شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ویدئو | روایت شاهدان عینی یکی از مدارس دخترانه مشهد درباره مسمومیت دانش‌آموزان

  • کد خبر: ۱۵۳۴۹۴
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۹
ویدئو | روایت شاهدان عینی یکی از مدارس دخترانه مشهد درباره مسمومیت دانش‌آموزان
صبح امروز گزارش مسمومیت دانش آموزان دختر در مدارس مشهد منتشر شد. فرماندار مشهد در این باره گفت که تعدادی از دانش آموزان ۶ مدرسه در ‌شهر مشهد مسموم شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صبح امروز یکشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ یکی از خبرنگاران مشهدی در فضای مجازی خبر از مسمومیت دانش آموزان یک مدرسه دخترانه در منطقه رسالت خبرداد.

یکی از دانش آموزان مدرسه صداقت که از شاهدان عینی ماجرا است می‌گوید: اول دانش آموزان مدرسه صداقت را مسموم کردند بعد نوبت به مدرسه تدین رسید.

اینجا ببینید:

تعداد بازدید : 2676

او می‌گوید که ابتدا تصور کردند از فاصلاب مدرسه است بعد بوی بدی شبیه بوی سوسک کش آمد تعدادی از دانش آموزان بی‌حال شدند و افتادند و آنها را با آمبولانس روانه بیمارستان هاشمی نژاد و امام رضا کردند.

در همین حال؛ یکی دیگر از شاهدان عینی می‌گوید: در ابتدا بوی بدی استشمام کردم وارد حیاط مدرسه که شدم یکی یکی دانش آموزان با علائم گوارشی مثل سرفه و تهوع روبرو شدند و روی حیاط مدرسه افتادند.

او ادامه داد که پس از آن آمبولانس و آتش نشانی و نیروی انتظامی آمد و بیش از ۸۰درصد دانش آموزان مدرسه را به بیمارستان ها بردند. سپس مدرسه را تخلیه و تعطیل کردند.

نهادهادهای امنیتی درحال بررسی هستند

محسن داوری، فرماندار مشهد در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار داشت: از صبح امروز دانش آموزان ۶ مدرسه در سطح شهر مشهد دچار مسمومیت شده اند که دانش آموزان علائمی همچون تنگی نفس و حالت تهوع داشته‌اند.

وی افزود: بخشی از این دانش آموزان در محل توسط اورژانس درمان شدند و تعدادی دیگر به بیمارستان‌های اطراف منتقل و تحت درمان قرار گرفته اند.

فرماندار مشهد افزود: این مدارس در مناطق مختلف مشهد مانند شریعتی، سیدرضی، موسوی قوچانی، رسالت و ... بوده است.

داوری تصریح کرد: موضوع توسط نهاد‌های امنیتی و علوم پزشکی در دست بررسی است.

این درحالی است که در روزهای گذشته خبرهای مشابهی از دیگر شهرهای کشور درباره مسمومیت دانش آموزان دختر منتشر شده است.


در ادامه حتما بخوانید

چه نوع گازی موجب مسمومیت دانش‌آموزان مدارس کشور می‌شود؟ | گاز N2 یا گاز ترکیبی؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->