قالیباف: ورود بانک آینده به فرایند گزیر یک موفقیت بزرگ برای نظام تصمیم‌گیری و حکمرانی کشور بود سفیر ایران در پاکستان: رئیس‌جمهور دستور واردات ۴۰۰ هزار تن برنج پاکستانی را صادر کرد سفر رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا به آسیا خراسان رضوی، پیشتاز در دیپلماسی استانی سفیر ایران در دوشنبه، از آمادگی ایران برای گسترش همکاری در بازار مالی و سرمایه تاجیکستان خبر داد بقایی: رژیم اسرائیل بزرگ‌ترین نقض‌کننده همه هنجارهای حقوق بشردوستانه بین‌المللی است بررسی ایرادات شورای نگهبان درباره لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی در مجلس دیپلمات ارشد روس: آمریکا و اسرائیل مقصر وضعیت پیرامون برنامه هسته‌ای ایران هستند معاون اول رئیس جمهور: نیازمند تعامل دوسویه بین دانشگاه و نظام حکمرانی کشور هستیم ترامپ از تمایل خود برای دیدار با کیم جونگ اون خبرداد عراقچی درخصوص گسترش روابط با قزاقستان ابراز امیدواری کرد قاچاقچی ارزی در مشهد به جزای نقدی میلیاردی محکوم شد وزیر میراث فرهنگی: دولت به‌تنهایی توان تأمین منابع حفظ بناهای تاریخی را ندارد چهارمین نشست اجلاس وزرای کشور عضو اکو به میزبانی تهران برگزار خواهد شد خطیب‌زاده: ایران تنها به زبان احترام پاسخ می‌دهد دهلی نو: هند با فشار معامله تجاری امضا نخواهد کرد ترامپ دستور اعزام ناو هواپیمابر آمریکا به کارائیب را صادر کرد واکنش FATF به تصویب پالرمو در ایران: فعلا در لیست سیاه بمانید فرانسه به اوکراین جنگنده و موشک جدید می دهد پایان حقوقی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران، روسیه و چین خاتمه راستی‌آزمایی برجام را به آژانس اعلام کردند ایهود باراک به تجاوز جنسی وحشیانه متهم شد حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان با ۲ شهید بازدید عراقچی از منزل رهبر معظم انقلاب در مشهد + تصاویر افشاگری ترامپ درباره نقشش در انفجار پیجرهای حزب‌الله لبنان انفجار ۲ بمب در خیبرپختونخوا پاکستان رئیس مجلس شورای اسلامی: از تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها حمایت می‌کنم عارف: شبکه نخبگان ایرانی در داخل و خارج کشور تشکیل شود
سرخط خبرها

سردار تنگسیری: شناور‌های سپاه ۳ برابر شناور‌های آمریکایی سرعت دارند| شناور جدید سپاه مجهز به پهپاد انتحاری است+ فیلم

  • کد خبر: ۱۵۴۸۶۱
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۵
  • ۱
سردار تنگسیری: شناور‌های سپاه ۳ برابر شناور‌های آمریکایی سرعت دارند| شناور جدید سپاه مجهز به پهپاد انتحاری است+ فیلم
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران تاکید کرد: شناور پشتیبانی رزمی شهید مهدوی به موشک‌های کروز ۳۰۰ تا ۷۵۰ کیلومتری و پهپاد‌های عمود پرواز سپهر ۷ با مداومت پروازی ۸ ساعت و برد ۲۰۰ کیلومتر و نیز پهپاد‌های انتحاری با برد ۱۳۰۰ کیلومتر مجهز شده است و می‌تواند ۵ بالگرد نیز با خود حمل کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار دریادار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران در برنامه تلویزیونی صف اول اظهار داشت: شناور‌های طارق نیروی دریایی سپاه به موشک‌های ۱۸۰ کیلومتری مجهز شده‌اند و می‌توانند این موشک‌ها را در حرکتی با  سرعت ۶۰ نات شلیک کنند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران ادامه داد: پوشش هوایی شناور‌ها یکی از دغدغه‌های فرماندهان ما بود؛ بنابراین بر روی شناور عاشورا، موشک کوثر ۲۰۰ را نصب کردیم که ۱۰ کیلومتر برد دارد. همچنین موشک عمودپرتاب نواب که توسط صنایع هوافضا وزارت دفاع تولید شده به تعداد ۴ فروند بر روی شناور ذوالفقار که سرعتی معادل ۷۰ نات دارد نصب شده است.

