سناریوهای پیش رو مکانیزم ماشه و تاثیر فعال شدن آن بر بازار‌های مالی چه خواهد بود؟ اوج‌گیری قیمت طلا در مشهد با اهرم مکانیسم ماشه (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) قیمت دلار یک روز پس از دور جدید اخبار اسنپ‌بک، در مشهد چقدر شد؟ (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) آیا فعال شدن اسنپ‌بک اثر مستقیمی بر بورس دارد؟ قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) | کدام میوه‌ها در یک هفته اخیر گران شدند؟ بعد از قطعنامه‌ای که در شورای امنیت رای نیاورد، چه اتفاقی می افتد؟ اسنپ بک چه اثری بر صادرات نفت، دلار و اقتصاد ایران می‌گذارد؟ کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ امروز واریز می‌شود (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات پیش‌بینی بازار خودرو | شاهد تداوم رکود خواهیم بود؟ (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) فاصله طبقاتی ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳ کم شد پاسخ به ادعای طالبان علیه زعفران ایرانی| دبیر شورای زعفران: کیفیت زعفران افغانستان مشابه زعفران ایرانی است| خراسان رضوی و جنوبی ۹۰ درصد زعفران کشور را تولید می‌کنند پیش‌بینی بورس برای فردا شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد
سرخط خبرها

طبیب ناشی و درمان تورم

  • کد خبر: ۱۶۰۲۹۱
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۲
طبیب ناشی و درمان تورم
این روز‌ها حل مشکل تورم که با گرانی کالا‌های اساسی خانواده‌ها را به تنگ آورده از مهم‌ترین سیاست‌هایی است که باید در دستور کار قرار بگیرد.

آمده است که در روزگار قدیم، طبیبی در حال آموزش فرزندش برای علم طبابت بود. روزی با فرزندش به خانه‌ای رفت و در جواب خانواده بیمار که از او دلیل بدتر شدن حال بیمارشان را جویا شدند، گفت که شما به دستورات من عمل نکردید و حتما به او خوراکی‌ای داده اید که برایش مضر بوده است.

خانواده بیمار در جواب می‌گویند، بله ما به او کمی خربزه داده ایم. وقتی از آن خانه بیرون می‌روند، فرزند طبیب به او می‌گوید، پدر چگونه خربزه خوردن او را تشخیص دادی؟ پدرش می‌گوید: پسر این درس را به خاطر بسپار که هرگاه معالجه درمان نداشت، نگاه کن ببین در اطراف بیمار چه چیزی پیدا می‌کنی. همان را بهانه خوب نشدنش بیان کن، من همین کار را کردم.

این روز‌ها حل مشکل تورم که با گرانی کالا‌های اساسی خانواده‌ها را به تنگ آورده از مهم‌ترین سیاست‌هایی است که باید در دستور کار قرار بگیرد. همین مسئله موجب شده رسانه‌ها هر کدام سعی کنند تا با گفتگو با افراد مختلف نسخه‌ای برای کاهش تورم بپیچند،  اما ظاهرا نسخه‌هایی که این روز‌ها برخی رسانه‌ها برای درمان تورم در حال پیچید ن هستند حکم همان یافتن خربزه در خانه بیمار را دارد.

این رسانه‌ها گرانی کالا‌ها و خدمات مختلف را دیده و چند کلمه‌ای هم در کنارش رنج نامه‌ای برای شهروندانی که قدرت خریدشان کاسته شده، نوشته اند. در آخر با متهم کردن افرادی مانند دلال ها، سودجویان، کاسبانی که به سود قانونی راضی نیستند و تولیدکنندگان طمع کار، همه کاسه و کوزه‌ها را سر این افراد شکسته و تأکید می‌کنند که آهای مردم اگر بساط این‌ها برچیده شود،  مشکل تورم حل می‌شود،  اما وقتی که این سیاست‌ها اجرا شد و باز هم کالا‌ها گران‌تر از قبل شد، باز انگشت اتهام خود را به سمت نبود نظارت مؤثر بر بازار برده و می‌گویند، نسخه‌های ما اگر اراده‌ای برای اجرایش بود، خوب بود،  اما حیف که به آن عمل نمی‌شود.

آنچه که این رسانه‌ها به عنوان عامل تورم بیان می‌کنند، فقط نشانه‌های آن است و علت واقعی را باید در فعالیت بی وقفه تولید نقدینگی و تزریق آن به اقتصاد کشور بیان کرد.
 نقدینگی درحال افزایش،  موجب می‌شود تا پول‌هایی که دست من و شماست، ارزشش روز به روز کم و کمتر شود. بدیهی است که این کاهش ارزش خود را به صورت نیاز به پول بیشتر برای خرید کالا‌ها نشان می‌دهد. از این رو به جای اینکه به دنبال راه‌های سطحی برای کنترل تورم بگردیم باید سرمنشأ آن را که خلق نقدینگی است درمان کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->