ساعت برگزاری دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط مشخص شد مایکل آنتون، رئیس تیم فنی مذاکرات هسته‌ای آمریکا با ایران، کیست؟ + سوابق سازمان ملل به تنش‌ها میان هند و پاکستان واکنش نشان داد رئیس‌جمهور چین خواستار خودکفایی در توسعه هوش مصنوعی در کشورش شد کمیسیون امنیت ملی: انسداد مرزهای خراسان رضوی در اولویت است آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین هند و پاکستان ایروانی: از سوریه‌ای مستقل و عاری از تروریسم حمایت می‌کنیم گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی و بوسعیدی درباره ترتیبات اجرایی دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا در عمان وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | از ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) خشم گسترده مسیحیان کاتولیک در سرزمین‌های اشغالی از نتانیاهو هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: ۳۰ هزار نفر از نیروهای این ارگان، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دومین جلسه استیضاح ترامپ در سنا برگزار شد

  • کد خبر: ۱۵۶۶۶
  • ۰۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۷
دومین جلسه استیضاح ترامپ در سنا برگزار شد
دومین جلسه استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مجلس سنای این کشور برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «آدام شیف» رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا که در جلسات استیضاح دونالد ترامپ به عنوان رئیس گروه استیضاح کننده حضور دارد، گفت که تخلفاتی که دونالد ترامپ مرتکب شده است پیش از این هیچ گاه در تاریخ آمریکا اتفاق نیفتاده بوده است.

وی همچنین افزود که دموکرات‌های مجلس نمایندگان تلاش خواهند کرد «تصویر جامع و کاملی» از رفتارهای نادرست ترامپ در خصوص موضوع اوکراین ترسیم کنند.

گفتنی است که مجلس سنای آمریکا در اولین جلسه خود در این زمینه، مقررات استیضاح دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری این کشور را تصویب کرد.

همچنین، سنا در این دور با رای ۵۳ به ۴۷، یازدهمین اصلاحیه ارائه شده از سوی «چاک شومر» رهبر اقلیت دموکرات‌ها در مجلس سنا برای احضار جان بولتون به دادگاه را رد کردند. شومر به اعضای این مجلس گفت که بولتون شخصاً برای شهادت در سنا، اعلام آمادگی کرده است.

در ابتدای اولین جلسه استیضاح ترامپ در سنای آمریکا، «چاک شومر»، سناتور دموکرات از نیویورک به عنوان رهبر اقلیت دموکرات در سنا به ایراد سخنرانی پرداخت.

در همین ارتباط، «میچ مک کانل» رهبر اکثریت سنا قطعنامه پیشنهادی خود را برای جلسه رسیدگی به طرح استیضاح ترامپ تشریح کرد و اظهار داشت که وی از آرای کافی برای تصویب این قطعنامه برخوردار است.

میچ مک کانل در این باره گفت: «مجلس نمایندگان با خارج کردن مشاور حقوقی ترامپ از روند تحقیقات اصل بی طرفی را زیرپا گذاشته است. سرانجام در مجلس سنا، وکلای رئیس جمهور می‌توانند پرونده را ارائه کنند. در نهایت، اندکی بی طرفی [ممکن شد]».

در مقابل، «آدام شف» رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا با انتقاد از قطعنامه پیشنهادی «میچ مک کانل» رهبر اکثریت سنا بیان کرد که «این قطعنامه باید به گردانندگان مجلس نمایندگان اجازه دهد که شاهدان خود را فراخوانند، و سپس رئیس جمهور نیز باید اجازه یابد که همان کار را انجام دهد و هرگونه شاهدی را به منظور گواهِ نقض فراخواند».

آدام شف در ادامه افزود: «چرا باید این محاکمه متفاوت از هر محاکمه دیگری باشد. پاسخ این است که نباید این‌طور باشد. اما قطعنامه رئیس مک کانل روند محاکمه را معکوس می کند».

این در حالی است که روندهای پیشین استیضاح در مجلس نمایندگان آمریکا تحت نظارت و هدایت کمیته قضائی این مجلس انجام شد که در آن قوانین حاکم بر روند تحقیق در تطابق با رویه گذشته بوده است. با این حال، طبق نکته مورد اشاره مک کانل، در نشست‌های محرمانه‌ای که در جریان تحقیق برای استیضاح نیکسون انجام می‌شد، وکلای رئیس جمهور وقت آمریکا اجازه حضور و بازجویی از شاهدان را می‌یافتند. اما در نشست‌های محرمانه کمیته بین‌المللی مجلس نمایندگان برای استیضاح ترامپ این اتفاق نیافتاد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->