شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: مشهدی‌ها، خادمان صدیق و با اخلاص اهل‌بیت (ع) هستند + فیلم

  • کد خبر: ۱۵۸۹۷۰
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۱
معاون اجرایی رئیس‌جمهور: مشهدی‌ها، خادمان صدیق و با اخلاص اهل‌بیت (ع) هستند + فیلم
معاون اجرایی رئیس‌جمهور در همایش تجلیل از خدمتگزاران میزبانی از زائران نوروزی مشهد گفت: به جرأت می‌توان ادعا کرد که همه مشهدی‌ها، خادمان صدیق و بااخلاص اهل‌بیت (ع) هستند، زیرا میزبان اصلی در مقوله زیارت، همین مردم بودند که در منازل خود، در حسینیه‌ها، در مساجد و هر مکان و مجموعه‌ای، از مهمانان امام هشتم (ع) پذیرایی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن منصوری در همایش «شکرانه خدمت» که عصر امروز با محوریت تجلیل از خدمتگزاران میزبانی از زائران نوروزی مشهد برگزار شد، با اشاره به بخشی از سخنرانی نوروزی رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: رهبری عظیم‌الشأن انقلاب تصریح داشتند که مشهدالرضا (ع) ارزشمندترین نقطه از کشور است و بر این اساس، به جرأت می‌توان ادعا کرد که همه مشهدی‌ها، خادمان صدیق و بااخلاص اهل‌بیت (ع) هستند.

وی افزود: همه عرصه‌های خدمت‌گزاری به مردم شیرین است، اما شاید بتوان خدمت به زائران اهل‌بیت (ع) را گواراترین بخش از خدمت دانست که پدیده مبارک سفر را به‌عنوان نماد امید و زنده ‎بودن جامعه، به خوبی مدیریت کرد. سفر می‌تواند نشانه رو به رشد بودن و امیدواری مردم باشد، اما در مشهدالرضا (ع) بحث از این فراتر است و حقیقت آن است که هیچ اقدام فرهنگی و اجتماعی مؤثرتر از امر زیارت وجود ندارد. به برکت زیارت است که زیرساخت‌های اجتماعی جامعه ما شکل می‌گیرد و ایمان مردم در قالب‌های مختلف به منصه ظهور می‌رسد تا در کنار آن، منطق اقتصادی کشور را هم تقویت کند.

سفر‌های زیارتی، نماد امید و پویایی در جامعه

معاون اجرایی رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: دشمن تلاش دارد تا ملت ما را ناامید جلوه دهد و چنین القا کند که همه‌چیز در ایران اسلامی به‌کندی و با رخوت صورت می‌گیرد. با این حال، رشد فزاینده آمار سفر‌های نوروزی ثابت کرد که مردم ما با وجود همه مشکلات و کاستی‌هایی که در عرصه‌های مختلف اقتصادی و معیشتی دارند، همچنان پویا و بانشاط هستند و در یک قلم ثابت می‌کنند که بیش از ۱۰ میلیون نفر برای عرض ادب به ساحت قدسی امام رضا (ع)، نوروز خود را رهسپار مشهد می‌شوند.

وی ادامه داد: سفر‌های زیارتی، نماد قدرت نظام و پویایی جامعه است و در این عرصه باید همه‌چیز در خدمت رونق این فضا قرار بگیرد تا با همت‌های بلند مسئولان استانی در خراسان رضوی و مدیران شهری در مشهد و با اتخاذ روش‌های مختلف، کمبود‌های ناشی از محدودیت سرمایه و بودجه جبران شود.

منصوری با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی گفت: میزبان اصلی در مقوله زیارت، مردم هستند. این مردم هستند که در منازل خود، در حسینیه‌ها، در مساجد و هر مکان و مجموعه‌ای، از مهمانان امام هشتم (ع) پذیرایی می‌کنند و براساس همین کارآمدی است که باید ساز و کاری طراحی شود تا مردم در هر عرصه همچون زیارت، میدان اصلی ماجرا باشند.

وی یادآور شد: تسهیل جابجایی مسافر به مقصد مشهد، از جمله راهبرد‌هایی است که دولت به صورت جدی در دستور کار قرار داده است. علاوه بر این، کارگروه ملی زیارت هم متمرکز است تا با حمایت از مراکز اقامتی، زمینه را برای راه‌اندازی هتل‌های ارزان‌قیمتی فراهم کند که به قشر متوسط جامعه، خدمات مطلوب و باکیفیتی ارائه دهد. در این شرایط البته همه شما باید توجه داشته باشید که نباید معطل بودجه‌های کلان دولتی بمانید، زیرا امکانات کشور محدود است و باید با مانع زدایی از سرمایه‌گذاری، فرصت را برای مشارکت بیشتر سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی فراهم کرد. این رمز گشایش گره‌های کور در عرصه تسهیل فرهنگ زیارت است.

در انتهای این همایش از فعالان حوزه سازمان‌دهی، پذیرایی و اسکان زائران نوروزی تجلیل شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->