شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

حداقل دستمزد ۱۴۰۲ کارگران ۲۷درصد افزایش یافت

  • کد خبر: ۱۵۵۸۳۱
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۲:۲۶
  • ۱
حداقل دستمزد ۱۴۰۲ کارگران ۲۷درصد افزایش یافت
جلسه شورای عالی کار برای تعیین دستمزد سال ۱۴۰۲، که از ساعت ۱۹ روز گذشته تا ۱.۳۰ بامداد امروز (۲۹ اسفند) تداوم داشت، به کار خود پایان داد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، حداقل دستمزدِ کارگران ۲۷درصد، افزایش یافت. با این اوصاف پایه مزد ماهانه کارگران به رقم ۵۳۰۸۲۸۴ تومان افزایش یافت.

جلسه شورایعالی کار برای تعیین دستمزد سال آینده، که از ساعت ۱۹ روز گذشته تا ۱.۳۰ بامداد امروز (۲۹ اسفند) تداوم داشت، به کار خود پایان داد.

در این جلسه حداقل دستمزدِ کارگران ۲۷درصد، افزایش یافت. با این اوصاف پایه مزد ماهانه کارگران به رقم ۵۳۰۸۲۸۴۰ ریال افزایش یافت. همچنین بن کارگری به رقم ۱۱۰۰۰۰۰۰ریال، حق مسکن به رقم ۹۰۰۰۰۰۰ریال و حق اولاد به ۵۳۰۸۲۸۴ ریال افزایش یافت. پایه سنوات روزانه نیز به ۲۱۰۰۰۰۰ ریال رسید.

برای کارگران سایر سطوح، افزایش به این ترتیب است: ۲۱ درصد به اضافه‌ی مبلغ ثابت ۸۳۵۹۶ روزانه.

به گزارش شهرآرانیوز، این سومین جلسه‌ی شورایعالی کار برای تعیین دستمزد ۱۴۰۲ کارگران بود. حداقل دستمزد ۱۴۰۲ کارگران درحالی مشخص شد که فعالان جامعه کارگری بر این موضوع تاکید داشتند که سبد معیشت و‌تورم موجود در جامعه باید معیار تعیین حقوق و دستمزد باشد.

هادی ابوی، دبیر کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور درباره تعیین حقوق و دستمزد ۱۴۰۲ به شهرآرانیوز گفته بود: تورم معیار مشخصی برای تعیین سبد معیشت کارگری است. کاهش و افزایش آن در میزان تعیین حقوق و دستمزد تاثیر می‌گذارد.

به گفته وی، آنچه که اکنون هزینه‌های حقوق و کارگری را می‌بلعد اجاره مسکن و خرد و خوراک خانوار است. در بحث تعیین دستمزد مولفه‌هایی داریم که حتی تفریحات و رفاه کارگری و فرزندانشان هم باید درآن دیده شود.

حمیدرضا امینی، فعال جامعه کارگری درباره افزایش درصد حقوق و دستمزد کارگری گفته است: دستمزد ۱۴۰۲ نباید کمتراز ۵۷ درصد باشد. اگر مقرر به برقراری عدالت مزدی باشد و واقعیت آماری را در نظر بگیریم، درصورت افزایش ۱۰۰ درصدی دستمزد هم به سبد معیشت کارگری که ۱۸ میلیون تومان اعلام شده نخواهیم رسید. و رقمی زیر این درصد عقب گردمزدی است.

بیش‌ترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به کدام استان است؟

بر اساس گزارش بهمن ماه مرکز آمار ایران، در بهمن ماه ١٤٠١ شاخص کل قیمت مصرف­ کننده برای خانوارهای کشور (١٠٠=١٣٩٥) به عدد ٦٠٨,٠ رسید که نسبت به ماه قبل ٣.٥ درصد افزایش نشان می­دهد. در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای کشور مربوط به استان‌­ چهار محال و بختیاری با ٦.٠ درصد و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان‌­­­ کهگیلویه و بویر احمد با ٢.٠ درصد است.

 درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برای خانوارهای کشور ٥٣,٤ درصد می­باشد. بیش‌ترین نرخ تورم نقطه به نقطه مربوط به استان­ سیستان و بلوچستان (٦٧.٩ درصد) و کم‌ترین آن مربوط به استان بوشهر (٤٨.٦ درصد) است.

 نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به بهمن ماه ١٤٠١ برای خانوارهای کشور به عدد ٤٧,٧ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان آذربایجان غربی (٥٣.١ درصد) و کمترین آن مربوط به استان­ خوزستان (٤٢.٧ درصد) است.

در بهمن ماه ١٤٠١ عدد شاخص کل برای خانوارهای شهری (١٠٠=١٣٩٥) به ٥٩٨,٣ رسید که نسبت به ماه قبل ٣.٤ درصد افزایش نشان می‌­دهد. در این ماه بیشترین نرخ تورم ماهانه خانوارهای شهری مربوط به استان چهار محال و بختیاری با ٥.٨ درصد و کمترین نرخ تورم ماهانه مربوط به استان کهگیلویه و بویر احمد با ١.٩ درصد است.

 درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) برای خانوارهای شهری کشور ٥٢,٧ درصد است. بیشترین نرخ تورم نقطه به نقطه خانوارهای شهری مربوط به استان سیستان و بلوچستان (٦٣.٠ درصد) و کمترین آن مربوط به استان بوشهر (٤٦.٢ درصد) است.

نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به بهمن ماه ١٤٠١ برای خانوارهای شهری به عدد ٤٦,٩ درصد رسید. بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه مربوط به استان لرستان (٥٢.١ درصد) و کمترین آن مربوط به استان بوشهر (٤١.١ درصد) است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
مسیح
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۳۷ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۹
0
0
نمایندگان کارگران هم که مثل همیشه یه شوی قشنگ بازی کردن برای مردم،به شعور مردم توهین نکنید لطفا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->