سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیر مجاز برخورد خواهد شد فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرات ندارد در ۷۲ سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت بازگشت بوسکتس تازه بارسلونا
سرخط خبرها

مربی آویژه صنعت: آویژه مستحق باخت ۳ بر صفر مقابل شهرداری گرگان نبود

  • کد خبر: ۱۵۸۹۷۹
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۸
مربی آویژه صنعت: آویژه مستحق باخت ۳ بر صفر مقابل شهرداری گرگان نبود
مربی تیم آویژه صنعت پارسای مشهد گفت: علی‌رغم تفاوت‌هایی که میان هر دو تیم وجود داشت، اما کاملا از عملکرد تیم‌مان رضایت کامل دارم که با جرأت می‌گویم مستحق شکست سه بر صفر مقابل شهرداری گرگان در یک چهارم نهایی لیگ برتر بسکتبال نبودیم.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

گروه ورزش | شهرآرانیوز، صادق جانداری در گفت‌وگو با شهرآرانیوز در خصوص حذف آویژه صنعت پارسای مشهد در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی لیگ برتر بسکتبال عنوان کرد: بازی در مراحل حذفی شرایط خاص خودش را دارد و با بازی در مرحله مقدماتی متفاوت است. آویژه صنعت که در جایگاه هشتم جدول قرار داشت در حالی به مصاف شهرداری گرگانی رفت که تنها با ۲ باخت در رده اول جدول قرار داشت.

وی افزود: پیش‌بینی یک بازی سخت را کرده بودیم تا اینکه در بازی نخست در گرگان شکست خوردیم. در بازی دوم آنالیز بهتری داشتیم و عملکرد بهتری ارائه دادیم. به جرأت می‌توانم بگویم که در هر ۲ دیدار گرگان زمان بیشتری نسبت به حریف از شهرداری جلو بودیم، اما در نهایت هر ۲ دیدار را واگذار کردیم.

مربی تیم آویژه صنعت پارسای مشهد گفت: در بازی سوم نیز در مشهد پس از ۲ شکست در مرحله پلی‌آف کاری سختی در پیش داشتیم. شهرداری گرگان از بازیکنان باکیفیت خوبی برخوردار است که متاسفانه نتوانستیم از سد این تیم عبور کنیم.

جانداری خاطرنشان کرد: شهرداری گرگان شاید بازیکنان خیلی خوبی داشته باشد، اما ما با کار تیمی خوب خود می‌توانستیم در دیدار دوم پیروز بازی باشیم، اما شرایطی مانند مصدومیت بازیکنان تیم و کمبود بازیکن باعث شد نتوانیم نتیجه لازم را کسب کنیم، اما با کار تیمی توانستیم این تیم را موقف کرده و در برخی از مواقع از تیم خوب شهرداری پیشی بگیریم. اشتباهات داوری و اشتباهات بازیکنان که ناشی از خستگی بازیکنان بود، باعث شد نتیجه لازم را کسب نکنیم.

وی تصریح کرد: بازیکنان در برخی از لحظات تاثیرگذار بازی که به یک پوئن ۲ امتیازی نیاز داشتیم نتوانستند از موقعیت‌های خود استفاده کنند، تفاوت تیم ما با شهرداری گرگان نیز همین موقعیت‌های از دست رفته بود. آویژه مستحق باخت ۳ بر صفر مقابل شهرداری گرگان نبود.

مربی تیم آویژه صنعت پارسای مشهد یادآور شد: از مدیران آویژه تشکر می‌کنم که بدون هیچ چشم‌داشتی هزینه کرده و از بسکتبال مشهد حمایت کردند و به جوانان این شهر فرصت دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->