گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو رئیس سازمان برنامه و بودجه: مدیریت واحد شهری می‌تواند بار مالی دولت را کاهش می‌دهد پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند تقدیم پیام پادشاه عربستان به رهبر معظم انقلاب+تصاویر سردار غیاثی: ارتش مظهر انضباط، تخصص و غیرت ملی است امیر قطر در دیدار با پوتین خواستار توقف کشتار در غزه شد عراقچی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) با پوتین دیدار می‌کند رئیس کمیسیون اروپا: غرب متحد مفهومی برای گذشته است بقائی: رابطه عالی ایران و روسیه بر بنیاد‌های محکم استوار است درباره امیر دریادار شهرام ایرانی | دریادلانه بر عرشه وطن رئیس سازمان انرژی اتمی: خواسته ایران، موضع بی طرفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ادعای مقام آمریکایی: در صورت آزادی اسرای اسرائیلی، جنگ در غزه فوراً متوقف خواهد شد رسانه صهیونیستی: خبر مذاکره ایران و آمریکا ضربه‌ای دردناک به نتانیاهو بود آغاز اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس‌جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد گروسی پس از دیدار با عراقچی، از عزم آژانس برای ایفای نقش سازنده در پرونده ایران خبر داد گروسی از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای ایران بازدید کرد + عکس شورای عالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی با حضور عارف تشکیل جلسه داد عراقچی: مشخص‌کننده محل مذاکرات، عمان خواهد بود | رایزنی با گروسی سازنده بود عراقچی وارد مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم همزمان با سفر عراقچی به روسیه امیر قطر عازم مسکو شد عدالت بی‌روایت، چرایی ضرورت پیوست رسانه‌ای در احکام قضایی اظهارات خصمانه سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی علیه ایران سوگند به پرچم زیبای وطن
سرخط خبرها

وزیر راه: شهر‌ها و بنادر جدید در نوار ساحلی جنوب کشور احداث می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۴۳۳۸
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۷
وزیر راه: شهر‌ها و بنادر جدید در نوار ساحلی جنوب کشور احداث می‌شود
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه طرح‌های در دستورکار این وزارتخانه با محوریت کریدور ساحلی جنوب کشور اجرایی می‌شود، گفت: در این زمینه می‌توان به احداث شهر‌ها و بندر‌های جدید در نوار ساحلی جنوب کشور اشاره کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بهره‌برداری از طرح‌های حوزه راه و شهرسازی هرمزگان گفت: کریدور ساحلی جنوب حدود یک‌هزار و ۸۰۰ کیلومتر طول دارد که از چهار استان هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر و خوزستان عبور می‌کند و هرمزگان بیشترین طول این مسیر را به خود اختصاص داده است.

وزیر راه و شهرسازی افزود: امروز ۲۵ کیلومتر از کریدور ساحل جنوبی کشور در استان هرمزگان مورد بهره‌برداری قرار گرفت که هفته گذشته نیز ۲۵ کیلومتر  از این مسیر در بوشهر به بهره‌برداری رسیده بود. همچنین هفته آینده ۵۰ کیلومتر در سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری می‌رسد و در مجموع تا پایان سال‌جاری یک‌صد کیلومتر از این مسیر افتتاح خواهد شد.

بذرپاش اظهار امیدواری کرد تا پایان دولت سیزدهم عملیات اجرایی احداث کریدور ساحل جنوبی کشور تکمیل شود که سهم بسزایی در ترانزیت کالا و افزایش زیرساخت‌های اقتصادی کشور خواهد داشت.

وی در خصوص تکمیل زنجیره بزرگراهی کشور بیان کرد: همچنین امروز عملیات اجرایی احداث ۳۶ کیلومتر از مسیر بندرعباس به لار آغاز شد که به استان فارس منتهی می‌شود و این مسیر هم سهم قابل توجهی در ترانزیت و حمل و نقل دارد و یکی از اصلی‌ترین راه‌هایی که سوخت به مرکز کشور منتقل می‌شود، از این مسیر می‌گذرد.

وزیر راه و شهرسازی گفت: هم اکنون ظرفیت‌های بزرگراهی، اجازه انتقال چنین حجمی از تردد را نمی‌دهد و احداث این مسیر کمک موثری برای ترانزیت سوخت و انتقال آن برای مصارف داخلی است.

به گزارش شهرآرانیوز، امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی، استاندار هرمزگان و جمعی از مسؤلان استانی نخستین طرح که ۲۵ کیلومتر نوار ساحلی جنوب کشور در هرمزگان است به بهره‌برداری رسید. ساخت ۳۶ کیلومتر بزرگراه کهورستان به لار نیز آغاز شد؛ بنابراین گزارش این طرح در مدت ۴۲ ماه و با اعتبار ۴۸۹ میلیارد تومان ساخته می‌شود. برای بهره برداری از ۲۵ کیلومتر بزرگراه نوار ساحلی در هرمزگان ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

۲۵ کیلومتر نوار ساحلی جنوب کشور افتتاح شده در هرمزگان شامل۱۰ کیلومتر از بندرخمیر به بندرلنگه و ۱۵ کیلومتر از جاسک به بخش کاروان استان سیستان و بلوچستان است. احداث این مسافت از مسیر که در سال ۹۴ آغاز شده است؛ در محور جاسک - کاروان ۲۶ دستگاه پل کوچک آب‌رو به طول ۲۵۰ متر و در مسیر بندرلنگه - بندرخمیر ۴۵ دستگاه پل به طول ۴۲۰ متر است.

افتتاح ۹۰۰ واحد مسکونی به ارزش یکهزار و ۱۶۷ میلیارد ریال و بهره‌برداری از ۳۳ طرح راهداری و راه‌های روستایی هرمزگان با اعتبار ۶ هزار و ۹۸۰ میلیارد ریال از دیگر طرح‌های این روز است که به دست وزیر راه و شهرسازی افتتاح می‌شود.

بهره‌برداری از ۱۰ طرح بندری و دریایی به ارزش چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال برنامه دیگر مهرداد بذرپاش در سفر یک روزه به هرمزگان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->