سردار تنگسیری گفت: شناور شهید سلیمانی نیز مجهز به همین موشک نواب است و روز گذشته با موفقیت این موشک را که ۲۵ کیلومتر برد دارد تست کردیم. بر روی شناور شهید سلیمانی، موشک‌های صیاد ۳ با برد ۱۵۰ کیلومتر هم نصب شده است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران برد موشک‌های کروز نصب شده برروی شناور شهید سلیمانی را ۷۵۰ کیلومتر عنوان کرد و اظهار داشت: شناور‌های ما در الحاق جدید، ۷۰ و ۹۰ نات سرعت دارند، در آینده سرعت شناور‌های ما به ۱۱۰ نات خواهد رسید. البته باید در نظر داشت که ۹۰ نات سه برابر سرعت شناور‌های آمریکایی است. همچنین به موشک‌های ساخت وزارت دفاع مثل موشک نصیر با برد ۱۲۰ کیلومتر مجهزند و در آینده نیز به موشک‌هایی با برد ۱۴۰ کیلومتر مجهز خواهند شد. 

وی گفت: شناور پشتیبانی رزمی شهید مهدوی به موشک‌های کروز ۳۰۰ تا ۷۵۰ کیلومتری و همچنین به پهپاد‌های عمود پرواز سپهر ۷ با مداومت پروازی ۸ ساعت و برد ۲۰۰ کیلومتر و همچنین پهپاد‌های انتحاری با برد ۱۳۰۰ کیلومتر مجهز شده است و می‌تواند ۵ بالگرد نیز با خود حمل کند.

سردار تنگسیری عنوان کرد: شناور بعدی ما شناور شهید باقری است که یک ناو پهپادبر است. البته برد ناو شهید باقری را نسبت به شهید مهدوی افزایش داده و از ۱۹ هزار مایل دریایی فراتر برده‌ایم. دو شناور دیگر از کلاس شهید سلیمانی با نام شهید حسن باقری و شهید صیاد شیرازی سال آینده رونمایی می‌شوند که یکی ساخت وزارت دفاع و دیگر ساخت نیروی دریایی سپاه است.

وی تاکید کرد: ما شناور‌های بی‌سرنشینی داریم که به هوش مصنوعی مجهزند و قابلیت هدایت و حمله جمعی با چند شناور بی‌سرنشین دیگر را دارند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران در خاتمه خاطرنشان کرد: امروز برخی کشور‌های همسایه پای رژیم کودک‌کش صهیونیستی را به منطقه باز کرده‌اند، اما بدانند اگر سنگی به ما بزنند ما هم پاسخ می‌دهیم. اگر برای کشتی‌ها مشکلی پیش بیاید شهامت ایرانی اجازه نمی‌دهد که این حرکت بی‌پاسخ بماند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۳
0
0
تکنولوژیهای بسیار پیشرفته و پیچیده امریکا همه میدانیم،،قدر و پیشرفت ۱۰۰ سال جلوتر بودن امریکا همه میدانیم،،از اهداف لفاظی شما همه میدانیم،،دلیل اینهمه ترس و اضطراب شما هم همه میدانیم،،نه ملت به پیشرفت ببر کاغذی شما دل گرمند،نه اینکه شما از منم منم گفتنتان قصد منصرف کردن امریکا برای کم کردن تلفاتشان میگویید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->