واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزرای خارجه ایران، روسیه، چین و پاکستان در سمرقند دیدار کردند

  • کد خبر: ۱۵۸۵۴۶
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۸
وزرای خارجه ایران، روسیه، چین و پاکستان در سمرقند دیدار کردند
وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، چین، روسیه و پاکستان در حاشیه نشست همسایگان افغانستان در سمرقند دیدار کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشست چهارجانبه وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، چین، روسیه و پاکستان در حاشیه نشست همسایگان افغانستان در سمرقند برگزار شد.

امیرخان متقی به منظور اشتراک در نشست سمرقند راهی ازبکستان شد

وزارت خارجه‌ی طالبان می‌گوید که امیرخان متقی، سرپرست این وزارت در رأس یک هیأت برای اشتراک در نشست وزیران خارجه کشورهای همسایه افغانستان در سمرقند، راهی ازبکستان شد.

حافظ ضیا احمد، معاون سخن‌گوی وزارت امور خارجه طالبان صبح امروز (پنج‌شنبه، ۲۴ فروردین) در توییتی نوشته است که انتظار می‌رود سرپرست وزارت خارجه‌ی در حاشیه نشست سمرقند با وزیران خارجه برخی از کشورهای منطقه دیدار کند.

وزرای خارجه ایران، روسیه، چین و پاکستان در سمرقند دیدار کردند

چهارمین نشست وزیران خارجه‌ی کشورهای همسایه‌ی افغانستان امروز در شهر سمرقند ازبکستان برگزار می‌شود.
 
وزیران خارجه‌ی کشورهای روسیه، چین، ایران، پاکستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان در این نشست حضور خواهند داشت.
 
اجندای این نشست تاکنون اعلام نشده است، اما در این زمینه، وزارت خارجه‌ی روسیه در خبرنامه‌ای گفته بود که در نشست کشورهای همسایه‌ی افغانستان در باره‌ی گام‌های شرکای منطقه‌ای برای تسهیل حل‌وفصل سیاسی افغانستان و ثبات وضعیت انسانی و اجتماعی-اقتصادی در این کشور مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->