انتخابات فدراسیون فوتبال در موعد مقرر برگزار می‌شود؟ دی بروینه در منچسترسیتی می‌ماند ایران میزبان جام جهانی فوتبال خیابانی شد خوش‌خبری برای استقلالی‌ها | ماشاریپوف به دربی می‌رسد پیام حیدری داور دربی استقلال و پرسپولیس شد بازیکنان و مربیان استقلال خواستار برگزاری دربی! دربی استقلال و پرسپولیس (۹ اسفند ۱۴۰۳) لغو شد نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی!
سرخط خبرها

قلعه نویی و ترس از رقبای قدرتمند

  • کد خبر: ۱۵۷۰۵۸
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۳
  • ۱
قلعه نویی و ترس از رقبای قدرتمند
سرمربی تیم ملی به حریفان درجه دو آسیایی دلخوش است.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، تیم ملی بری فیفا دی آینده برای بازی دوستانه با تیم‌های ملی عراق، ازبکستان و شاید دوباره روسیه دلخوش کرده است و در برنامه‌های امیر قلعه نویی بازی غیر از رویارویی با این تیم‌ها در برنامه نیست.

در واقع امیر قله نویی ترجیح می‌دهد تیمش قبل از جام ملت‌ها با چنین حریفانی رو به رو شود تا اینکه بخواهد با تیم‌های قدر دنیا بازی دوستانه داشته باشد.

کاری که کره جنوبی، ژاپن، عربستان و استرالیا سالهاست انجام می‌دهند و به این خاطر در جام جهانی عملکردی به مراتب بهتر از ایران داشتند. قلعه نویی این اشتباه را در دوره قبل هم که سرمربی تیم ملی بود مرتکب شد.

در آن مقطع ژنرال تیمش را به شکلی برای جام ملت‌ها آماده کرد که کمترین آمار باخت و تساوی را در کارنامه مربیگری اش ثبت کند. تیم او فقط با یک تیم درست و حسابی بازی دوستانه برگزار کرد که آن هم مکزیک بود که با شکست سنگین چهار بر صفر ملی پوشان همراه شد.

جالب اینکه وقتی قلعه نویی تیمش در جام ملت‌ها به کره جنوبی باخت در بوق و کرنا کرد که تیمش فقط یک شکست مقابل مکزیک داشته و کارنامه مربیگری اش عالی بوده است!

غافل از اینکه تیم ملی در زمان او به تیم‌های درجه دو آسیایی بازی دوستانه و رسمی داشت و باخت به کره جنوبی در ضربات پنالتی را هم بد اقبالی توصیف کرد.

حالا او باز هم در حال طی کردن همان مسیر است تا اگر روزی در جام ملت‌ها در ضربات پنالتی حذف شد مدعی شود شکستی در کارنامه ملی اش نبوده است! شاید بهتر بود قلعه نویی کمی حرفه ای‌تر و شجاعانه‌تر عمل کرده و حریفان سرسخت تری را برای تیمش قبل از جام ملت‌ها آماده کند.

بدون تردید بازی با تیم‌های درجه یک و حتی دو دنیا کمک زیادی به تیم ملی خواهد کرد تا تدارک بهتری را برای جام جهانی ببیند. تیم ملی تا زمانی که با حریفان سرسخت روبه رو نشود نمی‌تواند محک جدی برای جام ملت‌ها بخورد و در این رقابت‌ها نیز بعد از رویارویی با تیم‌هایی مثل ژاپن و کره تازه متوجه خواهد شد که چه در چنته دارد. اتفاقی که در دوره قبل جام ملت‌ها هم رخ دا د و تیم کیروش بدجوری مقابل ژاپن غافلگیر شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مجتبی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۵
0
0
فقط دنبال حاشیه واسه امیرخانید توایرانیم تیمهای قوی نمیان بازی کنن مگه کیروش باتیم قوی بازی میکرد کیروش به لبنان باخت به عراق وازبک باخت به ترکمنستان وعمان مساوی کرد خداازتون نگذره
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->