بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال
سرخط خبرها

از منتفی شدن عزل رئیس توسط هیات رئیسه تا معرفی کمیته حسابرسی

  • کد خبر: ۱۵۵۷۸۹
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۹
از منتفی شدن عزل رئیس توسط هیات رئیسه تا معرفی کمیته حسابرسی
مجمع فدراسیون فوتبال چند ماده از اساسنامه این فدراسیون را اصلاح کرد که یکی از این اصلاحات منتفی شدن عزل رئیس توسط اعضای هیات رئیسه است. این اختیار با شرایط خاص به اعضای مجمع واگذار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجمع عمومی فوق العاده فدراسیون فوتبال امروز یکشنبه و در روز‌های منتهی به سال ۱۴۰۲ برگزار شد. یکی از دستورات جلسه امروز اصلاح چند ماده از اساسنامه بود.
طبق اعلام هدایت الله ممبینی دبیر کل فدراسیون، ۸۱ عضو مجمع در جلسه امروز که بخشی از آن به صورت اینترنتی و بخشی از آن به صورت حضوری با اعضای هیات رئیسه برگزار شد، شرکت داشتند.

اصلاحات اساسنامه فدراسیون به این ترتیب است:

بند ۱ ماده ۲۸ اساسنامه: پیشنهاد عزل و برکناری رئیس و اعضای هیات رئیسه فدراسیون باید مبنی بر پیشنهاد حداقل دو پنجم اعضای مجمع باشد. این پیشنهاد با ۷۷ رای مثبت، رای آورد و عزل رئیس و اعضای هیات رئیسه نیازمند پیشنهاد حداقل دو پنجم اعضای مجمع است.
بند ۲ ماده ۳۷ اساسنامه: پیشنهاد عزل رئیس و اعضای هیات رئیسه صرفاً در اختیار مجمع عمومی باشد و به رای گذاشته شود. (تصویب با ۷۶ رای مثبت). این عزل قبلاً در اختیار هیات رئیسه بود..
بند ۴ ماده ۳۷: رای گیری برای عزل رئیس و هیات رئیسه باید مکتوب و مخفی باشد و حداقل بیش از ۵۰ درصد آرای مثبت اعضای مجمع را داشته باشد. (تصویب با ۷۶ رای مثبت) پیش از این موافقت اکثریت دو سوم اعضای مجمع لازم بود که این بند به موافقت بیش از ۵۰ درصد تغییر یافت.
بند ۷ ماده ۳۳: به این بند یک تبصره اضافه شد. بر این اساس رئیس هیات فوتبال یک استان یا مدیرعامل یک باشگاه که در هیات رئیسه فدراسیون فوتبال است، پس از برکناری یا استعفا از سمت خود در هیات یا باشگاه، از هیات رئیسه عزل بشود. این مصوبه که با ۶۸ رای به تصویب اعضای مجمع رسید، از دور بعدی هیات رئیسه قابل اجرا است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->