اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش قاچاق دام و دارو به خارج از کشور

  • کد خبر: ۱۵۶۵۸۰
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۶
افزایش قاچاق دام و دارو به خارج از کشور
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه در چند سال اخیر قاچاق معکوس و تعداد پرونده‌های قاچاق خروج کالا از کشور افزایش یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۱ سه هزار و ۴۳۰ فقره پرونده قاچاق معکوس به ارزش ۱۷ هزار و ۸۹۹ میلیارد ریال در سازمان تعزیرات حکومتی تشکیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی اسفنانی با اشاره به منفعت قاچاق معکوس برای کشور‌های همسایه افزود: اکنون شرایط به‌گونه‌ای است که شاهد قاچاق معکوس از ایران به کشور‌های دیگر هستیم و بیشترین آمار فراوانی پرونده‌های قاچاق خروجی در سال ۱۴۰۱مربوط به سوخت (نفت، بنزین، کپسول‌های گاز) و دام زنده بوده است.

وی هرگونه اقدام به خارج کردن کالا از کشور برخلاف تشریفات قانونی به شرط احراز در مراجع ذیصلاح را قاچاق خروجی عنوان کرد و ادامه داد: تاکنون ۲ هزار و ۷۶۰ پرونده مختومه شده و ۲۲۶ پرونده نیز با ارائه مدارک قانونی حکم برائت دریافت کرده است و پرونده‌های دیگر نیز در جریان رسیدگی قرار دارد همچنین محکومان به پرداخت هشت هزار و ۳۹۲ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.

اسفنانی توضیح داد: قاچاق معکوس معمولا زمانی صورت می‌گیرد که تهیه کالایی در داخل نسبت به بیرون از مرز‌های کشور مناسب‌تر و از نظر قیمت پایین‌تر باشد؛ بنابراین با توجه به نوسانات بازار ارز و تفاوت ارزش پول کشور ما با ارز همچنین به لحاظ قیمت چند برابری سوخت در کشور‌های همسایه، بخش قابل توجهی از قاچاق صادراتی مربوط به سوخت است و عموما در استان‌های دارای مرز آبی انجام می‌شود البته در مرز‌های آبی جنوب به مراتب بیشتر از مرز‌های آبی در شمال کشور شاهد قاچاق معکوس سوخت هستیم.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره قاچاق دام زنده گفت: گزارش‌هایی مبنی بر قاچاق دام زنده دریافت کردیم و بخشی هم مربوط به قاچاق دام زنده از استان به استان دیگر بوده است، زیرا بخشنامه‌ای از سوی ستاد قاچاق کالا و ارز صادر شد و برمبنای این بخشنامه حمل دام زنده از یک استان به استان دیگر باید دارای مجوز باشد که گاهی از این موضوع غفلت می‌شود و عاملان این اقدام با عنوان قاچاق زنده دام تحت پیگیرد قانونی قرار می‌گیرند.

وی درباره قاچاق معکوس دارو اظهار داشت: تا این لحظه درباره این کالا گزارشی نداشتیم، ولی با توجه به تولید قابل توجه دارو در کشور و با توجه به تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نگهداری و عدم عرضه دارو به بازار وصف قاچاق دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->