پرسپولیس در ترکیه ماندگار شد سرقت ۲۰ جام و مدال از خانه میشل پلاتینی رئیس جدید فدراسیون کاراته مشخص شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مرگ دلخراش فلیکس باومگارتنر، رکوردار سقوط‌ آزاد دنیا + علت فوت و فیلم پارگی رباط پای آشورماتوف تکذیب شد هافبک خارجی جدید پرسپولیس، از فردا در اردوی ترکیه خط‌ونشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هواداران استقلال علیه تاجرنیا، جویباری و بابایی شعار سردادند هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس، تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد تله نیمار، پیش پای یامال هزینه بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به ۱.۳ میلیارد یورو رسید! واکنش رسمی باشگاه تراکتور به جذب مهرداد محمدی اشتباه رسانه‌ای آرسنال، خرید جدید این باشگاه را لو داد استقلال با اندونگ به توافق رسید؟ عضو کادرفنی تیم ملی فوتبال: برای تمام فیفادی‌ها برنامه‌ریزی کرده‌ایم انتخاب رونالدو به عنوان برترین بازیکن تاریخ فوتبال از نگاه نشریه معتبر انگلیسی پیاتزا: بازی با فرانسه دومین فینال ماست | قدرت فرانسه نیاز به معرفی ندارد پیاتزا ۱۴ بازیکن خود برای دیدار با فرانسه را اعلام کرد
سرخط خبرها

زلاتان در ۴۱ سالگی به اردوی سوئد دعوت شد!

  • کد خبر: ۱۵۵۱۸۷
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۵
زلاتان در ۴۱ سالگی به اردوی سوئد دعوت شد!
با تایید مربی تیم ملی سوئد، زلاتان ابراهیموویچ برای دو بازی پیش رو برابر بلژیک و آذربایجان در فهرست سوئد خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، زلاتان ابراهیموویچ، اسطوره سوئدی، در ۴۱ سالگی دوباره به تیم ملی کشورش دعوت شده است. او که پس از سپری کردن یک مصدومیت طولانی‌مدت به میادین برگشته، به زودی در بازی‌های ملی ماه مارس ۲۰۲۳ برای سوئد به میدان خواهد رفت.
یان اندرسون سرمربی تیم ملی سوئد، در نشست خبری خود به دعوت از زلاتان ابراهموویچ برای بازی‌های پیش روی آن‌ها برابر بلژیک و آذربایجان در مرحله انتخابی یورو ۲۰۲۴ اشاره کرد. اندرسون گفت: «از زلاتان در طول این دو مسابقه استفاده خواهیم کرد. او وضعیت خوبی دارد و می‌تواند به تیم ملی کمک کند، چون در غیر این‌صورت اصلا دعوتش نمی‌کردم.»
زمانی که سوئد به مصاف بلژیک برود، نزدیک به یک سال از آخرین بازی زلاتان برای سوئد گذشته است. آخرین بازی که ایبرا برای تیم ملی سوئد انجام داد، روز ۲۹ مارس سال ۲۰۲۲ برابر لهستان بود. او که سال ۲۰۱۶ پس از حضور در جام ملت‌های اروپا بازنشسته شده بود، بعد از پنج سال غیبت در این تیم دوباره پیراهن سوئد را به تن کرد و آن را در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ همراهی کرد.
زلاتان بعد از آن بازی درگیر مصدومیت شد و تا همین یکی دو ماه قبل خانه‌نشین بود، اما اکنون دوباره پا به توپ شده است و به‌عنوان بازیکن تعویضی برای میلان به میدان می‌رود. زلاتان فقط ۶۸ دقیقه در تمام مسابقات برای میلان به میدان رفته است. در کارنامه زلاتان ۱۲۱ بازی و ۶۲ گل ملی به چشم می‌خورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->