دستگیری عامل اسیدپاشی به رییس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی
سرخط خبرها

دولت متعهد به پرداخت مطالبات سنوات پیشین پیمانکاران نوسازی مدارس شد

  • کد خبر: ۱۵۴۱۵۳
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۴
دولت متعهد به پرداخت مطالبات سنوات پیشین پیمانکاران نوسازی مدارس شد
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: با همراهی دولت و تصویب مجلس شورای اسلامی در بودجه ۱۴۰۲، مدرسه سازی شتاب بیشتری خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا خان محمدی در حاشیه سفر به استان اصفهان و افتتاح چند پروژه آموزشی و پرورشی ضمن خسته نباشید و تشکر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که بعد از ۱۰ روز و ۲۵ جلسه بررسی بخش‌های هزینه‌ای و درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۲ را به اتمام رساندند اظهار کرد: با همراهی دولت و تصویب مجلس شورای اسلامی در بودجه ۱۴۰۲، مدرسه سازی شتاب بیشتری خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه هرچند در این قانون سهم مدرسه سازی با حجم نیاز‌های موجود همخوانی ندارد افزود: با توجه به مشکلات موجود در سطح ملی اهتمام دولت و مجلس در روند بررسی و تصویب و افزایش قابل توجه بودجه این حوزه نسبت به مرحله تحویل لایحه اولیه به مجلس، که حاصل رایزنی‌های مختلف وزیر آموزش و پرورش و مدیران سازمان نوسازی مدارس کشور می‌باشد معنادار و شایسته تقدیر بوده و نشان از اهمیت این موضوع برای قوای مجریه و مقننه دارد.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در خصوص سه محور مهم مصوب بودجه سال ۱۴۰۲ در حوزه مدرسه سازی گفت: تصویب تخفیف ۵۰ درصدی برای حق انشعاب آب، گاز و برق مدارس و خوابگاه‌های خیرساز (بند ک تبصره ۶) - رایگان شدن هزینه آب و برق و گاز مدارس دولتی (بند ض تبصره ۶) - مجوز انتشار ۱۵ هزار میلیارد تومان اوراق برای تامین مالی تکمیل مدارس خیرساز و مدارس کانکسی و عشایری (جز ۳ بند‌ی تبصره ۴) سه محور مهمی است که با تلاش همکاران ما و موافقت مجلس و دولت به تصویب رسید.

خان محمدی در بخش دیگری از سخنان خود، گازرسانی به درب مدارس - تخصیص ۵ درصد قیر معادل ۱۲۵۰ میلیارد تومان - تصویب پرداخت بخشی از منابع مالیات بر ارزش افزوده برای ساخت مدارس در سکونت گاه‌های غیر رسمی - تصویب پرداخت ۲۷ صدم درصد مالیات بر ارزش افزوده به ورزش مدارس - تصویب تادیه مطالبات پیمان کاران نوسازی مدارس در قالب اسناد خزانه باقیمانده سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ با تعهد دولت را از سایر ردیف‌های اعتباری قابل توجه در جداول و پیوست‌های بودجه ۱۴۰۲ دانست.

تسویه مطالبات پیمانکاران

معاون وزیر آموزش و پرورش ضمن تشکر از پیگیری‌های شخص وزیر در حمایت از موضوع مدرسه سازی و پرداخت مطالبات در این حوزه بیان کرد: با تصویب و تحقق بودجه سال ۱۴۰۲ مطالبات قطعی اشخاص حقیقی و حقوقی خصوصی و همچنین مطالبات دستگاه‌های اجرایی از جمله نوسازی مدارس بابت یارانه قیمت‌های تکلیفی از دولت با بدهی اشخاص یاد شده به بانک‌ها تسویه می‌شود. در همین راستا مطالبات پیمان کاران نوسازی مدارس از سنوات گذشته با تعهد دولت پرداخت می‌شود تا جامعه بزرگ پیمان کاران در سراسر کشور با نیرو‌های متخصص و کارگری به عنوان بازوان اجرایی در امر مدرسه سازی بتوانند در تحویل به موقع مدارس برای بهره برداری دانش آموزان نقش خود را ایفا کنند و امر مدرسه سازی سرعت بیشتری بگیرد.

توسعه مدارس در مناطق مهاجرپذیر

خان محمدی با تاکید بر این که برای اولین بار با پیگیری سازمان نوسازی مدارس کشور و موافقت نمایندگان مجلس در لایحه سنواتی بودجه دولت ردیف اعتباری برای ساخت مدارس در سکونت گاه‌های غیر رسمی تصویب شد تا شاهد تحقق عدالت آموزشی در این مناطق باشیم، گفت: مهاجرت بی رویه به حاشیه شهر‌ها و عدم وجود ردیف مشخص برای ساماندهی فضا‌های آموزشی در این محلات، همواره ترک تحصیل و افزایش آمار بازماندگان از تحصیل را بدنبال داشته است. طبق مصوبه جدید ردیف اعتباری مشخصی برای ساخت مدارس در این محلات ایجاد شده است.

ضرورت بازنگری در اعتبار محرومیت زدایی

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در پایان حذف اعتبار ویژه محرومیت زدایی در بودجه سال ۱۴۰۲ را نگران کننده دانست و افزود: رفع محرومیت از جامعه به خصوص حوزه تعلیم و تربیت با برقراری عدالت آموزشی و تربیتی از شعار‌های اساسی انقلاب بوده و در اصول مختلف قانون اساسی و پس از آن در سایر اسناد بالادستی به کرّات مورد تأکید قرار گرفته است، انتظار این است نمایندگان مجلس و دولت در این خصوص چاره اندیشی کنند.

نمایندگان مجلس از ۶ اسفندماه وارد بررسی جزییات بودجه ۱۴۰۲ شدند، ابتدا بخش‌های درآمدی بودجه به تصویب رسید و بعد از آن بخش‌های هزینه‌ای در مجلس تصویب شد. مصوبات مجلس در لایحه بودجه ۱۴۰۲ به شورای نگهبان ارجاع می‌شود و بعد از آن مجلس به بررسی ایرادات شورای نگهبان می‌پردازد. بعد از رفع ایرادات و ابلاغ رسمی شورای نگهبان به دولت، پرونده دخل و خرج دولت در سال آینده بسته می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->