بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: نیاز جامعه امروز، تلفیق ظرفیت علمی حوزه و دانشگاه است

  • کد خبر: ۱۵۳۷۰۶
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۸
آیت‌الله علم‌الهدی: نیاز جامعه امروز، تلفیق ظرفیت علمی حوزه و دانشگاه است
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: باید طلابی در دل روحانیت پرورش پیدا کنند که از آموزش‌های آکادمیک نیز بهره‌مند باشند و از به‌روزترین علوم آگاهی پیدا کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، در آیین عمامه‎گذاری طلاب حوزه علمیه خراسان که ظهر امروز به میزبانی مسجد میرزاجعفر دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد، در ابتدا اظهار کرد: مسئله‌ای که شما برادران و خواهران در آستانه این موفقیت باید موردتوجه قرار بدهید، این است که فارغ‌التحصیل دانشگاهی هستید که سنگ بنای آن مبتنی بر عنایات و برکات ساحت قدسی امام هشتم (ع) گذاشته شده است. در سال ۱۳۶۶ و در دوران دفاع مقدس بود که نخستین بار، مسئله جایگزینی یک دانشگاه علوم اسلامی در محوطه داخلی حرم مطهر مطرح شد. اینکه این مرکز علمی فرآیند آموزش را در حوزه خواهران و برادران به‌صورت توأمان دنبال کند، ابتکاری بود که مرحوم واعظ طبسی به خرج داد تا در نهایت، نظام آموزشی این دانشگاه با نظام طلبگی توأمان باشد.
وی با بیان اینکه تأسیس دانشگاه علوم اسلامی رضوی را می‌توان یکی از دستاورد‌های نظام اسلامی دانست، افزود: باید طلابی در دل روحانیت پرورش پیدا کنند که از آموزش‌های آکادمیک نیز بهره‌مند باشند و از به‌روزترین علوم آگاهی پیدا کنند.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: وجود مقدس امام زمان (عج) به نوکری اعتنا می‌کنند که خدمتگزاری او متناسب با شرایط روز باشد. کسی می‌تواند به توفیق نوکری امام عصر (عج) نائل شود که بر مبنای نیاز روز جامعه اسلامی به درد حضرت صاحب‌الزمان (عج) بخورد. این مسئله منافاتی با درجات دانش، کرامات و معنویت ندارد، اما فقیه یا عام، پیر یا جوان، کسی می‌تواند خادم امام زمان (عج) باشد که متناسب با اقتضای روز، ناشر فرهنگ مهدویت در جامعه باشد و از دانش‌آموز اول دبستان تا استاد دانشگاه، قلوب آحاد مردم را متوجه معارف دینی کند.
وی ادامه داد: بر همین مبنا، آن‌چه اثرگذار است، آن است که نظام طلبگی با نظام آموزش عالی تلفیق شود و ماحصل آن، تربیت سربازانی باشد که در رکاب امام زمان (عج) گره از چالش‌های روز جامعه باز می‌کنند. 

ماهیت روحانیت، نوکری امام زمان (عج) است

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ماهیت روحانیت، نوکری امام زمان (عج) است، تصریح کرد: هرکس این کسوت مقدس را بر تن می‌کند، باید بداند که پا به عرصه نوکری امام زمان (عج) گذاشته است. در این شرایط اگر کسی با انگیزه‌ای غیر از خدمت مخلصانه، پا به عرصه روحانیت بگذارد، باید بداند که خیانت کرده و سرنوشتی جز ناکامی هم نخواهد داشت. همچون کادر نیرو‌های مسلح که ملبس به کسوت خدمت هستند، روحانیت هم باید بداند که اگر این لباس را بر تن کرد، کارشناس دین و سرباز اسلام است و باید بدون بازنشستگی در این عرصه تلاش کند.
وی تأکید کرد: گاهی اوقات عرصه‌های پیش می‌آید که شما باید آبرو و همه داشته خود را به میدان بیاورید و ثابت کنید که نوکر امام زمان (عج) هستید. همه شما باید این را بدانید که اگر زمان دفاع از شخصیت و جایگاه خود را ارجح به دفاع از دین خدا دانستید، این عمل به معنای آن است که از سربازی در رکاب امام زمان (عج) سر باز زده‌اید.
آیین عمامه گذاری ۱۵ نفر از طلاب دانشگاه علوم اسلامی رضوی با حضور آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی برگزار شد. در این مراسم عمامه گذاری امروز ۶۰ نفر از طلاب این دانشگاه به لباس روحانیت ملبس شدند.

آیت‌الله علم‌الهدی: نیاز جامعه امروز، تلفیق ظرفیت علمی حوزه و دانشگاه است

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->