قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد ۱۰ تا ۹۰ میلیونی قیمت خودرو‌های داخلی افزایش یافت (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول توزیع ۸۷۶ تن گوشت گوساله و مرغ در مشهد و خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ظرفیت ۳ هزار مگاواتی برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی ایجاد می‌شود اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴، این هفته برگزار می‌شود + جزئیات جمع‌آوری ۴۲۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌های خراسان رضوی نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ بررسی قیمت موبایل‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت‌ها، دستمزد کارگران را بی‌اثر کرد ریزش سنگین بورس | خروج شدید پول حقیقی از بازار (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) راه چاره دولت برای کاهش خاموشی‌ها چیست؟ بچه‌پول‌دار‌های جدید در راه هستند! فروش محصول ایران خودرو دیزل از امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول وزیر جهاد کشاورزی: ۹۰ درصد روغن و ۳۰ درصد شکر وارداتی است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان شیر تو شیر در  بازار لبنیات | افزایش قیمت محصولات لبنی فعلا غیرقانونی است رشد نیم درصدی بازار مسکن در ۱۴۰۳ | فاصله معنادار بخش مسکن با نرخ هدف برنامه هفتم آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | ارزش بیت‌کوین چقدر است؟ قیمت مواد غذایی کاهش یافت قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) افزایش چراغ‌خاموش اجاره‌بهای مسکن | سقف نرخ اجاره مسکن اعلام نشده است قیمت جهانی طلا امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ویدئو | هیچ منع قانونی برای واردات خودرو‌های جانبازان وجود ندارد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش قیمت میوه نسبت‌به هفته گذشته شیر در صدر گرانی‌های بهار وعده دولت برای پرداخت کامل مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز آینده اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴
سرخط خبرها

بورس تا کجا پیش می‌رود| شاخص بورس به سطح ۲ میلیون و ۷۸ هزار واحدی رسید

  • کد خبر: ۱۵۶۵۹۱
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۳
  • ۱
بورس تا کجا پیش می‌رود| شاخص بورس به سطح ۲ میلیون و ۷۸ هزار واحدی رسید
شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (چهارشنبه، ۹ فروردین) با ۳۴ هزار و ۳۰۳ واحد افزایش در ارتفاع ۲ میلیون و ۷۸ هزار واحدی ایستاد.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از مدت‌ها انتظار شاخص بورس به قله‌ای برگشت که ۳۱ ماه پیش از دست داده بود. ۲ میلیون و ۷۸ هزار واحد سطحی بود که ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ قبلا شاخص کل آن را تجربه کرده بود. روزگاری که خیلی‌های به این بازار امید بستند و البته به ضررشان تمام شد. هنوز اعتماد‌های از دست رفته احیای نشده است، اما روند بازار سرمایه در جهتی قرار گرفته است که می‌تواند دوباره سرمایه‌های خرد مردم را جذب کند. پیش بینی اغلب کارشناسان این است که امسال این بازار نسبت به بازار‌های رقیب پیشتاز خواهد بود.

ناگفته نماند که رشد شاخص کل بورس و بازگشت شاخص به سطح سابق به معنای جبران زیان‌ افراد خسارت دیده از بورس نیست. با این حال پیش بینی‌ها از این بازار مثبت است و رشد نمادهای مختلف در گروه‌ها و صنایع گوناگون بستگی به هر صنعت متفاوت است. 

احتمالی که کارشناسان در آخرین نظرسنجی «فردای اقتصاد» نیز بر آن صحه گذاشتند. «فردای اقتصاد» با نظرسنجی از ۲۳۰ کارشناس و تحلیل‌گر اقتصادی، جویای پاسخ به ۱۳ سوال مهم در خصوص روند بازارها در سال ۱۴۰۲ شده است. این نظرسنجی تصویر شفافی از روندهای آتی را در اختیار فعالان بازارها و سهامداران می‌گذارد که نتایج این نظرسنجی‌ها به تدریج در تعطیلات نوروز منتشر خواهد شد.

در این نظرسنجی جامع از کارشناسان پرسش شده «پربازده‌ترین بازار در ۱۴۰۱ کدام است؟» حدود ۷۷ درصد از مشارکت‌کنندگان در نظرسنجی «فردای اقتصاد» معتقدند که بورس، بازار برنده ۱۴۰۲ خواهد بود. پس از آن بازار ارز رتبه دوم را در اختیار گرفت اما تنها توانست رای ۱۰ درصد از شرکت‌کنندگان را به خود اختصاص داد. سکه هم که سال گذشته با رشد بیش از ۱۴۰ درصدی صدرنشین شده بود و بر اساس آمارها بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد (بسته به قطعات آن) نسبت به ارزش ذاتی، گران‌تر دادوستد می‌شود، در نظرسنجی «فردای اقتصاد» به صورت مشترک با بازار مسکن، ۶ درصد آرا را در اختیار گرفته است.

آخرین وضعیت شاخص

شاخص هم‌وزن با ۱۲ هزار و ۵۲۸ واحد افزایش به ۶۲۲ هزار و ۵۲۶ واحد و شاخص قیمت با هفت هزار و ۳۹۹ واحد رشد به ۳۶۷ هزار و ۶۶۷ واحد رسید. امروز در معاملات بورس تهران، بیش از ۱۶ میلیارد و ۹۴۱ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۱۱۰ هزار و ۸۸۶ میلیارد ریال معامله شد.

شاخص فرابورس نیز امروز بیش از ۳۵۶ واحد افزایش داشت و به ۲۵ هزار و ۳۵۷ واحد رسید. در این بازار بیش از هفت میلیارد و ۱۸۰ میلیون برگه سهم و اوراق مالی دادوستد شد و تعداد دفعات معاملات امروز فرابورس بیش از ۴۶۳ هزار و ۵۶۳ نوبت بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۹
0
0
از تو بورس میشه بیایم بیرون
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->