«اضافه‌بار» در پرواز مشهد | بررسی قیمت و تقاضای بلیت و بدهی ایرلاین ها در وضعیت پروازهای کنونی ایران مأموریت دادستان‌های کشور در برخورد با اقدامات مخل امنیت غمِ از دست دادن عزیزان، نیازی طبیعی به سوگواری دارد زمان برگزاری امتحانات پایان ترم و آزمون‌های علوم پزشکی اعلام شد تخریب محیط زیست در حمله اسرائیل به ایران؛ از آسیب به ۱۳ منطقه محیط زیستی تا حریق ۹ هزار هکتار جنگل تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ روز چهارشنبه (۱۱ تیر ۱۴۰۴) آیا ادارات استان کرمان فردا چهارشنبه (۱۱ تیرماه ۱۴۰۴) تعطیل است؟ مبالغ ۸۰۰ هزار بلیت فروخته شده هواپیما باید عودت داده شود دستگیری سارقان میراث باستانی در داراب (۱۰ تیر ۱۴۰۴) واکسیناسیون ۹۰ درصد دام سنگین و سبک خراسان رضوی در برابر تب برفکی طی امسال پوشش ۱۰۰ درصدی واکسیناسیون هاری در خراسان رضوی | ۸۵ هزار سگ صاحب‌دار در استان وجود دارد پویش ملی مدارس سمپاد به نام «اثرگذاری به وقت میهن» آغاز شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) تالاب‌ها و دریاچه‌های کشور باید یکپارچه مدیریت شوند آموزش هوش مصنوعی، طرحی نوظهور در آموزش و پرورش | این طرح چه فایده‌ای برای دانش‌آموزان و معلمان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا پنجشنبه با خواص بی نظیر «شیر طلایی» آشنا شوید توصیه‌های تغذیه‌ای در ماه محرم راه‌های ثبت شکایات در بیمه سلامت اعلام شد حکمت‌کارت تیرماه برای بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ تیرماه ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره اعلام شد مژده کانون پرورش فکری نوجوانان هم‌زمان با آغاز تابستان: عضویت رایگان در مراکز فرهنگی کانون تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ بنا‌های گردشگری گیلان پس از جنگ ۱۲ روزه در چه وضعیتی هستند؟ قلعه تاریخی الموت در مسیر ثبت جهانی عدم برقراری مستمری بازنشستگی تأمین اجتماعی برای برخی از کارگران مشاغل سخت و زیان آور خدمت‌رسانی ۱۸ هزار واحد اقامتی در روز‌های جنگ برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز زمان برگزاری دومین نوبت کنکور ۱۴۰۴ مشخص شد تمدید مهلت پیش ثبت‌نام مدارس شاهد تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ + شرایط ثبت‌نام مترو تهران اتباع دست‌فروش را اخراج می‌کند
سرخط خبرها

بخشدار طرقبه: در روز ۱۳ فروردین اتراق در کنار رودخانه‌ها ممنوع است

  • کد خبر: ۱۵۶۸۴۶
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۰
بخشدار طرقبه: در روز ۱۳ فروردین اتراق در کنار رودخانه‌ها ممنوع است
بخشدار طرقبه از ممنوع بودن اتراق خانواده‌ها در روز ۱۳ فروردین کنار رودخانه‌های این بخش خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید مهدی سالم خاطرنشان کرد: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در جلسه مدیریت بحران، محدودیت‌هایی در راه‌های مواصلاتی به رودخانه‌های بخش طرقبه امروز ۱۳ فروردین‌ماه داریم.

وی عنوان کرد: چون بارندگی‌هایی که روز گذشته در بالادست بخش طرقبه داشتیم منجر به نشست حاشیه دیواره‌های برخی رودخانه‌ها شد به همین دلیل محدودیت‌هایی در راه‌های مواصلاتی به رودخانه‌های بخش طرقبه امروز ۱۳ فروردین اعمال شده است.

بخشدار طرقبه اظهار کرد: با توجه به ریزشی که در بخشی از دیواره رودخانه جاغرق اتفاق افتاده فقط یک خودرو امکان تردد دارد، از سویی چون زیر مسیر خالی شده اگر اتفاقی بیفتد شاهد حوادث ناگواری خواهیم بود.

وی گفت: برای ورود مسافران به شهر و روستاها و همچنین ارتفاعات هیچ ممنوعیتی نداریم، محدودیت‌های امروز ۱۳ فروردین‌ماه صرفاً برای مسیرهای منتهی به رودخانه جاغرق با توجه به ریزش جداره رودخانه، مسیر اراضی باغو، مسیر منتهی به رودخانه ازغد، مسیر منتهی به رودخانه مایانات، مسیر منتهی به رودخانه کنگ، داخل دره ارغوان، مسیر رودخانه دهبار و رودخانه کلاته آهن است.

سالم افزود: اگر در مسیل سرباغو کوچکترین بارندگی اتفاق بیفتد مسافران هیچ راه گریزی ندارند و مسیل بسیار خطرناک است، ایجاد محدودیت در این مسیرها صرفاً به دلیل حفظ جان مسافرین است ولی باقی مسیرها باز هستند.

وی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از تردد و اتراق شهروندان در این مسیرها پلیس راهور و نیروهای انتظامی و شهرداری مستقر هستند، امروز ۱۳ فروردین‌ماه تا روستای کنگ و جاغرق هیچ محدودیتی وجود ندارد اما تردد به سمت رودخانه‌ها ممنوع است.

بخشدار طرقبه در ادامه با اشاره به اینکه در ایام نوروز به طور میانگین بین ۵۰ تا ۸۰ هزار خودرو به بخش طرقبه سفر داشتند، اظهار کرد: تقریبا ۷۰ درصد حجم مسافرین شهرستان طرقبه شاندیز به سمت طرقبه می‌آیند.

وی افزود: جون منطقه گردشگری چالیدره و روستای کنگ ثبت ملی شده‌اند بیشترین گردشگر را در این مناطق داشته‌ایم. از ۲۵ اسفندماه تا ۱۲ فروردین‌ماه بیش از ۲۱۴ هزار نفر فقط از منطقه گردشگری چالیدره بازدید کرده‌اند.

سالم از تردد بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو در شهرستان طرقبه و شاندیز خبر داد و گفت: بیش از یک میلیون و ۷۷ هزار و ۳۹۹ خودرو وارد بخش طرقبه شده‌اند.

وی عنوان کرد: طی این مدت ۵۰۰۰ نفر در ۵ هتل، ۱۰ اقامتگاه بوم گردی و دو مدرسه بخش طرقبه اقامت داشته‌اند.

مبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->