۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟
سرخط خبرها

شکارچی دختران زنجانی بازداشت شد

  • کد خبر: ۱۵۸۳۳۲
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۷
شکارچی دختران زنجانی بازداشت شد
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی زنجان از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با سوء استفاده از موقعیت شغلی و تهدید به انتشار تصاویر و فیلم‌های خصوصی همکاران خانم قصد اخاذی از آن‌ها را داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ سیداحمد موسوی رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی شکایت خانمی جوان از همکارش مبنی بر تهدید به انتشار تصاویر و فیلم‌های خصوصی در فضای مجازی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.

وی افزود: برابر اظهارات شاکیه و بررسی‌های انجام شده معلوم شد، متهم با چرب زبانی و به بهانه آشنایی و ازدواج پس از اخذ تصاویر و فیلم‌های خصوصی شاکیه و چند دختر جوان دیگر با آن‌ها ایجاد رابطه صمیمی کرده و در نهایت جهت رسیدن به مقاصد شیطانی خود با تهدید به انتشار تصاویر خصوصی قصد اخاذی و روابط نا‌متعارف را داشت.

این مقام انتظامی ادامه داد: با اقدامات فنی و شگرد‌های خاص پلیسی، متهم به هویت معلوم در استان مورد شناسایی قرار گرفت و با هماهنگی مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به پلیس فتا زنجان انتقال داده شد و در بررسی‌های فنی مشخص شده این فرد از چند نفر همکار دیگر نیز با همین شگرد ایجاد ارتباط کرده و از آن‌ها سوء‌استفاده کرده است.

سرهنگ موسوی با بیان اینکه متهم در تحقیقات اولیه، منکر بزه ارتکابی می‌شد، ولی پس از روبه‌رو شدن با مستندات، به جرم خود اعتراف و بیان کرد، از طریق محیط کار مشترک با شاکیه آشنا شده و پس از جلب اعتماد و به بهانه ازدواج، تصاویر و فیلم‌های خصوصی وی را دریافت و نهایتا با تهدید به انتشار این تصاویر، اقدام به اخاذی از قربانی را داشت که توسط پلیس فتا استان زنجان دستگیر شد.

وی با بیان اینکه افراد سودجو با ترفند‌های مختلف در صدد دستیابی به تصاویر و اطلاعات شخصی شهروندان هستند، افزود: کاربران فضای مجازی تحت هیچ عنوان به افرادی که با وعده‌های مختلف، قصد برقراری ارتباطات اجتماعی با آن‌ها را دارند اعتماد نکنند و اطلاعات و تصاویر شخصی خود را برای آن‌ها ارسال نکنند، چرا که امکان سوء‌استفاده افراد فرصت‌طلب از اطلاعات شخصی افراد متصور است.

رئیس پلیس فتا زنجان با بیان اینکه فضای مجازی بالاخص شبکه‌های اجتماعی محل مناسبی برای آشنایی و ارسال آن به افراد غریبه نیست افزود: کاربران توصیه‌های پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس: www.Cyberpolice.ir با کارشناسان ما در میان بگذارند.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->