بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی مشهد: در نوروز ۱۴۰۲ هیچ کسری خودرو نداشته‌ایم

  • کد خبر: ۱۵۶۰۶۱
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۵
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی مشهد: در نوروز ۱۴۰۲ هیچ کسری خودرو نداشته‌ایم
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد گفت: در نوروز ۱۴۰۲ و در ایام پیک تا کنون هیچگونه کسری خودرو برای جابجایی مسافران درون شهری نداشته‌ایم.

گروه مشهد | شهرآرانیوز، احمد محبی در جلسه ستاد خدمات سفر که در پایانه مسافربری امام رضا (ع) مشهد برگزار شد، عنوان کرد: با توجه به برنامه‌هایی که استانداری و ستاد سفر داشته برنامه‌ریزی‌های خوبی در حوزه حمل‌و‌نقل صورت گرفته است. در مشهد ۱۲ هزار تاکسی فعال داریم که تمامی این تاکسی‌ها در حالت آماده‌باش قرار دارند. همچنین سامانه جامع تاکسیرانان را غیرفعال کردیم تا مرخصی آنان تا ۵ فروردین لغو شود.

وی افزود: پس از چند سال که آیین‌نامه ما تغییری نداشت امسال توانستیم آیین نامه انظباطی را تغییر دهیم تا علاوه بر مشکلات قهری و تنبیهی برای تاکسیرانان بتوانیم افرادی که خدمات شایسته‌ای ارائه می‌دهند را مورد تشویق قرار دهیم تا پس از این ایام خادمی خوبی در شهر مشهد داشته باشند.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد گفت: در نوروز امسال دو پیک زائر داشتیم که یکی در لحظه تحویل سال و دیگری در زمان سخنرانی مقام معظم رهبری بود. حدود ۲ هزار خودرو در اطراف حرم رضوی، مبادی ورودی مشهد و مبادی فرودگاه و راه‌آهن مشهد را در این دو پیک پوشش دادند. همچنین ۳۰۰ تاکسی فقط ۴ خیابان منتهی به حرم رضوی را پوشش دادند که تا کنون هیچ کسری خودرو نداشته‌ایم.

محبی خاطرنشان کرد: همچنین علی‌رغم تغییراتی که در برخی اوقات در برخی خطوط به وجود می‌آید، تاکسی‌های بی‌سیم از جمله ۱۳۳ و ۱۸۳۳ را در حالت آماده‌باش قرار دادیم.

وی گفت: در اکیپ‌های گشتی خود از ۱۲۰ بازرس و سربازرس در ۳ شیفت استفاده کردیم. همچنین در این زمینه از نیرو‌های مردمی به صورت بازرس نامحسوس استفاده کرده‌ایم.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری مشهد تصریح کرد: تا کنون ۱۶۰۶ بازرسی از گشت‌های مختلف داشته‌ایم که ۵۰۸ تخلف ثبت شده است.

محبی در خصوص فعالیت تاکسی‌های گردشگری در مشهد اضافه کرد: مکاتبات زیادی صورت گرفته تا این قضیه را حل کنیم. مطابق قوانین تاکسی‌های با پلاک «ت» اجازه خروج از شهر را ندارند. امیدوارم با درایت مجید خدایی، معاون عمرانی استاندار بتوانیم طرح تاکسی‌های گردشگری را به تصویب برسانیم تا در آینده بتوانیم از تاکسی‌های زرد رنگ با پلاک «ت» در قالب تاکسی‌های گردشگری نیز استفاده کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->