پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قتل همسر بداخلاق با شلیک گلوله

  • کد خبر: ۱۵۸۸۲۷
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۸
قتل همسر بداخلاق با شلیک گلوله
حکم قصاص زنی که با شلیک گلوله به اختلافات خود با همسرش پایان داده بود، با رضایت دخترانش لغو شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این زن جوان به دلیل بداخلاقی‌های شوهرش او را با اسلحه به قتل رساند و جسدش را رها کرد.

رسیدگی به این پرونده از وقتی شروع شد که ماموران پلیس جسد یک راننده تاکسی را پشت فرمان اتومبیل در نزدیکی فرودگاه پیدا کردند. بررسی‌های اولیه نشان می‌داد راننده تاکسی با شلیک دو گلوله از فاصله نزدیک جانش را از دست داده است. جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و ماموران برای رازگشایی جنایت دست به کار شدند.

در این میان زن جوانی به نام میترا به پلیس آگاهی رفت و از ناپدید شدن همسر ۵۵ ساله‌اش به نام اکبر خبر داد. او گفت: همسرم هر روز صبح سر کار می‌رود و عصر‌ها به خانه برمی‌گردد. او گاهی به خاطر مشغله کاری در محل کارش می‌ماند، اما حالا چهار روز است که به خانه برنگشته و تلفن همراهش هم خاموش است و می‌ترسم بلایی سرش آمده باشد.

مشخصاتی که این زن از همسرش ارائه داد با مشخصات جسد کشف‌شده در حاشیه فرودگاه مطابقت داشت. به این ترتیب او به پزشکی قانونی منتقل شد و جسد همسرش را شناسایی کرد.

با مشخص شدن هویت قربانی، ماموران به تحقیقات از آشنایان اکبر پرداختند. میترا نیز درباره رابطه‌اش با اکبر گفت: ما مشکل خاصی با هم نداشتیم و گاهی مثل بقیه زوج‌ها اختلافات کوچکی داشتیم که حل می‌شد.

ماموران با ادامه یافتن تحقیقات، به اختلافات دنباله‌دار اکبر و همسرش پی بردند و دریافتند میترا و اکبر سال‌هاست با هم اختلاف دارند و چند باری هم کارشان به دادگاه خانواده کشیده شده است.

با افشای این ماجرا ماموران در گام دیگری از تحقیقات به بررسی دوربین‌های مداربسته محل و مسیر‌های منتهی به کشف جسد پرداختند و دریافتند یک زن که ماسک بر صورت دارد و از نظر جثه به میترا شبیه است، پس از قتل از خودرو قربانی پیاده می‌شود و فرار می‌کند.

با کشف این سرنخ میترا تحت بازجویی قرار گرفت و به ناچار به قتل شوهرش اعتراف کرد.

او گفت: اکبر مرد بداخلاقی بود. او سر هر موضوعی با من دعوا راه می‌انداخت. من از زندگی با او خسته شده بودم، اما این شرایط را به خاطر دو دخترم تحمل می‌کردم. تا اینکه بالاخره به فکر طلاق افتادم. دادخواست طلاق دادم و به اکبر گفتم قصد جدایی دارم. اما او به شدت مرا کتک زد و با تهدید مرا از جدایی منصرف کرد. او قول داد رفتارهایش را اصلاح می‌کند، اما اوضاع حتی بدتر شد. او حتی چند بار مرا تهدید به قتل کرده بود. تا اینکه از طریق یک از دوستانم با فروشنده اسلحه آشنا شدم و یک سلاح به قیمت ۱۱ میلیون تومان از او خریدم. من چند بار نقشه قتل را کشیدم، اما هر بار پشیمان می‌شدم.

میترا در تشریح جزئیات شب جنایت گفت: آن شب قرار بود اکبر بسته‌ای را به دوستش برساند. من همراه او سوار ماشین شدم و از او خواستم تا به حوالی فرودگاه امام خمینی برود. هوا تاریک بود که در یک لحظه کلت را از کیفم بیرون آوردم و به او شلیک کردم. سپس از ماشین پیاده شدم و به خانه برگشتم.

به دنبال اعترافات این زن و بازسازی صحنه جرم، پرونده او با صدور کیفرخواست به شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد تا به جرم او رسیدگی شود. اما در این میان دو دختر قربانی که تنها، ولی دم بودند بدون قید و شرط از قصاص گذشتند.

با اعلام گذشت از سوی تنها اولیای دم مقتول، متهم به زودی از جنبه عمومی جرم محاکمه می‌شود.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->