چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تاخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات جوان مرگ مغزی در مشهد به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید  (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی
سرخط خبرها

دولت متعهد به پرداخت مطالبات سنوات پیشین پیمانکاران نوسازی مدارس شد

  • کد خبر: ۱۵۴۱۵۳
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۴
دولت متعهد به پرداخت مطالبات سنوات پیشین پیمانکاران نوسازی مدارس شد
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: با همراهی دولت و تصویب مجلس شورای اسلامی در بودجه ۱۴۰۲، مدرسه سازی شتاب بیشتری خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا خان محمدی در حاشیه سفر به استان اصفهان و افتتاح چند پروژه آموزشی و پرورشی ضمن خسته نباشید و تشکر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که بعد از ۱۰ روز و ۲۵ جلسه بررسی بخش‌های هزینه‌ای و درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۲ را به اتمام رساندند اظهار کرد: با همراهی دولت و تصویب مجلس شورای اسلامی در بودجه ۱۴۰۲، مدرسه سازی شتاب بیشتری خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه هرچند در این قانون سهم مدرسه سازی با حجم نیاز‌های موجود همخوانی ندارد افزود: با توجه به مشکلات موجود در سطح ملی اهتمام دولت و مجلس در روند بررسی و تصویب و افزایش قابل توجه بودجه این حوزه نسبت به مرحله تحویل لایحه اولیه به مجلس، که حاصل رایزنی‌های مختلف وزیر آموزش و پرورش و مدیران سازمان نوسازی مدارس کشور می‌باشد معنادار و شایسته تقدیر بوده و نشان از اهمیت این موضوع برای قوای مجریه و مقننه دارد.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در خصوص سه محور مهم مصوب بودجه سال ۱۴۰۲ در حوزه مدرسه سازی گفت: تصویب تخفیف ۵۰ درصدی برای حق انشعاب آب، گاز و برق مدارس و خوابگاه‌های خیرساز (بند ک تبصره ۶) - رایگان شدن هزینه آب و برق و گاز مدارس دولتی (بند ض تبصره ۶) - مجوز انتشار ۱۵ هزار میلیارد تومان اوراق برای تامین مالی تکمیل مدارس خیرساز و مدارس کانکسی و عشایری (جز ۳ بند‌ی تبصره ۴) سه محور مهمی است که با تلاش همکاران ما و موافقت مجلس و دولت به تصویب رسید.

خان محمدی در بخش دیگری از سخنان خود، گازرسانی به درب مدارس - تخصیص ۵ درصد قیر معادل ۱۲۵۰ میلیارد تومان - تصویب پرداخت بخشی از منابع مالیات بر ارزش افزوده برای ساخت مدارس در سکونت گاه‌های غیر رسمی - تصویب پرداخت ۲۷ صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده به ورزش مدارس - تصویب تادیه مطالبات پیمان کاران نوسازی مدارس در قالب اسناد خزانه باقیمانده سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ با تعهد دولت را از سایر ردیف‌های اعتباری قابل توجه در جداول و پیوست‌های بودجه ۱۴۰۲ دانست.

تسویه مطالبات پیمانکاران

معاون وزیر آموزش و پرورش ضمن تشکر از پیگیری‌های شخص وزیر در حمایت از موضوع مدرسه سازی و پرداخت مطالبات در این حوزه بیان کرد: با تصویب و تحقق بودجه سال ۱۴۰۲ مطالبات قطعی اشخاص حقیقی و حقوقی خصوصی و همچنین مطالبات دستگاه‌های اجرایی از جمله نوسازی مدارس بابت یارانه قیمت‌های تکلیفی از دولت با بدهی اشخاص یاد شده به بانک‌ها تسویه می‌شود. در همین راستا مطالبات پیمان کاران نوسازی مدارس از سنوات گذشته با تعهد دولت پرداخت می‌شود تا جامعه بزرگ پیمان کاران در سراسر کشور با نیرو‌های متخصص و کارگری به عنوان بازوان اجرایی در امر مدرسه سازی بتوانند در تحویل به موقع مدارس برای بهره برداری دانش آموزان نقش خود را ایفا کنند و امر مدرسه سازی سرعت بیشتری بگیرد.

توسعه مدارس در مناطق مهاجرپذیر

خان محمدی با تاکید بر این که برای اولین بار با پیگیری سازمان نوسازی مدارس کشور و موافقت نمایندگان مجلس در لایحه سنواتی بودجه دولت ردیف اعتباری برای ساخت مدارس در سکونت گاه‌های غیر رسمی تصویب شد تا شاهد تحقق عدالت آموزشی در این مناطق باشیم، گفت: مهاجرت بی رویه به حاشیه شهر‌ها و عدم وجود ردیف مشخص برای ساماندهی فضا‌های آموزشی در این محلات، همواره ترک تحصیل و افزایش آمار بازماندگان از تحصیل را بدنبال داشته است. طبق مصوبه جدید ردیف اعتباری مشخصی برای ساخت مدارس در این محلات ایجاد شده است.

ضرورت بازنگری در اعتبار محرومیت زدایی

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در پایان حذف اعتبار ویژه محرومیت زدایی در بودجه سال ۱۴۰۲ را نگران کننده دانست و افزود: رفع محرومیت از جامعه به خصوص حوزه تعلیم و تربیت با برقراری عدالت آموزشی و تربیتی از شعار‌های اساسی انقلاب بوده و در اصول مختلف قانون اساسی و پس از آن در سایر اسناد بالادستی به کرّات مورد تأکید قرار گرفته است، انتظار این است نمایندگان مجلس و دولت در این خصوص چاره اندیشی کنند.

نمایندگان مجلس از ۶ اسفندماه وارد بررسی جزییات بودجه ۱۴۰۲ شدند، ابتدا بخش‌های درآمدی بودجه به تصویب رسید و بعد از آن بخش‌های هزینه‌ای در مجلس تصویب شد. مصوبات مجلس در لایحه بودجه ۱۴۰۲ به شورای نگهبان ارجاع می‌شود و بعد از آن مجلس به بررسی ایرادات شورای نگهبان می‌پردازد. بعد از رفع ایرادات و ابلاغ رسمی شورای نگهبان به دولت، پرونده دخل و خرج دولت در سال آینده بسته می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->