سخنگوی گردان‌های قسام: برای هر احتمالی آماده‌ایم؛ دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند برخورد قضایی با عوامل برگزاری مراسم جایزه طراحی داخلی در پی اعمال خلاف عفت عمومی نشست ویژه اروپا در واکنش به قطع کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین کنایه و انتقاد نماینده مردم مشهد به دولت درخصوص عدم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان! عارف: زائران سرزمین وحی با تببین شرایط کشور می‌توانند با ایران‌هراسی مقابله کنند قالیباف: مسائل کشور از جایی گره خورد که اداره امور از دست مردم خارج شد بازدید پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک علم و فناوری پردیس نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد پزشکیان: قانون عفاف و حجاب را نمی‌توانم اجرا کنم (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) سه کشور اروپایی خواستار تحویل بی‌قید و شرط و سریع کمک‌ها به غزه شدند زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سه دهک‌ اول اعلام شد+جزئیات نماینده مجلس: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی فقط بر دوش مردم نباشد چین از طرح عربی بازسازی غزه حمایت کرد
سرخط خبرها

فرمانده نیروی دریایی ارتش: تحرکات آمریکایی‌ها در منطقه را رصد می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۵۹۵۱۱
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۴
فرمانده نیروی دریایی ارتش: تحرکات آمریکایی‌ها در منطقه را رصد می‌کنیم
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به تحرکات ناو‌های آمریکا در منطقه گفت: حضور آن‌ها فقط باعث خستگی منطقه شده و نیرو‌های ما مراقب شیطنت‌های آن‌ها هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش صبح امروز (سه‌شنبه) در حاشیه مراسم رژه روز ارتش در مورد شیطنت‌های ناوگان آمریکایی در منطقه اظهار داشت: ما معمولا ابتدا آن‌ها را راهنمایی می‌کنیم، اما پیام ما این است که حضور آن‌ها فقط باعث خستگی منطقه شده و نیرو‌های ما مراقب شیطنت‌های آن‌ها هستند.

امیر ایرانی گفت: امروز اگر در منطقه دزدی دریایی حاکم شده به دلیل حضور غیرموجه آمریکا در منطقه است و حمایت آن‌ها از دزدان دریایی منطقه را آلوده می‌کند، اما به لطف خداوند و با تلاش جمهوری اسلامی ایران در حوزه دریا توانستیم امنیت را در منطقه صد در صد برقرار کنیم و این امنیت نه تنها فقط برای ما و منطقه بلکه برای جهان است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: حضور آن‌ها واقعا زیادی است و بهتر است به خانه‌های خود بروند.

امیر ایرانی ادامه داد: تجهیزاتی که در اختیار نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران است از بالاترین فناوری برخودار بوده که مفهوم آن بالاترین درجه علمی کشور و نشان دهنده بالاترین درجه صنعت کشور است.

وی افزود: امروز جوانان غیور و دانشگاهیان عزیز ما که واقعا به آن‌ها افتخار می‌کنم و دست آن‌ها را می‌بوسم، آن‌ها توانستند تجهیزاتی را برای ما مهیا کنند که ما در انواع محیط‌ها و دورترین نقاط آبی جهان حضور پیدا کنیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: وقتی در دریا‌ها حضور پیدا می‌کنیم به عنوان ویترین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم کشورمان هستیم که در تمام توانمندی‌ها قدرت و اقتدار را در حوزه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، بین المللی، علمی نقش دارند و ما این نقش را به درستی در تمام ماموریت‌ها ایفا می‌کنیم.

وی ادامه داد: توانستیم آنچه که پیام ملت عزیز ایران اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که همواره حامی صلح و دوستی و حامی مظلوم و برقراری صلح جهانی بوده را به کشور‌های مختلف منتقل سازیم، اما پیام ما در رزمایش‌ها به دشمن این است که ایرانیان هرگاه اراده کنند اراده خود را اجرایی خواهند کرد.

امیر ایرانی تاکید کرد: اگر در مقاطعی صبر می‌کنند این صبر را به دستور مولایشان و باور‌های خود اتخاذ می‌کنند و آن‌ها بدانند امروز دست مقدس جمهوری اسلامی ایران و ملت کشورمان علی رغم وجود مثلث تهدید، تحریم و توطئه، بلندتر از قبل است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: امروز هر حرکتی که نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و ما به طور خاص در حوزه دریا انجام می‌دهیم این نوید را می‌دهد که جهان اسلام رو به رشد و ارتقا در حوزه توانمندی و توان بخشی به جوامع منطقه و بین الملل است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->