پخش برنامه‌های ویژه از شبکه مستند برای استاد فرشچیان پخش مصاحبه تلویزیونی استاد فرشچیان امشب (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) از تلویزیون برنامه «سر سفره خدا» در هنگام پیاده روی اربعین روی آنتن شبکه کودک می‌رود نظر حاج قاسم سلیمانی درباره استاد فرشچیان چه بود؟ هشدارهای جدی برنامه «هفت» به بهرام افشاری رمان «دختر آیینه‌پوش»، کتابی برای آشنایی کودکان با نماز پیام تسلیت بنیاد بین المللی امام رضا (ع) به دنبال درگذشت استاد فرشچیان مژده لواسانی با ویژه برنامه «دچار» روی آنتن می‌رود + زمان پخش پیام‌های تسلیتی برای درگذشت استاد «محمود فرشچیان» رونمایی از کتاب «درباره سینما با علیرضا خمسه» وصیت استاد فرشچیان درباره محل دفنش چه بود؟ + دست‌خط استاد «مینا ساداتی» با «مرثیه‌ای برای کتاب‌سوزی‌ها» روی صحنه می‌رود فصل دوم سریال «ونزدی» با یک معمای پیچیده درباره یک بیماری مرموز مروری بر زندگی هنری استاد فرشچیان + محل دفن آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«دست ناپیدا» فیلم جدید انسیه شاه حسینی

  • کد خبر: ۱۵۷۱۸۷
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۷
  • ۱
«دست ناپیدا» فیلم جدید انسیه شاه حسینی
انسیه شاه حسینی کارگردان سینما قصد دارد فیلم «دست ناپیدا» را در فضای دفاع مقدس بسازد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید سعید سیدزاده تهیه کننده سینمای ایران از تولید فیلم «دست ناپیدا» به کارگردانی انسیه شاه حسینی در جنوب ایران خبر داد.

به گفته این سینماگر، این فیلم با الهام از کتاب‌هایی، چون «حوض خون» و «چایخانه» که هر دو فضای زنانه و دفاع مقدسی دارد، ساخته می‌شود، اما به صورت اقتباسی نیست بلکه طرح و قصه اصلی فیلم توسط خانم شاه حسینی نگارش یافته است. فضای کلی فیلم درباره تلاش و مجاهدت زنانی است که پشت خطوط جنگی و جبهه‌ها به کمک رزمنده‌های جبهه‌ها می‌شتافتند.

سیدزاده گفت: این پروژه در حال حاضر مراحل ابتدایی خود را طی می‌کند و به زودی پیش تولید خود را آغاز خواهد کرد. برخی از لوکیشن‌های جنوب را برای فیلمبرداری دیده‌ایم. تلاش ما این است که با آغاز هرچه زودتر مراحل ساخت فیلم، بتوانیم این اثر را برای جشنواره فیلم فجر آماده کنیم.

تهیه کننده خداحافط رفیق بیان کرد: این فیلم دارای صحنه‌های جنگی و همینطور درام و عاطفی است. هم فضای جبهه‌های اهواز را دارد و هم فضای درون شهر بنابراین با یک فیلم پرهزینه روبروییم که بدون حمایت و کمک مالی نمی‌توانیم آن را تولید کنیم. برای همین معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران برای ساخت این فیلم وارد عمل شده است. به نظرم بنیاد شهید با ساخت اتاقک گلی قدم رو به جلویی در ساخت فیلم‌های دفاع مقدس برداشته است و امیدوارم که این کار نیز بتواند فیلم خوب و ارزشمندی بشود.

وی گفت که این فیلم درباره زحمت‌کشانی است که در زمان جنگ کار کردند، اما هیچ وقت دیده نشدند و مورد توجه قرار نگرفتند و حالا تلاش ما و گروه سازنده این است که با این فیلم به نوعی تصویر آن روز‌ها را بسازیم.

تهیه کننده شب بخیر فرمانده با بیان اینکه شخصیت اصلی این فیلم یک زن است گفت که هنوز برای انتخاب بازیگر وارد عمل نشده‌ایم، اما به زودی و با اتمام ماه مبارک رمضان مراحل بعدی نیز اجرا می‌شود. این فیلم نسبت به شب بخیر فرمانده ساخته خانم شاه حسینی، فضای زنانه‌تری را دارد.

شاه حسینی نیز درباره فیلمی که قرار بود آن را در سال گذشته بسازد یعنی "به کودکان شلیک نکنید" گفت که این فیلم درباره مدافعین حرم در عراق بود و ارتباط موضوعی با زمان سقوط صدام حسین دیکتاتور عراق نیز داشت. قرار بود ما این فیلم را بسازیم که اتفاقات و ناآرامی‌های عراق باعث شد که تولید فیلم به زمان دیگری موکول شود.

او گفت که امیدوارم بعد از تولید دست ناپیدا بتوانم "به کودکان شلیک نکنید" را بسازم. دست ناپیدا، اما فیلمی است که خودم در دوران جوانی در زمان جنگ تحمیلی آن را تجربه کرده‌ام و قصد دارم دوران مهم را که هم نگاهی به فضای پشت جبهه‌ها و خط مقدم دارد و هم به سراغ جبهه‌ها می‌رود و فضای اکشن و جنگی دارد را بسازم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
0
0
از ته قلب خوشحالم که خانم شاه حسینی دوباره به ساخت فیلم بازگشت. چقدر بعد زیباتر از زندگی دنبالت گشتم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->