کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زیاد النخاله: مقاومت تا نابودی اشغالگری و آزادسازی کامل سرزمین فلسطین ادامه خواهد یافت

  • کد خبر: ۱۵۳۱۹۴
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۷
زیاد النخاله: مقاومت تا نابودی اشغالگری و آزادسازی کامل سرزمین فلسطین ادامه خواهد یافت
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی بر ادامه مقاومت تا نابودی اشغالگری و آزادسازی کامل سرزمین فلسطین تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌نقل از رسانه‌های فلسطینی، زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی با تجلیل از شهدای مقاومت گفت: گردان‌های مقاومت در کرانه باختری اعلام می‌کنند که تا بیرون راندن اشغالگران نبرد را ادامه خواهند داد.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی خاطر‌نشان کرد: همه گروه‌ها باید در سطح مسئولیت پذیری و در سطح آرمان‌های ملت فلسطین و جانفشانی‌ها باشند و برای نبرد با اشغالگران آماده باشند.

النخاله در ادامه گفت: آمریکا تمام قدرت و توان و نفوذ خود را برای طراحی توطئه جدید در کنفرانس اخیر عقبه (اردن) به‌میدان آورد، اما فقط یک مبارز در منطقه حواره (نابلس)، پروژه آن‌ها را به شکست کشاند.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی تصریح کرد: سیاست آمریکا پیشبرد پروژه صهیونیستی است و جامعه بین‌المللی را برای حمایت از آن به حرکت واداشته است و رژیم‌های عربی را برای مشارکت در حمایت از  دشمن ما وادار کرده است. مردان فلسطین در زندان‌ها برای نبرد سختی که آن‌ها و جانشان را هدف قرار  داده آماده می‌شوند، اسیران دربند اشغالگران همچنان در اولویت ما قرار دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->