با خرید و فروش تاکسیدرمی حیوانات برخورد قانونی می‌شود فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری بارگذاری شد + لینک سایت فروش ۱۰۰ میلیارد تومانی آثار در نمایشگاه ملی صنایع دستی در سال ۱۴۰۳ امضای یک تفاهم‌نامه محیط زیستی برای برگزاری همایش صنعت سبز (۷ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: در پنجمین سال خشکسالی هستیم عابران پیاده نیمی از جان باختگان ترافیکی مشهد توصیه‌های طب سنتی برای پیاده‌روی اربعین صدور هشدار هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا «پاستیل» از پوکی استخوان جلوگیری می کند؟ سرقت دکتر قلابی از مسافران شهرستانی در خوابگاه‌های تهران کاهش چشمگیر آمار داوطلبان کنکور نگران‌کننده است فوت کودک ۶ ساله بر اثر برق‌گرفتگی در کالشور خراسان رضوی ما مردمانی ریشه در خاکیم از حلق بحران‌ها بیرون می‌آییم دانش‌آموزان اعزامی به المپیاد‌های جهانی با چه چالش‌هایی از جنگ ۱۲ روزه مواجه بودند؟ دریافت جایزه قهرمان جوان تالاب‌های جهان توسط یک ایرانی هشدار رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر: مجازات‌های سخت در انتظار زائران حمل کننده مواد مخدر به عراق است درباره اسماعیل آذری‌نژاد، فعال فرهنگی اهل کهگیلویه‌وبویراحمد | قصه معلم قصه‌گو ۵۱۰ میلیون مترمکعب ذخایر سد‌ها در یک‌هفته اخیر، مصرف شد (۷ مرداد ۱۴۰۴) ۴۸ نماینده مجلس خواستار پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان شدند (۷ مرداد ۱۴۰۴) برگزاری اولین المپیاد جهانی فناوری نانو در ایران بحران کم‌آبی به اوج رسید | ذخایر ۱۵ سد مهم کشور نصف شد! حفاظت از جنگل‌های زاگرس در دستورکار سازمان ملل قرار گرفت رئیس سازمان محیط زیست: توسعه صنعت باید همراه با ملاحظات اکوسیستمی باشد تعداد شرکت‌کنندگان آزمون‌های المپیاد به ۸۷ هزار نفر رسید صندوق بازنشستگی کشوری: مشکل فنی موجب تأخیر در صدور فیش حقوق بازنشستگان شد | دسترسی تا ساعاتی دیگر (۷ مرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای باند پلیس‌های قلابی در تهران سانحه رانندگی در مشهد منجر به فوت ۳ عابر پیاده شد (۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کشور آسیب‌های فضای مجازی را نگران‌کننده دانست

  • کد خبر: ۱۵۲۸۹
  • ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۵
وزیر کشور آسیب‌های فضای مجازی را نگران‌کننده دانست
عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور متذکر شد: موضوع آسیب‌های اجتماعی در فضای مجازی جزء موارد نگران کننده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ وی روز یکشنبه در حاشیه یکصد و بیست و هشتمین شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران افزود: در مجموع تایید و تاکید به استفاده مثبت و مناسب از فضای مجازی است.

وزیر کشور ادامه داد: در این زمینه گزارشی در مورد عملکرد فضای مجازی تهیه و به یک کارگروه ارجاع شده است تا بتوانند با اعمال سیاستها، روش‌ها و اقدامات مناسب به کاهش تاثیرگذاری فضای مجازی در زمینه آسیب‌های اجتماعی و استفاده مطلوب از آن و ساماندهی این مهم اقدام کنند.

رحمانی فضلی گفت: همچنین در نشست امروز موضوع نهاد‌های دینی، همکاری و تاثیرگذاری آن‌ها در حوزه‌های آسیب‌های اجتماعی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

وزیر کشور افزود: بر اساس گزارش و نظرسنجی‌های و پیمایش علمی انجام شده، تاثیرات این گونه نهاد‌ها در حوزه اجتماعی بسیار بالا و ارزشمند است.

رحمانی فضلی گفت: مباحث آسیب‌های اجتماعی در حوزه تربیتی نیز قرار است در کارگروهی مورد بررسی قرار گیرد تا از این ظرفیت بزرگ در نهاد‌های آموزشی از جمله آموزش و پرورش و در مدارس مورد استفاده قرار گیرد.

وی اظهار داشت: در این کارگروه روش‌های علمی مشخص خواهد شد، زیرا کماکان ما متعقد هستیم که موضوع آسب‌های اجتماعی را فقط به صورت اجتماعی می‌شود حل و فصل و ساماندهی کرد.

رحمانی گفت: در این ارتباط بهترین روش در حوزه اجتماعی این است که به صورت پیشگیرانه عمل کنیم و اگر بتوانیم با این روش مبتنی بر اجتماعی کردن موضوع مساله را پیش ببریم، قطعا موفق خواهیم شد.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->