«روز ملی مشهد» قربانی تفسیر قانون| تهرانی‌ها بازهم با نامگذاری روز ملی مشهد مخالفت کردند پروژه‌های زیرساختی فناوری اطلاعات باید اولویت اقدامات شهرداری باشد رانت واردات موز در قبال صادرات سیب! انجام عملیات تراش و روکش آسفالت از بولوار وکیل‌آباد تا میدان چهارسطحی آزادگان مشهد + فیلم فهرست محصولات غیرمجاز آرایش چشم و ابرو، منتشر شد فرماندار مشهد: ۳۰۰ شرکت افغانستانی در این شهر فعالیت می‌کنند نخستین سکوی شفافیت مالیاتی کشور در خراسان رضوی راه‌اندازی شد | شهردار مشهدمقدس: درآمدهای مالیاتی شهر شفاف می‌شود + فیلم رئیس کمیسیون عمران شورای شهر مشهد خبر داد: اضافه‌شدن حدود ۲۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان شهری تا پایان سال ۱۴۰۴ توسعه حمل‌ونقل عمومی و تقویت ناوگان اتوبوس‌رانی از اولویت‌های شورای ششم شهر مشهد است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: شورای ششم با تمام توان در مسیر گسترش حمل‌ونقل عمومی گام برمی‌دارد شهردار مشهدمقدس: دوره ششم مدیریت شهری مسئله‌محور بود | توسعه حمل‌ونقل عمومی و پروژه‌های شهری در دستورکار است + فیلم الحاق ۳۰۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان شهری مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ درباره منطقه‌ای در مشهد که آغاز بسیاری از طبیعت‌گردی‌هاست | چشمه بلوط، طعم گوارای طبیعت ورود ۳۰ دستگاه اتوبوس جدید با استاندارد یورو ۵ به ناوگان حمل‌ونقل درون‌شهری مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۴) روایتی از دغدغه مسافران طولانی‌ترین مسیر بی آرتی مشهد | ۵  ساعت با مسافران خط ۸۳۰ مشهد، میزبان وزیر اقتصاد و رئیس سازمان امور مالیاتی کشور | تمرکز بر شفافیت مالی و حمایت از صنایع استان شهردار مشهد مقدس از اجرای طرح‌های شهری بر پایه رضایت مردم و سرعت‌بخشی در توسعه مناطق آبکوه و وکیل‌آباد خبر داد اجرای قانون ثبت رسمی معاملات املاک در مشهد، الگوی ملی خواهد شد | حل معضل املاک قولنامه‌ای در دستورکار + فیلم ضرورت تعیین تکلیف طرح‌های پیرامون حرم مطهر رضوی حناچی: باید تلاش کنیم هزینه‌های جاری اداره امور شهر کاهش پیدا کند
سرخط خبرها

حضور داوطلبانه ۲۰۰ نفر راهنمای زائر در مسیرهای منتهی به حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۱۵۵۶۵۴
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۲
حضور داوطلبانه ۲۰۰ نفر راهنمای زائر در مسیرهای منتهی به حرم مطهر رضوی
معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: امسال با پیشنهاد تشکل‌های فرهنگی مبنی بر مشارکت داوطلبانه در استقبال و راهنمای زائر در نوروز مواجه شدیم‌. در این راستا ۶۰۰ نفر از شهروندان اعلام آمادگی کرده و ۲۰۰ نفر از ۲۵ اسفندماه در قالب حدود ۳۰ گروه سیار  در مسیرهای منتهی به حرم مطهر آغاز به کار کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جلیل بامشکی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز در خصوص فعالیت این سازمان برای استقبال از بهار، اظهار کرد: در راستای استقبال از بهار طبیعت دو حوزه فضا آرایی و شهرآرایی در دستور کار سازمان فرهنگی و اجتمای قرار گرفت و از طرفی برای استقبال و تکریم از زائران برنامه‌های متفاوتی را پیش‌بینی کردیم. 

وی افزود: یکی از اقدامات شهرداری برای استقبال از زائرین نصب ۱۵۰۰ المان گل و بیش از ۵۰ المان هنری و یادگاری‌های کهن با رویکرد تعاملی است. ضمن اینکه از ابتدای سال نو جشنواره نور در پارک کوهسنگی برگزار خواهد شد که بیش از ۳۰ المان نوری نصب شده است. 

وی از برگزاری انواع برنامه‌ها برای رده‌های مختلف سنی خبر داد و گفت: چند پهنه با رویکرد تعاملی در سطح شهر ایجاد گردید . پهنه علم در بوستان چهل‌بازه برای نوجوانان و در میدان جانباز پهنه کودک تدارک دیده شده است. پهنه‌های مذکور در محل متمرکز المان‌ها مستقر هستند.

معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد در خصوص اقدامات این سازمان جهت استقبال از زائران، اعلام کرد: ایستگاه‌های استقبال از زائر از  ۱۵ اسفندماه در ورودی‌های شهر مستقر شدند و خدمات متنوعی را به زائرین ارائه می‌دهند که در بدو ورود استقبالی شایسته از زائرین به‌ عمل آوریم.

وی ادامه داد: برای اطلاع رسانی زائرین ۱۸ پایگاه راهنمای زائر به صورت ثابت اطراف حرم مطهر و میادین پر تردد شهر مستقر هستند. این پایگاه‌ها از ۲۵ اسفندماه تا ۴ فروردین به صورت شبانه‌روزی و پس از آن تا پایان نوروز فعالیت آنان تا ساعت ۱۰ شب ادامه خواهد داشت.

بامشکی از راه‌اندازی راهنمای زائر داوطلبانه توسط تشکل‌های فرهنگی خبر داد و اظهار کرد: امسال با پیشنهاد تشکل‌های فرهنگی مبنی بر مشارکت داوطلبانه در استقبال و راهنمایان زائر در نوروز مواجه شدیم‌. در این راستا ۶۰۰ نفر از شهروندان اعلام آمادگی کرده و ۲۰۰ نفر از ۲۵ اسفندماه در قالب حدود ۳۰ گروه سیار  در مسیرهای منتهی به حرم مطهر آغاز به کار کردند.

معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد با اشاره به تقویت ناوگان تاکسیرانی و اتوبوسرانی برای روز اول سال نو، عنوان کرد: باتوجه به اشتیاق مردم برای حضور رهبر معظم انقلاب و در  راستا ارائه خدمات به زائرین علاوه بر اتوبوس‌های موجود، ۴۰۰ دستگاه اتوبوس که مسیر آنان منتهی به حرم مطهر است تقویت شده است، ضمن اینکه خطوط مترو و اتوبوس نیز تقویت می‌شود و حمل‌ونقل عمومی در اولین روز سال نو رایگان خواهد بود. 

وی از استقرار ۶ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی خبر داد و بیان کرد: ۱۲ جایگاه ارائه ارزاق عمومی در اطراف حرم مطهر برای ارائه خدمات به زائرین تا ۱۵ فروردین مستقر شدند. ضمن اینکه سرویس‌های بهداشتی سیار اطراف حرم مطهر افزایش دادیم. 

بامشکی با اشاره به تورهای مشهد گردی، گفت: تورهای حرم‌شناسی، خانه‌های تاریخی، آرامگاه فردوسی و طبیعت‌گردی از ۲۵ اسفندماه فعالیت خود را آغاز کردند، شهروندان و مجاورین با شماره‌گیری ۳۱۳۵ و مراجعه به فرهنگسرا‌ها می‌توانند در تورهای مشهد گردی شرکت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->