کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در جنوب کرمان منهدم شد

  • کد خبر: ۱۵۹۰۸۹
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۶
باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در جنوب کرمان منهدم شد
دادستان عمومی و انقلاب جیرفت گفت: یک باند سه نفره قاچاق سلاح و مهمات جنگی که قصد توزیع سلاح در جنوب استان کرمان داشت در جیرفت کشف و منهدم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، افشین صالحی نژاد اظهار کرد: طی عملیات پیچیده اطلاعاتی با دستور قضایی و تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره اطلاعات جیرفت سه قاچاقچی سلاح و مهمات دستگیر و ۱۵ قبضه سلاح جنگی از نوع کلت کمری N ۱۵ و ۲۹ عدد خشاب از این باند کشف شد.

وی افزود: سربازان گمنام امام زمان (عج) در تحقیقات فنی و اطلاعاتی از برنامه‌ریزی این باند قاچاق سلاح برای انتقال یک محموله قابل توجه سلاح جنگی از استان‌های مرزی به جنوب استان کرمان خصوصا شهرستان جیرفت مطلع شدند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جیرفت ادامه داد: بلافاصله برنامه‌ریزی عملیاتی برای شناسایی و دستگیری این اعضای این باند آغاز شد و تحقیقات گسترده‌ای صورت پذیرفت که مخفیگاه این افراد در جیرفت شناسایی و مورد رصد نامحسوس قرار گرفت.

صالحی نژاد اضافه کرد: در بازرسی از مخفیگاه این باند غیر از سلاح و مهمات ۷۲ قوطی مشروبات الکلی نیز کشف و ضبط شد.

دادستان جیرفت افزود: از این باند ۲ دستگاه خودرو نیز توقیف شد.

وی تاکید کرد: دستگاه قضایی همواره با قدرت و قاطعیت تمام در مقابل متجاوزان به حریم جامعه اسلامی ایستاده و هرگز اجازه ناامنی و جولان به دشمنان ایران را نمی‌دهد، همچنین فضای کشور را برای عموم مردم امن و برای مخلان نظم و امنیت، ناامن می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->