فیلم «اشک هور»، روایتی از رنج مادر شهید علی هاشمی با مصرف سیگار در سریال‌های نمایش‌خانگی برخورد بیشتری می‌شود اکران مستند «لاخ مزار» | ماجرای کشف تخته‌سنگی توسط رجبعلی خانیکی، باستان‌شناس اهل خراسان تبرئه مدیران مسئول ۴ رسانه در دادگاه مطبوعات موفقیت دو فیلمساز ایرانی در جشنواره زردآلوی طلایی ارمنستان سریال «طوبی» روی آنتن شبکه آی فیلم + زمان پخش مروری بر آمار فروش سینمای ایران در طی دو سال گذشته جشنواره فیلم بمبئی به تعویق افتاد بازگشت بیگانه با قلم فده آلوارز؛ فیلمنامه قسمت دوم آماده تولید شد رقابت فیلم «پاسوز» در دو جشنواره اروپایی نیمکت خالی زنان در شورای سیاست‌گذاری و فنی تئاتر شهر مشهد رقابت ۳ تفنگدار سینما در جشنواره فیلم ادینبورگ پاسداشتی برای قربانیان جنگ در موزه سینما مستند «از یاد رفته» نامزد دریافت جایزه از جشنواره کلکته حکایت بی‌نتیجه شمع‌های اول تا چهارم کتاب‌های حسی و لمسی در اختیار کودکان نابینای خراسان رضوی سایه شوم پهپاد روی فرش ترنج
سرخط خبرها

درباره «منتقد سینما» آخرین فیلم «تارانتینو»

  • کد خبر: ۱۵۸۵۷۳
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۹
درباره «منتقد سینما» آخرین فیلم «تارانتینو»
به گفته «کوئنتین تارانتینو» آخرین فیلمش با نام «منتقد سینما» مانند فیلم‌های قبلی‌اش انتقام‌جویانه نخواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تارانتینو که در حال برگزاری تور معرفی کتابش با عنوان «تعمق در سینما» است، در بارسلونای اسپانیا به معرفی کتابش می‌پردازد.

در حالی که گفته شده فیلم بعدی و آخرین فیلم او با عنوان «منتقد سینما» پاییز امسال فیلمبرداری می‌شود و داستان آن در لس‌آنجلس سال ۱۹۷۷ خواهد بود، روشن شده که شخصیت اصلی فیلم نه یک منتقد زن که یک منتقد مرد سینماست.

تارانتینو منتقد مورد نظر را معرفی نکرده، اما گفته است: بله او یک منتقد واقعی است، اما شناخته شده نیست و داستان فیلم هم داستان انتقام نیست.

تارانتینو زمانی با نام مستعار جیم شلدون در وب سایت نیوبورلی مطلب می‌نوشت.

احتمال می‌رود منتقد مورد نظر تارانتینو ویلیام مارگولد باشد که در سال‌های پایانی زندگی‌اش وبلاگ خود را داشت و اشاره کرده بود تارانتینو از طرفداران پرشور نقد‌های سینمایی وی است، خود وی، اما از فیلم‌های تارانتینو متنفر بود.

ابتدا گفته شده بود شخصیت اصلی این فیلم قرار است زن باشد و این احتمال داده شد که پائولین کیل، یکی از تاثیرگذارترین منتقدان سینما که سال ۲۰۰۱ درگذشت این شخصیت باشد.

کتاب غیرداستانی «تعمق در سینما» نوامبر (آبان) گذشته منتشر شد و تارانتینو برای معرفی آن تور خود را از ۵ شهر بزرگ آمریکا یعنی لس‌آنجلس، سانفرانسیسکو، پورتلند، آستین و نیویورک شروع کرد.

این کارگردان سال ۲۰۱۹ با «روز روزگاری در هالیوود» نامزد ۱۰ جایزه اسکار شد و در نهایت ۲ جایزه اسکار دریافت کرد. این فیلم بیش از ۳۷۷ میلیون دلار در گیشه جهانی فروش کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->