اختلافها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت: نتانیاهو از پسرش کتک خورد مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دیدار بشار اسد و اردوغان بعد از سفر رئیسی به دمشق

  • کد خبر: ۱۶۰۵۱۰
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۳
دیدار بشار اسد و اردوغان بعد از سفر رئیسی به دمشق
وزیر خارجه ترکیه گفت: دیدار سران سوریه و ترکیه احتمالاً بعد از سفر آقای رئیسی به دمشق انجام خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه در مصاحبه ای تلویزیونی در خصوص وضعیت منطقه و تحولات سیاسی به گفتگو پرداخت.

وی در خصوص وضعیت سوریه و موضوع بازگرداندن مهاجران سوری که از سوی احزاب مخالف مطرح شده است گفت: پناهجویان باید برگردند اما بازگشت آنها باید با همکاری(با دولت سوریه) همراه باشد. دیداری با انجمن صاحبان صنایع داشتم و آنها در این خصوص نگرانی هایی داشتند و به ما گفتند که آنها را برنگردانید زیرا از نظر نیروی کار به مشکل می خوریم. در حال حاضر حدود 3.9 میلیون آواره سوری در ترکیه حضور دارد.

وزیر خارجه ترکیه درباره شروط سوریه درباره عقب نشینی نیروهای نظامی ترکیه از سوریه برای دیدار بشار اسد و اردوغان نیز اظهار داشت: بار اول نیست که چنین شرطی گذاشته اند و هر بار این شرط را مطرح می کنند.

چاووش اوغلو مدعی شد که اگر ترکیه نیروهای نظامی خود را شمال سوریه عقب بکشد، تروریست‌ها جای آنها را خواهند گرفت و افزود: ما آنها را در فاصله 30 کیلومتری از مرزهایمان نگه داشته ایم و اگر نزدیک مرزمان شوند برای امنیت ملی ما تهدید خواهند بود. الان عقب نشینی از سوریه برای ما امکان پذیر نیست.

وی اظهارات مخالفان دولت ترکیه مبنی بر عقب نشینی از سوریه و عراق را همپیمانی آنها با تروریست ها خواند.

وزیر خارجه ترکیه همچنین درباره احتمال دیدار بشار اسد و اردوغان با بیان اینکه این احتمال وجود دارد،  گفت: چند تاریخ برای ماه "می" مشخص شد اما از آنجا که بسیار نزدیک به زمان انتخابات بود به روس ها گفتیم، زمان زودتری برای دیدار مشخص کنند. یک تاریخ در ابتدای ماه می داده شد که ایران اعلام کرد در آن تاریخ آقای رئیسی در سفر سوریه است و اکنون در حال انتخاب ماه دیگری هستیم.

چاووش اوغلو افزود: احتمالاً یک دیدار دیگر در سطح معاونان وزیر برگزار شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->