بیش از ۱۷ هزار کیلوگرم کاغذ باطله از ادارات و مراکز خصوصی مشهد در سه ماه نخست سال ۱۴۰۴ جمع‌آوری شد در حال حاضر هزار و ۴۰۰ دستگاه دوچرخه اشتراکی در ایستگاه‌های بایدو مشهد فعال است بازگرداندن کیف پول به صاحبش توسط اتوبوسران امانت‌دار مشهدی اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی نفس‌های بریده مشهد | آیا کسی صدای سرفه‌های شهر را می‌شنود؟ قدرت خرید و ارزش حقوق بازنشستگان روز به روز پایین می‌آید | در شرایط حساس از معلولان حمایت کنید پایان عملیات بازگشت بیش از ۱۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۴ از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ترافیک سنگین در خروجی‌های مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: باید الزامات مناسب‌سازی سازی تردد افراد دارای معلولیت در پروژه های شهری رعایت شود پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهد در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟
سرخط خبرها

کاهش محسوس ماموریت‌های آتش نشانی مشهد در چهارشنبه سوری امسال

  • کد خبر: ۱۵۵۰۵۷
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۸
کاهش محسوس ماموریت‌های آتش نشانی مشهد در چهارشنبه سوری امسال
مدیرعامل آتش‌نشانی مشهد از کاهش محسوس ماموریت‌های پرسنل این سازمان در شب چهارشنبه‌سوری امسال خبر داد و گفت: با همراهی خوب مردم خوشبختانه حادثه جدی و خاصی در سطح شهر مشهد نداشتیم.

به گزارش شهرآرانیوز، آتشپاد دوم "مجید فرهادی" با بیان این مطلب گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته از ساعت ۸ صبح ۲۳ اسفندماه لغایت ۸ صبح ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۱ در مجموع ۳ هزار و ۱۱۰ تماس با سامانه ۱۲۵ برقرار شد که مجموعا ۱۲۴ ماموریت اطفاء حریق و امداد و نجات توسط آتش نشانان ایستگاه‌های ۵۴ گانه این شهر انجام شده است که به تفکیک ۳۶ مورد امداد و نجات ۷۸ مورد اطفاء حریق و ۱۰ مورد پیشگیری بوده است.

مدیر عامل آتش نشانی مشهد درباره ماموریت‌های مرتبط با شب چهارشنبه سوری در مشهد بیان کرد: در مجموع ۴۵ ماموریت مربوط به شب چهارشنبه پایانی سال بوده است که بحمدالله با همراهی خوب و شایسته مردم خوشبختانه حادثه جدی و خاصی در سطح شهر مشهد نداشتیم و در خصوص مصدومان احتمالی نیز آمار آن توسط مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اطلاع مردم خواهد رسید.

آتشپاد دوم فرهادی خاطرنشان کرد: عمده ماموریت‌های شب گذشته آتش نشانان شهر مشهد بین ساعت ۲۰ تا ۲۳ بوده و این سازمان از ساعت ۱۷ روز گذشته علاوه بر آماده باش پرسنل ۵۴ ایستگاه آتش نشانی این شهر، بیش از یکصد نفر از آتش نشانان را به همراه خودرو‌های سبک و سنگین اطفاء حریق و امداد و نجات و موتورسیکلت‌های سیار آتش نشانی در ۳۷ نقطه پر تراکم شهر تا ساعت ۱ بامداد امروز چهارشنبه برای تامین ایمنی شهروندان مستقر کرده بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->