توضیحات عراقچی درباره آخرین اخبار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا + فیلم وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، تثبیت مواضع و امید به توافق سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم ترامپ و جولانی دیدار کردند + تصاویر رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟ ظهوریان: درباره لوایح پالرمو و CFT، به نظر نمایندگان دوره فعلی مجلس توجه شود، نه نمایندگان مجلس دهم جزئیات مذاکرات مستقیم حماس و آمریکا فاش شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپاد‌های رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حملات موشکی گردان‌های القدس به شهرک‌های صهیونیست‌نشین (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیلی دوباره فرودگاه بن‌گوریون در پی حمله موشکی یمن + فیلم (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت شورای امنیت با طرح آمریکایی - صهیونیستی درباره ارسال کمک به غزه (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رویترز: ایران روز جمعه در استانبول با طرف‌های اروپاییِ برجام گفت‌و‌گو خواهد کرد رئیس‌جمهور در نشست با شهرداران کلان‌شهرها: شهرداری‌ها برای ارتقای خدمات خود برنامه تهیه کنند تا اختیارات آن‌ها در چارچوب آن افزایش یابد سازمان ملل: ۱۰ هفته است، غذا، دارو، آب و چادر وارد غزه نشده است یمن فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک هایپرسونیک هدف قرار داد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: پشتوانه ژئوپلیتیک ایران، کشور را به زانو در نخواهد آورد+ فیلم ادعای ارتش صهیونیستی درباره تلاش برای ترور محمد السنوار ترامپ: می‌خواهم با ایران به توافق برسم تا دنیا جای امن‌تری شود یمن، قلب سرزمین‌های اشغالی را هدف حمله موشکی قرار داد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سردار سلامی: قدرت ما ده‌ها برابر توسعه پیدا کرده است اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) جولانی با ترامپ دیدار می‌کند عارف با پدر شهید آل‌هاشم دیدار کرد جزئیات تازه از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا سند شراکت راهبردی میان ترامپ و بن سلمان امضا شد پزشکیان: نباید مشکلات تهران را به قزوین و سمنان انتقال داد
سرخط خبرها

آیت الله جوادی آملی: اینکه منشا حوادث اخیر مدارس مشخص نشده، رعب آور است

  • کد خبر: ۱۵۳۰۳۸
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۷
آیت الله جوادی آملی: اینکه منشا حوادث اخیر مدارس مشخص نشده، رعب آور است
آیت الله العظمی جوادی آملی مشخص نشدن منشاء مسمومیت دانش‌آموزان در مدارس را رعب‌آور دانست و گفت: لازم است مسئولان با مدیریت این کار را هرچه زودتر سامان ببخشند و مردم را از نگرانی در بیاورند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش و هیئت همراه امروز پنج‌شنبه یازدهم اسفند با حضور در بیت آیت الله العظمی جوادی آملی با ایشان دیدار و گفتگو کردند.

آیت الله جوادی آملی در این دیدار بیان کرد: در هر امری مخصوصا در آموزش و پرورش حرف اصلی را انسانیت انسان می‌زند، الفاظ و مفاهیم به درد امتحان و نمره می‌خورد اما آنچه انسان را می‌سازد رفتار عملی همه ماست.

ایشان با تاکید بر احترام گذاشتن به مردم بیان کرد: در شرح حال پیامبر گرامی اسلام (ص) آمده که آن حضرت با احدی نیمرخ صحبت نمی‌کرد چه افراد عادی و چه بادیه‌نشین و چه شهری، این احترام گذاشتن به مردم است که چنین مواردی را مسئولان باید رعایت کنند.

وی ادامه داد: ما قبل از اینکه با حرف، چیزی یاد مردم بدهیم باید با عمل یاد مردم بدهیم، اگر مردم  عمل صالح ببینند، هم می‌بینند و هم عمل می‌کنند، ولی اگر تنها درس صالح بگوییم، ممکن است یاد بگیرند اما کاری از پیش نمی‌رود.

وی گفت: در میدان جنگ، حرف اول را قدرت نظامی می‌زند اما در دبیرستان و آموزش و پرورش و حوزه و دانشگاه تربیت‌های علمی حرف اول را می‌زند، تجربه هم نشان داده که با سلاح نمی شود مردم را اصلاح کرد، بلکه با صلاح می‌شود.

وی افزود: جهانی فکر کردن، تعامل داشتن، مدیریت داشتن، نه بیراهه رفتن و نه راه کسی را بستن اساس کار است، جهان را ادب و علم اداره می‌کند و با ادب، علم و تعامل می توان با جهان به درستی زندگی کرد.
​​

این مرجع تقلید درباره حوادث اخیر که در مدارس اتفاق افتاده، اظهارکرد: این کار با مدیریت حل می‌شود، اینکه منشاء این حوادث هنوز مشخص نشده، رعب آور است، این حوادث هم موجب اضطراب و نگرانی اولیاء و خانواده‌ها شده و هم موجب نگرانی آموزش و پرورش و معلمان می شود که بچه های زیر مجموعه آنها که بچه‌های خودشان محسوب می‌شوند، آسیب می‌بینند، ما دعا می‌کنیم که این فرزندان معصوم و بی‌گناه آسیبی نبینند ولی لازم است مسئولان نیز با مدیریت این کار را هرچه زودتر سامان ببخشند و مردم را از نگرانی در بیاورند.

وی گفت: به برکت اهل بیت و خون‌های پاک شهدا و تلاش خدمتگزاران تعلیم فرهنگی کشور، خیر دنیا و آخرت نصیب جامعه اسلامی شده و صلاح و فلاح به مردم ما عنایت شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->