۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

مرد جوانی همسر و دو فرزند خود را در پرند به قتل رساند

  • کد خبر: ۱۵۸۴۷۶
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۳
مرد جوانی همسر و دو فرزند خود را در پرند به قتل رساند
مرد جوان که درجنایتی هولناک به دنبال اختلاف خانوادگی همسر ودو فرزند ۹ساله و۱۷ساله اش را با اسلحه شکاری به قتل رسانده بود ساعتی بعد خودش را به به پلیس معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ علی زنگنه فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم در تشریح این جنایت تکان دهنده اظهار داشت: ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه صبح ۲۱ فروردین سال جاری مردی ۴۲ ساله به کلانتری رفت و مدعی شد که همسر و ۲ فرزندش را با شلیک گلوله به قتل رسانده است.

 در حالیکه افسر کلانتری از شنیدن این موضوع شوکه شده بود خیلی زود با هماهنگی‌های لازم تیم ویژه‌ای از کارآگاهان جنایی در محل جنایت که خانه‌ای در فاز ۲ شهر پرند است حضور یافتند و با پیکر غرق در خون یک زن ۳۷ ساله و ۲ پسر ۱۷ ساله و ۹ ساله روبه‌رو شدند.

فرمانده انتظامی رباط‌کریم با اظهار اینکه متهم ساعتی بعد از جنایت خودش را به پلیس معرفی کرده بود، گفت‌: متأسفانه متهم پرونده به دنبال مشکلاتی که با همسرش داشته دست به این جنایت وحشتناک زده است.

وی گفت: متهم نه اعتیاد دارد و نه سابقه کیفری او در یک کار فنی مشغول به کار بوده و زندگی آرامی داشته است و تنها به خاطر عدم مهارت خشم دست به این جنایت خانوادگی زده است.

‌زنگنه بابیان اینکه حلقه مفقوده میانجیگری بزرگان خانواده‌ها در حل وفصل مشکلات زوجین بیش از پیش در زندگی امروز باعث رخداد‌های تلخ و ناگوار می‌شود گفت: قطع رفت وآمد‌های خانوادگی و انزوا طلبی و پناه بردن به فضای مجازی به افزایش دامنه مشکلات دامن می‌زند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->