جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم» هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟
سرخط خبرها

۱۰۰ کیلوگرم مواد محترقه در مترو مولوی کشف شد

  • کد خبر: ۱۵۴۹۸۵
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۴
۱۰۰ کیلوگرم مواد محترقه در مترو مولوی کشف شد

به گزارش شهرآرانیوز،  با شنیدن صدای ترقه‌ها در خیابان‌ها می‌توان گفت که مراسم چهارشنبه آخر (چهارشنبه‌سوری) از دقایقی پیش در محلات مختلف آغاز شده است و با تاریک شدن هوا بر شدت صدای انفجار مواد محترقه اضافه می‌شود.

پلیس هم در کنار اورژانس و آتش‌نشانی از صبح امروز در حالت آماده‌باش است تا این روز با کمترین خطر سپری شود و اگر فردی خط قرمز‌های اعلام شده را رد کرد با او برخورد کند.

خبرنگاران انتظامی برای اطلاع‌رسانی بهتر و دقیق‌تر از وضعیت پایتخت در شب چهارشنبه آخر سال به مرکز مانیتورینگ پلیس پایتخت می‌روند تا ضمن مصاحبه با سردار محمدیان رئیس پلیس پایتخت بتوانند از دوربین‌های پلیس وضعیت ترافیکی و انتظامی شهر را رصد کنند.

کشف ۱۰۰ کیلو مواد محترقه در مترو و دستگیری ۵ نفر

دقایقی پیش سرهنگ محمد معظمی گودرزی رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ اظهار کرد: ماموران پس از کسب اطلاعات لازم طی هماهنگی با مرجع قضائی و با اشراف اطلاعاتی دقیق، هر ۵ متهم را که در حال تردد در داخل مترو بودند زیر نظر گرفته و در عملیاتی، همه متهمان را در ایستگاه مترو "مولوی" تهران دستگیر و از پس از بازرسی اولیه از آن‌ها مقدار ۱۰۰ کیلوگرم مواد محترقه از نوع اکلیل سرنج از آن‌ها کشف شد.

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اشاره به اینکه متهمان با تشکیل پرونده قضائی به کلانتری محل دستگیری تحویل شدند، گفت: امنیت مردم خط قرمز پلیس است و پلیس با مخلان امنیت با تمام ظرفیت خود مقابله می‌کند.

افزایش ۴۳ درصدی کشفیات مواد پرخطر

همچنین سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی فراجا گفت: پلیس در چهارشنبه آخر سال تا جایی که آسیب عمومی و اجتماعی برای مردم حادث نشود همگام با شهروندان و سهیم در شادی آنان خواهد بود و نگاه به این حوزه کاملاً اجتماعی است.

وی با تاکید بر اینکه جوانان و نوجوانان عزیز کشورمان با کنترل و مدیریت هیجانات آنی،  هم از خطرات احتمالی پیشگیری کنند و هم پلیس خودشان را یاری کنند، ادامه داد: با وجود تمامی هشدارها، تبشیر و انذار پلیس، متأسفانه طبق آخرین آمار واصله بیش از ۱۴ نفر از هموطنان عزیزمان جان خود را بر اثر هیجانات کاذب و شادی‌های لحظه‌ای از دست داده‌اند.

سخنگوی فراجا عنوان کرد: لیکن هنجارشکنان بدانند و آگاه باشند در مواجهه با اقداماتی که برای سلامت روان و جسم شهروندان خطرآفرین باشد، قاطعانه برخورد و آنان تا پایان تعطیلات، مهمان اجباری پلیس و دستگاه قضا خواهند بود.

وی خاطرنشان کرد: در این ایام نیز با کنترل مبادی ورودی و بستر‌های فروش واقعی و مجازی مواد محترقه خطرآفرین با افزایش ۴۳ درصدی کشفیات مواد پرخطر مواجه و در این خصوص بالغ بر ۴۷۰ نفر بازجویی و دستگیر شده‌اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->