نرخ معاینه فنی خودرو در تهران در سال ۱۴۰۲ اعلام شد توزیع ۳۵۰ تن گوشت منجمد گوساله ویژه ماه رمضان در خراسان رضوی افزایش قیمت بنزین در سال ۱۴۰۲ چقدر جدی است؟ تسهیلات فرزندآوری در سال ۱۴۰۲ ابلاغ شد| وام فرزندآوری چقدر شد؟ بخشنامه وام ازدواج ۳۶۰ میلیون تومانی ابلاغ شد+جزئیات مهلت دوباره برای ثبت نام خودرو‌های داخلی امروز و فردا (۷ فروردین ۱۴۰۲) سهام کدام شرکت‌ها به جاماندگان سهام عدالت اختصاص می‌یابد؟ هزینه معاینه‌فنی خودرو در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ آیا تولید خودروی ۵ ستاره ایران خودرو در سال ۱۴۰۲ متوقف می‌شود؟ خرید تضمینی گندم از فردا آغاز می‌شود جریمه ۱۰۰ میلیارد ریالی یک رستوران معروف در شاندیز روسیه ۲.۷۶ میلیارد دلار در ایران سرمایه‌گذاری کرده است بانک مرکزی نرخ تورم اسفند ۱۴۰۱ را اعلام کرد دولت برنامه‌ای برای قطع یارانه نقدی ندارد رغبت بیشتر مردم به مرغ منجمد| توزیع هزار و ۷۰۰تن مرغ در مشهد سود وام مسکن مهر نیمه‌تمام ۲۳ درصد شد نگاهی به قیمت انواع سکه در روز دوم معاملات فروردین ۱۴۰۲ معاملات امروز فرابورس تا ساعت ۱۵ تمدید شد دلار در کانال ۴۰ هزار تومان ثابت ماند (۶ فروردین ۱۴۰۲) رشد ۱۱ درصدی مصرف بنزین در ایام نوروزی نسبت به سال‌های گذشته| مصرف ۱۳۷ میلیون لیتر بنزین در ایام نوروز در خراسان رضوی
خبر فوری

مزایای یک بازارِ خلوت

  • کد خبر: ۱۵۵۶۰۷
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۷
مزایای یک بازارِ خلوت
این روز‌ها بیشتر بازاریان و کسبه می‌گویند بازار عید امسال، رونق شب‌های عید پارسال را ندارد و خلوت‌تر شده است.

این روز‌ها بیشتر بازاریان و کسبه می‌گویند بازار عید امسال، رونق شب‌های عید پارسال را ندارد و خلوت‌تر شده است. این خلوت بودن بازار خیلی مزیت‌ها دارد که به چند تا از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

از مهم‌ترین مزایای خلوت شدن بازار شب عید این است که در سال‌های قبل که بازار شلوغ‌تر بود، احتمال اینکه در آن ازدحام، کسی پای کس دیگری را لگد کند، زیاد بود؛ ولی خوشبختانه این احتمال به کمترین حد خودش رسیده است. کاش یک نهاد آماری پیدا می‌شد که درصد کاهش لگدشدگی پای کسانی را که به بازار می‌روند، ثبت کند تا ببینیم چقدر این مشکل کم شده است.

مزیت دیگر خلوت شدن بازار این است که مردم معنی بعضی اشعار شاعر بزرگ سعدی شیرازی را بهتر درک می‌کنند. مثلا کافی است قیمت چند لباس را ببینید تا کاملا با سعدی هم عقیده شوید که «تن آدمی شریف است به جان آدمیت/ نه همین لباس زیباست نشانِ آدمیت».

همچنین هر سرپرست خانواری که قیمت برنج و گوشت و بقیه اقلام خوراکی را ببیند، نه تنها دوست دارد این پند سعدی را سرلوحه زندگی اش قرار دهد که «اندرون از طعام خالی دار، تا در او نور معرفت بینی»، بلکه تلاش می‌کند اعضای خانواده اش هم این جمله از گلستان را به گوش جان بسپارند.

همان طور که مطلع هستید، تاکنون شش هفت موج کرونا داشته ایم؛ ولی باتوجه به خلوت بودن بازار، خیلی از فاصله‌ها و شیوه نامه‌های بهداشتی کرونا به صورت کاملا طبیعی اجرا می‌شود. مثلا فردی که بازار می‌رود، نه تنها تا شعاع یک ونیم متری کسی اطرافش نیست، بلکه حتی ممکن است تا شعاع ۱۰ متر هم کسی نزدیکش نباشد. بنابراین، نگرانی خاصی بابت موج نوروزی کرونا وجود ندارد.

همچنین همان طور که داشتیم کانال روزنامه شهرآرا را مطالعه می‌کردیم، دیدیم که رئیس اتحادیه قنادی مشهد گفته است که تقاضا برای خرید جعبه‌های سبک‌تر شیرینی، نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است. این یعنی گام مهمی برای کاهش ابتلا به بیماری دیابت برداشته شده است.

همچنین از آنجا که خرید‌های شب عید کمتر شده است، احتمال اینکه اقشار ضعیف جامعه پلاستیک‌های خرید عید را در دستان دیگران ببینند و حسرت بخورند، کاسته می‌شود و احتمالا اگر با همین فرمان پیش برویم، در سال‌های آینده پلاستیک خرید عیدی دیده نمی‌شود تا کسی به خاطر دیدنش حسرت بخورد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}