال از زائران در محور نیشابور-مشهد | ظرفیت همزمان میزبانی از دو هزار زائر پیاده در دهه پایانی صفر دو برابر شدن سهم منابع آلاینده داخلی | هشدار برای تنفس در مشهد شهردار مشهدمقدس خبر داد: نصب ۱۵۷ قطعه بتنی (سگمنت) تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده شمارش معکوس برای تکمیل پروژه بزرگ تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب| روایت شهرآرانیوز از آخرین وضعیت پیشرفت کلان‌پروژه‌های شهر مجید طهوریان عسکری: مدیریت شهری تحول بزرگ در بولوار شاهنامه ایجاد کرد کمبود ۷۰۰۰ جای‌پارک در سطح شهر مشهد چرا هیچ خبری از پرداخت معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی نیست؟ معاون فرهنگی شهردار مشهد: تجمع کادر درمانی مشهد، فریادی علیه سکوت جهانی درقبال نسل‌کشی مردم غزه است اعتراض جامعه پزشکی مشهد به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه + فیلم مشهد، یکی از سبزترین شهر‌های کشور از نگاه مردم و مسئولان ورود نماینده ویژه رئیس‌جمهور در توسعه دریامحور و مکران، به مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) بودجه عمرانی مشهد ۳۰درصد افزایش یافت | فرماندار مشهد: اعتبارات خوبی برای پروژه‌های تأمین آب شرب مشهد اختصاص یافته است آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی مشهد از ساعت ۶ صبح فردا (چهارشنبه یک مرداد ۱۴۰۴) آبفای تهران برای توزیع آب شرب در زمان قطعی، آب بسته‌بندی توزیع می‌کند (تکذیب شد) تاریخچه‌ای از کوچه دانشگاه ۷ مشهد | ۱۰۰ سال باغ سنگی سرویس‌دهی مترو مشهد فردا (یکم مرداد ۱۴۰۴) از ساعت ۶ صبح آغاز می‌شود شهروند خبرنگار | گلایه برخی شهروندان مشهدی از عنوان «علی الحساب» در قبض برق + پاسخ معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: عزم جدی برای تحقق هدف ۵ میلیون مترمربع آسفالت در سال ۱۴۰۴ معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد: نیازمند جراحی اساسی در منابع و مصارف مدیریت شهری هستیم آیا ادارات مشهد و خراسان رضوی، فردا (چهارشنبه، اول مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟
سرخط خبرها
دبیر اجرایی سومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی خبر داد؛

راه اندازی نخستین واحد استانی کارخانه تخصصی تولید سلول کشور در مشهد

  • کد خبر: ۱۵۲۷۶
  • ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۶
راه اندازی نخستین واحد استانی کارخانه تخصصی تولید سلول کشور در مشهد
دبیر اجرایی سومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی گفت: اولین واحد استانی نخستین کارخانه تخصصی تولید سلول ایران در مشهد راه‌اندازی شد که مسئولیت آن هم با جهاد دانشگاهی خراسان رضوی است.
به گزاش شهرآرانیوز، حمیدرضا بیدخوری اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در مشهد مورد توجه بوده بحث گردشگری زیارت بوده و به واسطه آن گردشگری سلامت را هم داریم و مجموعه‌های مختلف شهری و استانی نیز در این حوزه ورود پیدا کرده‌اند.
دبیر اجرایی سومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی افزود: در راستای توسعه حوزه سلامت و ترویج درمان‌های نوین پزشکی برگزاری سومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی مشهد ۲۰۲۰ را در دستور کار خود قرار داده‌ایم، رویدادی که در فروردین ماه سال آینده در مشهد برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه در حوزه گردشگری سلامت به دنبال جذب گردشگر سلامت از مبدا هستیم، خاطرنشان کرد: ما در راستای تحقق این امر نیازمند حضور پررنگ‌تر مجموعه‌های متولی در حوزه گردشگری سلامت هستیم و می‌خواهیم از میان روش‌های مدرن‌تر، روش‌های سنتی‌تر را انتخاب نماییم تا مسیر تجاری‌سازی حوزه درمان کوتاه شده و موانع موجود بر سر راه برداشته شود.
بیدخوری گفت: در ۳ سال اخیر روز‌های پرتلاطمی را در حوزه سلول درمانی داشتیم و کشور ژاپن هم در میان تمامی کشور‌های جهان به شکلی قابل توجه روی این موضوع کار کرد و همین اقدام تلنگری جهت نقش‌آفرینی کشور‌های غربی همچون آمریکا ایجاد کرد، در ایران هم وزارت بهداشت دو مجموعه مقرراتی ابلاغ کرد و در یک سال قبل هم آئین نامه تاسیس بخش پزشکی و بازساختی در بیمارستان‌ها را داشتیم.
دبیر اجرایی سومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی افزود: یکی از اقدامات شاخص صورت گرفته در کشور افتتاح نخستین کارخانه تخصصی تولید سلول ایران در سال گذشته بود و نخستین واحد استانی آن را هم در مشهد راه‌اندازی کردیم که مسئولیت آن هم با جهاد دانشگاهی خراسان رضوی است.
وی در رابطه با نقش کلیدی تعاملات در حوزه‌های علمی و پزشکی، بیان کرد: یکی از بزرگترین کار‌های ما در شرایطی که با تحریم‌های ظالمانه مواجه هستیم برگزاری چنین رویداد‌های علمی‌ای بوده که بتوانم استقلال کشور را در حوزه فناوری‌های نوین داشته باشیم، البته از تعامل علمی و گسترش ارتباطات علمی با دیگر کشور‌های دنیا هم نباید غافل شویم.
منبع:شبستان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->