لزوم تداوم ارتباط معتکفین با مسجد آغاز اعزام دانشجویان به سفر عمره از ۲۵ آبان‌ماه | اعزام بدون قرعه‌کشی زوج‌های دانشجو در خراسان رضوی تأکید قرائتی بر اجرای سند بنیادین آموزش و پرورش بیش از ۳۰ درصد جمعیت جهان تا سال ۲۰۶۰ مسلمان خواهند شد برکت دعای امام؛ داستان حماد بن عیسی قفل غفلت را بشکنیم | در هیاهوی زندگی، از یاد امام زمانمان غافل نشویم شهادت پاسدار تیپ ۱۲ قائم (عج) سمنان حین ماموریت رزمی + عکس (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا
سرخط خبرها

افتتاح چهارمین چایخانه دائمی حرم مطهر رضوی در صحن امام حسن مجتبی (ع) + عکس

  • کد خبر: ۱۵۳۹۷۶
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۴
افتتاح چهارمین چایخانه دائمی حرم مطهر رضوی در صحن امام حسن مجتبی (ع) + عکس
بعد از راه‌اندازی چایخانه‌های حضرت رضا (ع) در صحن‌های «کوثر»، «غدیر» و «باغ رضوان» حرم مطهر رضوی، همزمان با میلاد امام زمان (عج) چایخانه صحن امام حسن مجتبی (ع) نیز افتتاح شد.

به گزارش شهرآرانیوز - چایخانه صحن امام حسن مجتبی (ع) در ادامه راه‌اندازی چایخانه‌های حضرت رضا (ع) در صحن‌های کوثر، غدیر و باغ رضوان با تأکید تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر میزبانی شایسته از شیفتگان این امام رئوف و ایجاد فضایی معنوی برای رفع خستگی زائران به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان شامگاه سه‌شنبه ۱۶ اسفندماه با حضور جمعی از مسئولان، خادمان و زائران در این آستان مقدس به بهره‌برداری رسید.

این چایخانه همه روزه از ساعت ۱۵ تا ۲۲ با توزیع چای شیرین پذیرای زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی امام هشتم (ع) است. ساعت کار آن در صورت مشارکت موکب‌داران به ویژه در ایام مناسبتی افزایش می‌یابد و در شیفت صبح نیز فعال خواهد بود.

با توجه به فعالیت سایر چایخانه‌های حضرت رضا (ع) پیش‌بینی می‌شود به طور میانگین روزانه ۲۰ تا ۲۵ هزار لیوان چای متبرک با مصرف ۱۰۰ کیلوگرم شکر و ۲۰ کیلوگرم چای با تشکیل صف‌های منظم و مجزای خواهران و برادران در این چایخانه نیز توزیع شود.

تمامی وسایل و امکانات داخل چایخانه‌های حضرت رضا (ع) از جمله سماورها، قوری‌ها و... با مشارکت ناذران و خیران حرم مطهر رضوی تهیه شده است چنان‌که در هر چایخانه به طور میانگین هزار و ۲۰۰ لیوان در چرخه استفاده وجود دارد.

علاوه بر چای، دیگر اقلام متبرک از جمله شربت، کیک و... نیز در طول سال به ویژه در ایام مناسبتی در این چایخانه همچون سایر چایخانه‌های حرم مطهر رضوی توزیع می‌شود.

گفتنی است؛ عموم خیراندیشان می‌توانند در فعالیت چایخانه‌ها و تهیه اقلام مورد نیاز آن‌ها به صورت حضوری و غیرحضوری از طریق درگاه‌های دریافت نذورات آستان قدس رضوی مشارکت کنند.

افتتاح چهارمین چایخانه دائمی حرم مطهر رضوی در صحن امام حسن مجتبی (ع) + عکس

افتتاح چهارمین چایخانه دائمی حرم مطهر رضوی در صحن امام حسن مجتبی (ع) + عکس

افتتاح چهارمین چایخانه دائمی حرم مطهر رضوی در صحن امام حسن مجتبی (ع) + عکس

افتتاح چهارمین چایخانه دائمی حرم مطهر رضوی در صحن امام حسن مجتبی (ع) + عکس

منبع: آستان نیوز 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->